מצטרפת חדשה

שולרון

New member
מצטרפת חדשה

שלום בנות, אני מצטרפת חדשה וותיקה, חדשה בפורום וותיקה בטלאים. אני רואה כאן כמה שמות מוכרים מאומנות שימושית וגם אי אלו חברות מאגודת הטלאים הישראלית. אני עוסקת בעיקר בארט קווילט, לפעמים מלמדת באגודה (ולפעמים לא...) מתמחה בצביעת בדים בצבעי Procion MX, חובבת מסורה של מולה, עבודה בגזירה חופשית (אימפרוביזציה) ותיפורי מכונה, עושה קצת קרייזי קווילט וקצת רקמת חרוזים, ובקיצור נהנית מהטלאים. לפעמים אני גם עושה עבודה מסורתית יותר (בדרך כלל בעקבות לחץ משפחתי לאיזה כיסוי מיטה) אבל זה נדיר למדי. וכן, כמעט שכחתי - עושה די הרבה שמיכות תינוק. שולמית

roshida

New member
וואו, איזה יצירות אומנות!!

אני שמחה מאוד שהצטרפת אלינו. מקווה לראות עוד עבודות. אני מתעניינת באותם תחומים, אם כי הרבה פחות וותיקה (עוסקת בטלאים רק 3 שנים, אבל את עולם הארט קווילט גיליתי רק בחצי שנה האחרונה). האם את קונה את צבעי הם PROCION MX בישראל, או שעלי לייבא אותם מארה"ב? ליאת

שולרון

New member
קניית צבעים ועוד

תודה על קבלת הפנים! בנוגע לצבעים - אני קונה אותם בארה"ב, אבל ניתן לקנות אותם גם אצל מורין ודבי בבוסתן הגליל.

justmom

New member
היי לך ../images/Emo140.gif

טוב לראות אותך פה

שולרון

New member
ברוכות הנמצאות!

שוב תודה על קבלת הפנים. כיף לראות כל כך הרבה חובבות טלאים במקום אחד. הצצתי בכמה אלבומים וראיתי ATC והרבה קרייזי - נפלא!

היי שולרון

בהנחה שזיהיתי נכון מה שלומך אני יצאתי כמעט לגמרי מהעינינים ועכשיו אני חוזרת לזה בצעדים קצת איטיים מידי מה שניקרא לאט אבל בטוח יופי של עבודות אסנת

chayahd99

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה

אמנם התגובה שלי קצת באיחור, בגלל החופש, אך עדיין אשמח לקדם אותך בברכה. כיף לראות מצטרפות חדשות (הלוואי עלינו גם מצטרפים) ועוד עם נסיון וידע רב (למרות שגם חדשות מתקבלות בשמחה
) ראיתי שכבר את תורמת רבות לפורום בכתיבה ובתגובות ואף במאמרים. נשמח לראותך לעיתים קרובות

למעלה