מצטרפת חדשה

toytoy

New member
מצטרפת חדשה

לאחר צפייה של החודש האחרון החלטתי להצטרף לפורום המקסים (והמשכיל מאוד).יש לי שאלה בתאריך בו אמור להיות לי הביוץ יש לי 3 ימים של כאבים חזקים בבטן תחתונה מניחה שזו עוד הוכחה לקיום הביוץ?! (קורה לי בכל חודש כ- 14 יום פחות התאריך המשוער לקבלת המזור). מה דעתכן? מנסה רישמית כבר 3 חודשים......... בהצלחה ללללכככווווווללללנננננוווווו!!!!!!!

לעבודה!

קחיבחשבון שחלון הפוריות חל כ- 4 ימים לפני הביוץ וזה הזמן הטוב ביותר להתחיל " בפעילות מבצעית "אינטנסיבית..... בהצלחה!!!

toytoy

New member
תודה!

לא ממש ידעתי על חלון הפוריות..... חשבתי שצריך להתחיל את ה"פעילות המבצעית" ביום הביוץ עצמו.

אפרסקה

New member
ברוכה הבאה! כאבי בטן זה מאוד אישי

כל אחת מרגישה אחרת, אבל בהחלט יכול להיות שזה מרמז על הביוץ. אני יודעת שכשלקחתי זריקה לביוץ מאוד כאבה לי הבטן כ-24 שעות אחרי הזריקה ואמרו לי שזה סימן לביוץ.

coucout

New member
היי toytoy ברוכה הבאה

יכול להיות מאוד שהכאבים שאת מרגישה בצד הם ביוץ לי קורה אותו דבר בזמן חלון הפוריות שלי ולפי u.s אני יודעת שזה ביוץ. ברוכה הבאה ובהצלחה

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מקווה שאכן את מבנות המזל שמרגישות את הביוץ. מאחלת לך הקלטות מהירה.

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה.

סימנים שמעידים על הביוץ הם ברכה. כך את יודעת מתי חלון הפוריות שלך ואז את הולכת לעשות נוקי נוקי עד שיוצא עשן.

toytoy

New member
שאלה נוספת

אם כך האם העובדה שלא נקלטתי עד עכשיו מראה (אומנם 3 ניסיונות) שקיימת בעייה או גם כשיודעים מתי הביוץ צריך לחכות בסבלונות?

פּוֹנְג

New member
ממש לא בהכרח.

חייבים לחכות בסבלנות. תאמרי לנו מה גילך, ונאמר לך כמה סבלנות

denta1

New member
../images/Emo39.gifברוכה הבאה

מאחלת שהשהיה שלך פה תהיה קצרצרה...

קוקיקית

New member
ס ב ל נ ו ת

בדר"כ אם אחרי 8-12 חודשים של נסיונות לא מצליחים, אז מתחילים ב"חיזוקים" למיניהם. כדי לנסות עוד ולהתחיל "לעבוד" יומיים לפני הביוץ. תדעי לך שזה יתרון עצום שאת מזהה אותו (אם כי בטח את רואה דווקא את הסבל בכאבי הבטן). בהצלחה.

למעלה