מצטרפת לפה! אז בעקבות העובדה שראיתי נארוטו, החלטתי להצטרף לכאן. אני ענת. וגאארה מגניב *_*
A An Chan New member 18/5/06 #1 מצטרפת לפה! אז בעקבות העובדה שראיתי נארוטו, החלטתי להצטרף לכאן. אני ענת. וגאארה מגניב *_*
G gloom New member 18/5/06 #4 אניונג../images/Emo66.gif אמ... זה שלום בקוריאנית... או בתאילנדית.. (העובדים שליד הבית של חבר שלי הגיבו לזה..) אז שלום (ובלי קשר, איזה צירוף מקרים זה שאינויאשה זה פורום אחד מנארוטו...)
אניונג../images/Emo66.gif אמ... זה שלום בקוריאנית... או בתאילנדית.. (העובדים שליד הבית של חבר שלי הגיבו לזה..) אז שלום (ובלי קשר, איזה צירוף מקרים זה שאינויאשה זה פורום אחד מנארוטו...)
D draqo New member 19/5/06 #12 סוואדיקאפ-זה בתאילנדית. שלום לך...ני דראקו(ואני לא פה הרבה כי אני בצבא)
P pinkey has no brain New member 19/5/06 #13 שלום!!!!! ../images/Emo9.gif גמני די חדשה פה וכולם פה ממש נחמדים!!!!!!! אז שתהני מלא מלא ו... זייהו!!
שלום!!!!! ../images/Emo9.gif גמני די חדשה פה וכולם פה ממש נחמדים!!!!!!! אז שתהני מלא מלא ו... זייהו!!
K Kawaii Me New member 21/5/06 #15 ../images/Emo204.gifבאיחור אופנתי עד יוצא מן הכלל ברוכה הבאה סליחה הייתי תקועה במייפל לאחרונה ._.~
C CibiHeart92 New member 24/5/06 #20 שלום טאצ'יבאנה אימוטו D: (עזבו, יותר מדי חשיש.) ברוכה הבאה וכן. גארה מגניב.