מצטרפת חדשה

מצטרפת חדשה

שלום לכל התינוקות והתינוקים של הפורום. סוף כל סוף אמא שלי-אמאשלליה נרדמה, והצטרפתי גם אני...מה, לא ידעתם שגלשתי עוד מהבטן? ראיתי את האור האדום של העכבר האופטי, שאמא גלגלה על הבטן...עד היום אני אוהבת אור... רציתי לספר שפגשתי שני חברים חדשים בגילי- את דין החתיך של במבין ואת זהר החייכנית של momX3... אני ודין עסקנו באכילה ולא יצא לנו עדיין לשחק,אבל זה בטוח יקרה מתישהו... לעומת זאת,זהר שמחהלשחק איתי על השמיכה, וחלקנו את דובי-שובי עם הרעשן. היה שמח! והנה תמונות.. הנה אנחנו מחזיקות ידיים...

היי ליה חמודה ../images/Emo24.gif

מדבר ליאל...... אחי אוֹרי כל הזמן ישן (איזה תינוק הילד הזה......) ואפילו שהערתי אותו (בעדינות בעדינות אל תילחצי.....
) כדי שיבוא לראות את החברה החתיכה שהצטרפה לפורום, הוא לא רק שלא קם אלא גם התחיל לבכות ! אוףףףףףףףףףףףףף !!! בכל מקרה...איזה כיף שבאת ! עכשיו אנחנו חייבים כבר להכיר (דודה שלי אומרת שבקצב של אמאש'לי זה יהיה רק בבר מצווה ואז נכיר גם את בר של דפנה ונועם של איילת ועוד כל מיני ילדימצ'ים מתוקים.....) - אז מה את אומרת ? אפשר להזמין אותך לגרבר ?
ברוכה הבאה

dafgol

New member
נ.ב : חולה על החתימה שלך ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

dafgol

New member
ליה מקסימונת ../images/Emo99.gif ברוכה הבאה

באמת תהינו מתי תצטרפי כבר ....
אנחנו כבר ממש מתגעגעים אליך , מתי ניפגש שוב ? איזה כיף לך עם דין וזהר...והתמונה מקסימה. תמסרי דש"ח ו
להורים שלך ו....ברוכה הבאה
אוהבים , בר והזקנה.

../images/Emo95.gifתודה ברבר!

בטח ניפגש מחר, אני הבנתי איפה המפגש אבל אמא קצת מבולבלת...אני ממש מקווה שניפגש שם! תביא את הנשכנים- אני אוכל להסתכל עליהם! בינתיים אני אוכלת בעיקר את הידיים שלי, את השמיכה ואת הציצי... דש לאמאבא שלך ושיבואו מחר!

ליה מצוננת...../images/Emo10.gif מה עושים?

הי בננות... ליוש הקטנה שלי מצוננת ומטעטשת. פינוקי... מה לעשות? איך לטפל? להניק יותר? תודה אמא של ליה- עינבל

ליה בובונית, את מתוקה../images/Emo24.gif

איזה כייף שבאת לבקר. תגידי לאמא שתשים לך טיפות מיי מלח באף ותפעיל את מכשיר האדים הקרים -לעידו זה עזר תרגישי טוב

למעלה