מצטרפת חדשה

מצטרפת חדשה

שלום כתבתי כאן כבר כמה פעמים אבל אני קוראת כאן באופן קבוע ועכשיו החלטתי להצטרף באופן רשמי אחרי שסוף סוף מצאו לי מקום שירות . אני עומדת לעבוד שנה הבאה עם ילדים ליקויי שמיעה . האם למישהי היה נסיון בכך ?הייתי רוצה לדעת מה כולל התפקיד ואיך מסתדרים ?איך הייתה הסדנא שצריך לעבור ? תודה angel1985

תודה

תודה רבה שמחה להיות חלק מכם מעכשיו שולחת לכל אנשי הפורום המקסים הזה
| גדול

שאלה

היי אנג'ל איפה את עושה את שנת השירות שלך עם הילדים ליקויי השמיעה? מזה הסדנא שצריך לעבור? והאם לומדים את שפת הסימנים כחלק מהעניין?

היי היחידה :)

אני עושה את שנת השירות בבית ספר רגיל בו משולבים כיתות א של ילדים ליקויי שמיעה וגם בתיכון בו יש כיתת ילדים כזו . הסדנא שצריך לעבור היא סדנת חינוך מיוחד (כפי שאני יודעת) והיא אינה עוסקת רק בילדים ליקויי שמיעה אבל גם ,יש שם בעיקר הרצאות ופעילויות קשורות לנושא . את שפת הסימנים לומדים במהלך התפקיד , זו שפה קלה מאוד שלא קשה ללמוד אותה.אולי בהמשך יהיה קורס לשפת סימנים ,עדיין לא יודעים . איפה את עושה את השירות ?האם את יודעת שפת סימנים ?

תשובה לאנג'ל

אני בתהליך של..התחלת שרות לאומי ואחד מחלומות חיי הם ללמוד את שפת הסימנים וכשהדע אותה,אשמח לעזור ולתקשר עם ילדים חרשים אז למה לא כבר לשלב את שניהם יחד אני מהרצליה איך הגעת למקום שבו את נמצאת? כשמחפשים באינטנט שרות לאומי תמיד קופצים מלא אתרים על ביטוח לאומי,ועוד דברים שממש לא קשורים האם תוכלי לעזור לי למצוא אתר או מקום יש לי כמה נושאים שאשמח לעשות אותם בזמן שנת השרות 1- שפת הסימנים-עם ילדים חרשים 2- לעבוד עם תינוקת(עם יש בכלל דבר כזה) 3- לעבוד ולהיות עם קשישים-אנשים מבוגרים 4- עם יש משהו עם בע"ח בתודה סיון

למעלה