מצטרפת חדשה

מצטרפת חדשה

שלום, אני חדשה כאן אבל לא חדשה בעסק... אנחנו מנסים שנה ועשר. אני פוליציסטית כל היתר תקין. צריכה לעבור לזריקות ומפחדת נורא. מבקשת המלצה על רופא טוב במאוחדת. תודה על העזרה.

לי חן

New member
הי כוכב עצוב

אז קודם כל ברוכה הבאה... מצטערת, לא יכולה להמליץ על רופא טוב - אני לא במאוחדת, ובקשר לזריקות - גם אני פחדתי מהלא נודע... אבל זה לא כל-כך נורא, צריך לקחת את הכל בקלות, אחרת לא נעבור את זה!... אז שיהיה לנו
לי חן

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

קודם כל שווה לך לשנות את השם. איך תוכלי להכניס אמוטיקונים צוהלים בכותרת עם שם כזה?
אם איקקלומין לא עזר, אין מנוס מלעבור לזריקות, וחבל על האנרגיה שאת מבזבזת בלפחד. בהתחלה זה מפחיד, אבל מתגברים. הכי כדאי זה שבעלך ילמד להזריק. יש כאן הסכמה גורפת שהבעלים הם המזריקים הכי טובים שיש. אם תצייני מאיזה איזור את, יהיה קל יותר להמליץ לך על רופא. וחוץ מזה, נשמח להמליץ לך בקרוב על פורום הריון אחרי טיפולים
שבוע טוב נועם

תודה

תודה!! אני מאיזור השרון. אשמח להמלצה על רופא במאוחדת, אבל אם יש רופא ממש מומלץ אבל לא במאוחדת אז אולי אלך פרטי.

נועם@בת

New member
באיזור השרון הרופא המומלץ

הוא דר´ גונן, אבל אני לא יודעת אם הוא מקבל במאוחדת. יהיה קל יותר אם תבדקי בספר הרופאים של הקופה ותצייני שמות של מי שמקבל באיזור. אני מקווה שתקבלי בנתיים המלצות. יש לי רופא מצוין אבל הוא בקריות, ולא סביר שתסעי עד כאן
נועם

כוכב עצוב, חבל שכבר עצוב....

ברוכה הבאה ובקרוב שתהיי ברוכה היוצאת לפורום השכן.. בטוחה שהעצב יעבור לך כשתכירי את הבית החם הזה שנועם דואגת לו.. בתקווה שלא תצטרכי אותו הרבה זמן.. אני לא מהאזור שלך ולא מהקופ"ח שלך, לכן סליחה אין אני יכולה לעזור לך..

רומי 007

New member
כוכבית יקרה../images/Emo19.gif

יופי שבאת לחתור איתנו בסירה. בטוחה שעם הזמן העצב יפנה את מקומו לשמחה. אני לא במאוחדת ועל כן צפי לתשובות נוספות. אני מבינה מדברייך שעד היום טופלת כנראה באיקקלומין וזה לא היה מספיק. שנה ועשר זה כבר הרבה אבל אולי עם חודש אחד זריקות תכנסי להריון? זריקות זה ממש לא נורא. בחודש הראשון זה קצת מוזר ומתרגלים ובחודש השני (אם עוד לא ראית דופק) זה כבר שיגרה לא בעייתית במיוחד. שיהיה לך בהצלחה ותחשבי תמיד שיש אנשים שעוברים דברים פי אלף יותר קשים ממה שאנחנו עוברות כאן. ואצלנו גם יהיה סוף שמח.

מיצי1

New member
המלצה על רופא במאוחדת

ד"ר גולדמן גיל, מקבל במרכז לבריאות האשה ברמת אביב (ליד הקניון). רופא מאוד נחמד וסבלני, מרפאה יפה ונקייה. מקבל 3 ימים בשבוע: א,ג בשעות הערב ויום ו´ בצהריים. טלפון: 03-6421511. הקישי 2 במרכזייה להזמין תור. בהצלחה!

בוקר טוב, כוכב

ומכל הלב, מאחלת שבקרוב תהיי כוכב זורח בפורום הריון. אני לא יודעת באיזה חלק של איזור השרון את נמצאת, אבל אני אמליץ לך בכל זאת על הרופא שמטפל בי - ד"ר אלנבוגן (הוא יועץ הפוריות המחוזי של אזור נתניה-חדרה). מקבל בקופה בחדרה בימי א´ אחה"צ, בימי ג´ אחה"צ בנתניה, ובימי ה´ אחה"צ ברמת השרון. הוא מנהל מח´ IVF בהלל-יפה, ומקבל גם באופן פרטי במדיקל-סנטר בהרצליה. רופא מאוד מקצועי ומאוד אנושי. מקווה שעזרתי ובהצלחה מרב

פישון

New member
קצת עידוד: גם אני פוליציסטית

וזה לא סוף העולם. תגובת הגוף לזריקות היא מצויינת (בדרך כלל) וצריך להזהר מגירוי יתר של השחלות (היפרסטימולציה). אצלי הסוף היה טוב, ומאחלת גם לך במהרה. מאיה

לי חן

New member
איזו צמרמורת...

קצת עידוד = הרבה עידוד. קראתי את התגובה שלך, והיא ממש מעודדת!!!!!... גם אני פוליציסטית, ובתהליכי טיפולי הזריקות... מקווה שיהיה סוף טוב לכולנו!!! בעצם, בטוח יהיה... לי חן

למעלה