מצטרפת חדשה

tamim

New member
אולי הגיע הזמן שנצא למלחמת הסברה...

ואולי יחד כקבוצה נוכל להביא לשינוי....

שביק

New member
תמי יקרה שלום,

לגבי ביטוח לאומי, ישנם קריטריונים. אם הילד אינו מתפקד, אינו עצמאי, אינו לומד, אינו מסוגל לעבוד ולהתפרנס, נימצא או היה באישפוז פסיכיאטרי וכדו'. יש להגיש מסמכים לביטוח לאומי. תהיה ועדה רפואית. אם אינה מספקת, ניתן להגיש עירעור. ישנן שאלות אשר כדאי לשאול בטרם ניגשים לביטוח הלאומי. הכדאיות. ועוד...

horeshe

New member
תודה על המידע

נעמה בת כמעט 11. היא לומדת בחינוך הרגיל. היא ילדה מקסימה. אני חושבת שיש לה מזל שהיא לומדת בקיבוץ ויש שם תיכה שח כל הצוות החינוכי בליווי הצוות משערי צדק.ההוצאות על הטיפול הפסיכולוגי כבדות. חשבנו שאולי יש מקור לעזרה. אמרו לנו שהשנה יש הכרה במס הכנסה למשפחה עם ילד בעל צרכים מיוחדים. ידעת? יודע? אמא של נעמה.

שמעתי עליה : בן של חברה שלי (בן 22)

מטופל אצלה כבר מס' שנים (אחרי נדידות מרופאים אחרים). מרגישים שהגיעו הביתה. הבנתי ממנה שכרגע יש בעיה עם הקופה עם טופס 17 (הם לא גרים בי-ם) ולכן החליטו להמשיך אצלה בטיפול פרטי. אין להם ברירה : הילד מיוצב כבר תקופה ארוכה. המדינה הזו מוצצת לכולנו את הלשד : תרופות לא בסל, הרופאים לא במחוז. על הכל צריך לשלם ומי שלא יכול לא שורד. מה יהיה ?

שביק

New member
המרפאה של פרופ' ורדה גרוס מיועדת

לילדים ומתבגרים. המרפאה שלה אינה כוללת צעירים בגיל 22 וכדו'.

horeshe ברוכה הבאה!!

אני ספיר, בת 17, עם טיקים כבר מגיל 6. מקווה שתהני כאן בפורום

mazy

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני מזי, אם לילד בן 12 הלוקה בטוראט (אובחן לפני כשנתיים). מקווה שתרגישי כאן כמו בבית!!!

למעלה