מצטרפת לסירה...

שינובו

New member
מצטרפת לסירה...

זהו, אחרי כמעט שנה של ניסיונות ועם הפניה ביד ליחידת ה- IVF הקרובה למקום מגורי, אני מצטרפת רישמית. קשה לי להסביר את הדיכדוך שנפל עלי כשקיבלתי את ההפניה הזו. נכון שידעתי שהגיע הזמן להזרעות, אבל פתאום רופא חדש...לפתוח תיק...בדיקות...ועוד בדיקות... למנוסות ולותיקות מביניכן זה בטח נראה רחוק, ורק אתן יודעות כמה הדרך עוד עלולה להיות ארוכה (אופטימיות! צריך לשמור על אופטימיות!). טוב, אחרי ההשתפכות יש לי גם שאלה: ביחידת ה- IVF אין רופא מטפל? זה כל פעם רופא אקראי אחר? הרופא שלי הוא מומחה פוריות והוא עובד ביחידה הזו, השאלה היא האם אני יכולה להיות בטיפולו? (לא פרטי כמובן) תודה!

נולי3

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif לשהות קצרה

מקווה שתישארי פה מעט זמן בתור חדשה (לפני IVF ראשון) אני לא יכולה לעזור לך (תיכף המומחיות יצטרפו...) הרבה הצלחה

נוטשי

New member
../images/Emo140.gifבהצלחה מאחלת לך שההפריה

הראשונה תביא איתה בשורות טובות.

דנה 3 3

New member
הלוואי שתשאבי כוח ועידוד מהפורום

אני לא יודעת לענות לשאלות שלך בעניין יחידת IVF כי אני עדיין בשלב ההזרעות, ואני מקווה לא לעלות לשלב ה- IVF. אני מקווה שתיכף יכנסו בנות אחרות ויוכלו לענות לך על השאלות. אני כבר קוראת בפורום המון זמן, אבל לא היה לי אומץ לכתוב. אחרי קריאה במשך תקופה ממושכת אני מרגישה מספיק קרובה לבנות כדי להתחיל לכתוב. אני כבר מזהה שמות וזוכרת סיפורים. הבנות מאוד מעודדות ומפרגנות. זריקת עידוד - בחודש האחרון ראיתי פה המון מודעות על הריונות בכל מיני שלבים של טיפולים. הלוואי שגם את, גם אני וגם עוד הרבה בנות נודיע על הריון בקרוב.

ברוכה הבאה

באיזה קופת חולים את? מי הרופא המטפל? את יכולה להיות בטיפולו בהנחה שהוא רופא באותו בית חולים שבו את עושה את הטיפול בהנחה שהוא במשמרת באותו יום אלא אם כן את משלמת לו באופן פרטי שיבוא

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif

את לא צריכה לנסות ולהסביר לנו את הדיכדוך - הוא ברור ומובן את פתאום מגלה ש"אני יש לי בעיות..." במקרה שלנו אולי צרת רבים היא כן חצי נחמה כי את יכולה להיות בטוחה שניתן לך כאן את כל העזרה שתצטרכי (אם כי בסוף היום כל אחת מאיתנו לבד עם בן הזוג שלה.) ביחידות ה IVF של בתי החולים עד כמה שאני יודעת מטפלים כל פעם אצל מישהו אחר. אבל אם יש לך רופא שלך, מומחה לפוריות את יכולה לעשות את כל הטיפולים דרכו, הוא נותן לך את הפרוטקול והוא מלווה אותך. במידה ומתאפשר הוא גם עושה את השאיבות וההחזרות. אם תגידי מי הרופא ואיזה בית חולים - אז יוכלו לעזור לך אלו שמטופלות אצלו. בהצלחה.

rachel10

New member
שתגיעי מהר ליעד הנכסף../images/Emo45.gif

אין צורך להסביר אין הדיכדוך אם קשה...אנחנו ממש מבינות ומשותפות לרגשות שתיארת... לגבי השאלה ששאלת אין לי מידע מדוייק כי אני בפרטי אבל תשובתה של פונג לדעתי נכונה. שיהיה בהצלחה

שינובו

New member
תודה רבה! ועוד ../images/Emo41.gif שאלה ../images/Emo41.gif

הרופא שלי הוא ד"ר מלצר מבי"ח ברזילי, אשקלון (מישהי מכירה? כי נראה לי שהרוב כאן מרכז וצפונה). אני אמורה להתחיל הזרעות, אבל הוא שלח אותי לפתוח תיק ביח' ה- IVF בברזילי. אין לי מושג למה - הבנתי שהזרעות אפשר לעשות גם במרפאה של הרופא. הבעיה היא שאמרו לי לבוא לפתוח תיק רק בעוד חודש, ועד אז להשלים ה מ ו ן בדיקות (איידס, צהבת, טוקסו', קרישיות, משטח פאפ וכו' וכו') וזה אומר שאני אוכל להתחיל טיפול רק בעוד חודשיים! הפקידה אמרה שלוקח חודש עד לקבלת התשובות לבדיקות הללו, ובלי תשובות - אין תיק. השאלה שלי היא (סופסוף), האם באמת זה לוקח כל כך הרבה זמן, והאם יש דרך לזרז את קבלת התשובות לבדיקות. ושוב, תודה על קבלת הפנים החמה

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. הדכדוך... אני בכלל חשבתי שמקבלים אותו באחד המרשמים בפתיחת התיק
. קחי לך את הזמן להתרגל לרעיון, זה לא כל כך קל אבל מתרגלים. לא הבנתי למה נשלחת לבית החולים, אבל אולי הקופה שלך לא מאפשרת לו לבצע הזרעות במרפאה שלו, אלא רק במרפאת פוריות מוכרת. בדרך כלל בבית חולים את נפגשת עם הרופא שתורן באותו יום. תשאלי את הרופא שלך אם הוא זה שיקבל אותך או מישהו אחר. אולי הוא יסביר לך מתי הוא נמצא, אולי הוא יציע לך שירות פרטי. תבחרי מה נוח לך. התשובות לבדיקות מגיעות אחרי זמן, אבל רוב התוצאות מתקבלות תוך שבועיים. תחזרי לבית החולים אחרי שרוב התשובות יהיו, תבקשי לפתוח תיק ולקבל פרוטוקול ותגידי שברגע שהיתר יגיעו (לרוב בדיקות של בלוטת התריס והאיידס) את תעבירי אותם לתיק. זה מה שאני עשיתי. בהצלחה נועם

למעלה