מצטרפת חדשה!

מצטרפת חדשה!

שלום! אני אמא ל-2. סובלת מאו.סי.די כבר למעלה מ-10 שנים. מחפשת פיתרון דחוף!! הפחד הכי גדול שלי זה להעביר את ה"טירוף" לילדים. הגדולה שלי בת שנתיים ולפני שבועיים ילדתי את ילדי השני. אני מחפשת מטפל באיזור הצפון שידוע שיש לו הצלחות בטיפול. אשמח גם לשמוע מאנשים שנרפאו. לראות את האור בקצה...

FOR THE LD

New member
ברוכה הבאה!

כמוני - כמוך. גם אני אם ל-2, לוקה באוסידי שנים רבות. החשש הזה מוכר, וזוהי מלחמה מתמדת - להיות מודע למה שאתה עושה, ובפני מי שאתה עושה. לדעת מה עשוייה להיות ההשלכה. מה לעשות? אנחנו - כהורים - משמשים מודל לחיקוי, וגם אם נעשה את כל המאמצים שבעולם - תמיד יקחו מאיתנו משהו. אפילו יותר ממשהו. בתי מגיל שנתיים החלה להסיר אבק מן הרהיטים, אבל עצרתי אותה באמצע. שנים אני מנסה למנוע ממנה להצטרף לניקיונות-שגעונות שלי. כל פעם היא רוצה מחדש ומנסה להשתחל לעשייה שלי, ואני אומרת לא! אומרת לה שיהיה לה זמן כשתגדל, ומרשה לה לכל היותר לסדר את חדרה - לא לנקות, וכן את חדרה של אחיה, כשהוא במצוקה, ולא יודע להשתלט על הבאלאגן שעשה, ומבקש שיעזרו לו. רק אז אני מרשה. הוא - לקח ממני את האיסור לא להיכנס עם נעליים הביתה, ולוקח את זה לכל מקום שהולך - חולץ נעליים בכניסה לבתי קרובי משפחה וחברים - לפעמים גורם להרמת גבה. אמרתי לו שאצל אחרים זה לא משנה - לא משנה להם, אבל הוא בשלו. כבר לא מסוגל אחרת. גם בדברים אחרים, אני רואה שלוקח ממני - כל ההתעסקות עם מזון שומני - יש לו רתיעה רבה מכך, וגם כך הוא בררן בכל הקשור לתזונה, ובגללי נרתע ממזונות שומניים - ממגע עם פיו (אצלי זה רק רתיעה ממגע ביד). בקיצור - אנחנו תמיד שם בשבילם, והם יקחו גם מן הטוב וגם מן הפחות טוב. כשאני מודעת אני משתדלת להיות פחות היסטרית בתגובותיי, וכשאני לא - אני מצטערת לאחר מעשה. אבל פרט לאוסידי, אני מקווה שלקחו ממני דבר אחד או שניים נוספים. אני יודעת שהם ספגו ממני גם דברים אחרים - טובים, ואני שמחה על כך: אהבתי למוסיקה, לשפה העברית, רגישות למצוקות אחרים (אפילו בני שהוא בספטקרום האוטיסטי מצליח לחשוב גם על אחרים - לאחר עבודה של שנים עימו בנושא - אבל הוא ספג זאת וזה הפך לחלק ממנו). את מבינה למה אני מתכוונת? את יכולה לתרום להם יותר מכמה ביטויי-אוסידי. את אינך אוסידי. יש בך רק חלק ממנו, לצד חלקים אחרים באישיותך. שיהיה לך רק טוב!

אמא11

New member
ברוכה הבאה לפורום שלנו../images/Emo140.gif

ב"קישורים" של הפורום יש קטגוריה של סיפורי הצלחה ושל סיפורים אישיים שאולי יוכלו לעזור ולעודד. לגבי מטפל, כתבתי לך בהודעה נפרדת. מוטרדת, אני מקוה שתמצאי כאן פינה חמה לשתף ולהשתתף, ואני מקוה שתתחילי טיפול שישפר את המצב. האם שיתפת את בעלך? האם הוא תומך בך? לילה טוב תמי

למעלה