מצטרפת חדשה

תפי

New member
מצטרפת חדשה

אומנם אני לא אם לפג, אבל זקוקה לעזרה. ילדתי בשבוע 36 לאחר רעלת הריון, התינוק נולד 2020 ק"ג ועכשיו הוא שוקל 2100 הבן שלי עוז בן שבוע, לצערי הרב הערכים של לחץ הדם עדין גבוה , אני מניקה כך שאני לא רוצה לקחת כדורים. האם משהי הייתה במצבי? זקוקה לעצות תודה יפעת

הי תפי-רציתי להגיב בפורום של

הריון ולידה אבל אין לי תשובה ברורה, נדמה לי שקראתי באיזה מקום (נו הזכרון שלי לא מי יודע מה בימים אלה...שלחץ הדם אמור לרדת בהדרגה אחרי הלידה ולהגיע לערכים נורמליים תוך כשבוע...אבל זה לא בדוק אז... בהצלחה וגידול קל וכייפי!

sarash12

New member
התייצבות לחץ הדם יכולה לקחת גם

שישה שבועות ואף מעט יותר, תלוי כמה גבוה הגעת. בזמנו טופלתי ב"אלדומין" וב"טרנדייט" (לבטלול) להורדת לחץ הדם, ושאבתי חלב לפג. אינני יודעת כמה גבוה לחץ הדם שלך כעת, אבל יש תרופות שתוכלי לקחת ושלא יפגעו בהנקה. ממליצה להתייעץ עם ד"ר ליבוביץ' - יש לה פורום הנקה ב"סטארמד", וכן דרך הפורום של leida.co.il

תפי

New member
תודה רבה

אתמול הלחץ הדם היה 170/110 הרופא רצה לתת לי כדורים, אבל מכיוון שאני מניקה האו החליט שאני אחכה בנתיים ובמידה ויהיו לי כאבי ראש לקחת את התרופה הוא נתן לי קלוריל. בכל מקרה תודה רבה אני אכנס לפורם שלה.

sarash12

New member
מה שמצאתי על קלוריל באינפומד

הרבה בריאות והנקה מוצלחת!

ברור שאפשר לקחת תרופות לל"ד

בהנקה!!! אני לקחתי (בשתי הלידות, לא בבת אחת!) אוסמואדלט, טרנדייט, אלדומין, אלפא-פרס... ושאבתי כל פעם 4 חודשים. ללחץ הדם לוקח זמן לרדת, אצלי לקח כמה שבועות. (ומהלידה הראשונה נשאר לי לחץ דם גבוה כרוני). מאוד מאוד חשוב לקחת תרופות לל"ד!!!

../images/Emo65.gifמזל טוב תפי- להולדת עוז המתוק

לגבי לחץ דם אין לי מושג וידע בדבר. מקווה שהחרבים כאן יוכלו לעזור גלי כל שנבקש לו יהי...

26יפעת

New member
מזל טוב תפי!

מה עם תמונה??? גם אני ילדתי עם רעלת הריון וויתרתי על כדורים בשביל ההנקה,(או יותר נכון שאיבה), תוך חודש הל"ד הסתדר מעצמו! ואם כבר אני פה - מצ"ב השווצה ממפגש פורום הורים לתינוקות בשבת

למעלה