מצטרפת חדשה

relectro

New member
מצטרפת חדשה

אני בת 50 . יש לכם משהו טוב להגיד על זה? רוחי

איה@

New member
הוואי חמש אפס ../images/Emo6.gif

שלום לך, אני בת 44, כרגע קצת עצובה.....ולא ממש במצב לענות לך, למרות שאני מכריחה את עצמי לחייך. רק רציתי להגיד ברוכה הבאה
איה.

איה@

New member
נזכרתי................

אין טוב בלי רע, ואין רע בלי טוב! את זה אני אומרת גם לך, וגם לי......
איה.

אורלי_ל

New member
שלום רלקטרו ../images/Emo13.gif

50 זה אחלה! קודם כל מספר עגול את יודעת כ"כ הרבה דברים שאני עוד לא למדתי ברוכה הבאה אחותי!

גיל.

New member
כן! החיים מתחילים בגיל 50!

לא המצאה שלי! הרבה אנשים אומרים את זה! סבא וסבתא שלי טוענים שזה ממש כך, ומי אני שאתווכח... ברוכה הבאה!

מעגלים

New member
גיל זה רק מספר

אני חגגתי לפני שבועיים 33 ומגיל 30 בערך אני מסתכל בצורה אחרת על הגיל,ולא מייחס לו חשיבות רבה. העיקר זה מה מרגישים בפנים. אני מניח שהצגת את עניין הגיל כי חששת שאת נכנסת לפורום בו הרוב צעירים ואולי תרגישי מבוגרת מדי.. אז לא. לנשמה שלנו אין גיל. גם אני חדש יחסית כאן אז ברוכה הבאה בצל קורתו של הפרום הזה

סיון b

New member
רלקטרו,

גם אני יחסית חדשה. אז ברוכים הבאים לבית החם שלנו כאן בפורום! ו... אני מחזקת את התגובות שקיבלת כאן - הגיל זה רק מספר. הכל תלוי באיך את מרגישה בפנים!!! מה אכפת לך מה כתוב בת"ז? קבלי
כזה גדול! סיון

חוכמית

New member
היי רוחי ../images/Emo6.gif

ברוכה הבאה. יש הרבה טוב להגיד על זה. ומי כמוך יודע כמה זה טוב. זה הרבה ניסיון, סבלנות הבנה, וידע במישורי החיים. אני בת 41 וכל יום שעובר אני מרגישה כאילו זה היום הראשון של חיי. טוב זה מה שאת מרגישה כטוב.אניכאן בפורום מקבלת אותך בברכה ומצפה לשמוע את דעותייך לגבי כל דבר שעולה כאן. ביי בינתיים

היי גם אני רק עכשיו הגעתי

אני בטוחה שאם הגענו לפורום הזה יש לכך סיבה טובה אנחנו רוצים להרגיש טוב אז קודם כל יש לי משהו טוב להגיד לך: החלטה טובה. ואני מקווה שבכל רגע ורגע מהיום ועד בכלל תרגישי טוב.

Mאיה

New member
ברוכה הבאה...

לי אין משהו טוב להגיד על גיל 50...(לא הגעתי אליו) אבל, אולי לך? מעבר לזאת, ברוכה הבאה, הצטרפי אלינו נעים וחמים כאן. Mאיה.

למעלה