מצטרפת חדשה

מצטרפת חדשה

בוקר טוב ושבוע טוב, אני איריס מאילת (הרחוקה והחמה) אני צופה בפורום מזה זמן רב ואני "מטליאה" בתחילת דרכי, הצטרפתי בשו-שו לפרויקט הטלאים מנייר אני נהנת ברמות!!! כמו כן עשיתי מספר שמיכות עגלה /תינוק בדוגמאות מאולתרות, וכעט אני שואפת להמשיך בתבניות הסטנדרטיות כמו כן אני רוצה להכיר תודות רבות לציפי טל - גם מאילת שחברתי אליה והיא מלמדת אותי רבות תודה ויום טוב, איריס

chayahd99

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה

היי איריס, איזה כיף לשמוע שהצטרפת לתחום בזכות ציפי המקסימה מאילת. יופי לראות שיצאת מהארון
אין לך מה להתבייש ולשמור על חשאיות. את מוזמנת להרים את הראש בגאון. כמובן נשמח לשמוע על ההתקדמות שלך בשרשור EPP השבועי ובכלל לראות תמונות של העבודות שעשית עד כה, לשמוע סיפורים וכדו'. בימים האחרונים יש פה בפורום חברות חדשות שממש מתחילות את צעדיהם הראשונים בתחום הטלאים ואני בטוחה שהטיפים שלך בתור מתחילה טריה יוכלו לסייע גם להן. להשתמע,

תודה רבה !!

אני בחרתי בדוגמא של המשושים בכוונתי לעשות שמיכת תינוק גודל 1 מ' X 90 לערך מגוון הבדים שיש לי לא מי יודע מה, אבל יש לי כבר 8 פרחים מחוברים , אני מתלבטת אם להמשיך על אותם 3 גווני פרחים או להמתין לרכישה נוספת של בדים אבל האמת, אני נ ה נ ת !! ברמות (כנ"ל בני הבית - שאני לא משביתה את המטבח עם מכונת התמירה והמגהץ) שוב תודה ויום טוב איריס

למעלה