מצטרפת חדשה

מצטרפת חדשה

היי לכולם, קשה להודות בזה אבל זה לא מצליח לנו. אני הופכת לעצובה יותר וגם יותר מודעת לבעיות הרבות היכולות להיות בדרך.זה מאוד מעודד לראות שהתחושות שלי נורמליות, ושיש מקום כזה להוציא מהלב ולשתף, שלא תמיד אפשר או רוצים לדבר עם הסביבה הקרובה. אני זקוקה להמלצה על מומחה לפריון באיזור ת"א במאוחדת.

רחלי*

New member
ברוכה הבאה.

מצטרפתת יקרה מקווה שמהר תהיי חדשה בפורום הריון. אנחנו כבר שנתיים וחצי מנסים וזה אף פעם לא נראה אמיתי. ממליצה בחום לא לחשוב מה יכול להיות כי אין לזה סוף . אפשר לדמיין מליון בעיות אבל לא כדאי אלא להתקדם צעד צעד. מאחלת לך הרבה הצלחה ותחשבי רק חיובי כי יהיה טוב .... אני לא יכולה לעזור עם מומחהבאיזור ת"א.

מיכל ק-ש

New member
רוצה מאוד יקרה,

לא יכולה לעזור לך בנוגע למומחה מהמאוחדת, אבל רוצה לאחל לך ברוכה הבאה. מקווה ששהותך כאן תהיה קצרה ונעימה. כתבת שאת הופכת לעצובה יותר, אך גם למודעת יותר. מודעות היא צעד ראשון בדרך הנכונה. מקווה שדרך זו תהיה קצרה. בינתיים תשתדלי למרות הכל למצוא את היופי והטוב בדברים האחרים בחייך וליהנות מהם. שיהיה בהצלחה, מיכל

היי לך ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה.

בהמשך לדרכו של הפורום, ברצוני לאחל לך ששהותך תהיה כאן קצרה ככל האפשר ושתעברי במהרה לפורום המקביל (הריון אחרי טיפולים). מצטערת שלא אוכל לעזור בנושא מומחה פוריות במרכז מכיוון שאני מחיפה. ברצוני לציין כי כאן זה ה- מקום לתחושות, מחשבות, אמירות ועוד על הנושא הכאוב של קושי בהבאת ילדים לעולם. אבל יהיה
את תראי שיהיו לנו ילדים
אמן במהרה. שלך תמיד. סאני.

ברוכה הבאה לפרדס שלנו

תגלי שהגעת למקום נפלא. אני רק מקווה שלא תישארי איתנו הרבה. אני חושבת שאולה בוודאי תוכל להמליץ לך על רופא במאוחדת. שיהיה לך בקרוב מאוד מה שאת רוצה מאוד זוהרה

תודה רבה על קבלת הפנים החמה

תודה רבה לכן רחלי מיכל סאני וזוהרה. קבלת פנים חמה ונעימה זה משפר את המצב רוח.

רומי 007

New member
הכנסי והתחממי

אבל עשי טובה - אל תתעצבי, אפילו שזה נורמלי ובאמת עצב זו אולי המילה שהכי מבטאת את ההרגשה הנורמלית כאן. אבל יש לנו גם הרבה ימים של שמחה ושל צחוקים. אז בבקשה תשתתפי גם בהם.

ברוכה הבאה!

מותר להיות עצובה ומותר לפחד מהקשיים שבדרך הארוכה שעוד לפנינו, אבל הכי חשוב זה (לדעתי) להאמין שבסופו של דבר הנס הזה יקרה גם לך. שיהיה בהצלחה.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

קשה להודות שיש בעיה, וזה אכן מעציב מאוד. אבל עצם ההודאה מפנה מקום לעשיה, ומאפשרת להתמודד במקום רק להיות פסיבית ונכשלת. שבי איתנו בסירה שלנו, תחתרי מעט, ונשמח "להעיף" אותך הלאה בהקדם האפשרי.
נועם

למעלה