מצטרפת חדשה

שי לוש

New member
מצטרפת חדשה

שלום נעים להכיר, אני כבר כמה חודשים קוראת ולומדת מכן המון, אז הנה קצת פרטים עלי, אובחנתי סופית בניתוח של סוריאנו בתה"ש שבוע שעבר, המעי היה דבוק לרחם ולשחלות, אני כבר בבית אבל קשה לי לשבת, קשה לעמוד, הכל כואב בעיקר מבפנים... במכתב שחרור נאמר לי להגיע לביקורת עוד שבועיים, אבל נתנו לי תור ל 11/2, האם יש לכן רעיון? איך אפשר להקדים את התור באיזה שבוע 10 ימים? ואם לא אני אמורה על געת עצמי לחזור עוד 10 ימים לעבודה? בקיצור אני מאד מבולבלת, ולא כל כך יודעת מה לעשות, אז "נעים" להכיר את כולכן!

ברוכה הבאה

והחלמה מהירה...... את יכולה להתקשר לטובי מהמרפאה ולבקש להקדים את התור ....ולהסביר לה שזה אחרי ניתוח וסוריאנו ביקש שבועיים. לגבי חזרה לעבודה - תלוי איך את מרגישה ...תמיד את יכולה להוסיף ימי מחלה דרך רופא המשפחה שלך. החלמה קלה ומהירה - הדרך הטובה זה לא לשכב יותר מידי.....ללכת אפילו בתוך הבית....לשבת אבל לא לשכב כל היום...........להשתעל ולהפעיל ראות.....לשים כרית על הבטן ללחוץ ולהתשעל. לגבי השאר שיעשו האחרים....את צריכה להחלים להתפנק ולנוח. שוב החלמה מהירה וקלה ואנחנו כאן

שי לוש

New member
תודה

ניסיתי להסביר לטובי אבל ללא הצלחה, היא אומרת שזה מה שיש ... אני נושמת בסדר כבר ומצליחה לקום, קצת כמו אחרי הניתוח הקיסרי שעברתי, לקום עם כל שרירי הגוף רק בלי שרירי הבטן. אין ספק שההחלמה היא קשה, אבל אני אופטימית. בעלי מאד תומך וזה חשוב לכל הדעות, הוא עושה כל שביכולתו והקטנה- לה אמא מאד חסרה, היא עוד לא בת שנתיים ואני ככה "נעלמת" לה.

את יכולה

לקום על הצד מאוד מקל על הכאבים תנסי אולי מישהי מהבנות בפורום עומדת לבטל את התור שלה ואז תוכלו להתחלף בריאות

galim29

New member
ברוכה הבאה שי לוש../images/Emo140.gif

נשמע ממה שאת מתארת שעברת ניתוח די דומה לשלי. אז ממה שאני זוכרת ואין מצב שאשכח, ההחלמה אצלי הייתה הרבה יותר משבועיים. הייתי קרוב לחודשיים אצל אמי ולקח לי המון זמן לחזור לתפקוד. אז נאוד חשוב שתקשיבי לגוף שלך, אם צריך עוד ימי מחלה אל תהססי לבקש מהרופא כדי לקבל החזר על מחלה מהעבודה. חשוב מאוד להיות בתנועה אבל מתונה, לא לרוץ ולא לחזור לפעילות גופנית (למרות שאני גם ככה הייתי פדלאה גם לפני...) ותנסי לבדוק את עצמך מבחינת התזונה: לי עדשה טוב למשל להפסיק עם מוצרי חלב, עברתי לגבינות עזים/כבשים ובלי מעדנים, הורדתי לחם לבן לגמרי... תבדקי מה יכול לשפר את ההרגשה. אם יש לך בעיות מעיים מה שסביר להניח שישי כמו עצירויות ושלשולים, אז לא להזניח, לצערי זה לא שופר אחרי הניתוח אבל לכל שבר יש פתרונות או דרכים להקל, צריך ללמוד להכיר את הגוף מחדש, יותר בתשומת לב, ולגבי הקדמת התור - תתעקשי עם טובי על ההקדמה. תגידי לה שהרופא אמר לך להגיע לביקורת ואין מצב שאת תחכי עם זה בייחוד מאחר ולא מרגישה טוב וחשוב שיבדקו אותך. אם לא עוזר תשלחי לו פקס. תרגישי טוב חמודה. אנחנו כאן לכל עצה, שאלה. אל תהססי לשאול.

זואילי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מצטרפת לקודמותיי לגבי המלצותיהן. תרגישי טוב, ותישארי איתנו, בטח עכשיו כשקר בחוץ וחם אצלינו ב
...

lee E

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה..יש כמה דרישות קבלה לפורום.

דבר ראשון-את צריכה להכין מפגש מלא בדברים טעימים לבנות כאן..תקבלי רשימת דרישות במסרים.. דבר שני-את צריכה לעמוד בדרישת הכנת קוקטליים "מיוחדים". גם לזה תקבלי הסברים. דבר שלישי-יש כאן תחרות לכמות הניתוחים-אסור לעבור אותי ואת זק, שאחרי מאמצים מרובים הגיעה איתי לתיקו. זהו.

זואילי

New member
אהבתי..../images/Emo45.gif דבר רביעי...

עלייך לדאוג לכרטיס טיסה+מלון 5 כוכבים ליו"ר ועדת הקבלה, על מנת לקיים את המפגש....

galim29

New member
דרישה מהותית../images/Emo6.gif

אסור בשום פנים ואופן לעשות ספורט בשום צורה שהיא. הפעליות היחידה המותרת היא רביצה על הספה

אנה 6

New member
ברוכה הבאה שי לוש../images/Emo140.gif

נעים להכיר :) קודם כל מאחלת לך החלמה מהירה !! ואחרי ניתוח בוודאי שמנוחה נחוצה. לדעתי אם הכאבים חזקים כדאי לך להתקשר לתה"ש ולהתייעץ איתם טלפונית. אולי יוכלו להקדים לך את התור.(כבר קרה שקבעו תור דחוף) . אולי תשאירי הודעה לרופא המטפל.. בהצלחה ותרגישי טוב!

ברוכה המצטרפת ../images/Emo141.gif

שמחה לראות שאין צורך להפנות אותך לתקנון כדי שתציגי את עצמך
אחרי 10 ימים אם את מרגישה טוב סביר לחזור לעבודה בהנחה שאת לא עובדת בעבודה פיסית, לגבי התור - למה לא להגיד שזו בקורת וזאת חייבת להגיע בתאריך X ? אגב, גם אם תגיעי במועד שקיבלת מניחה שלא יקרה אסון (בהנחה שאת מרגישה טוב כמובן ושההחלמה מתקדמת כצפוי) טוב שהצטרפת ומקוה שהקטנה שלך כבר התאוששה מהפרידה שנכפתה עליה

ברוכה הבאה ל../images/Emo82.gifשלנו

אין לי הרבה מה להוסיף המומחיות כתבו כבר הכל, חוץ מדבר אחד חשוב: אם יש לך כאבים או חום לרוץ חזרה למיון, ולא להזניח כי זה יכול להיות חס וחלילה זיהום וזה מה שקרה אצלי ואני לא רוצה שזה יקרה לך. יש לי עוד כלל אחד: א.ס וכל שאר הבדיקות לאנדו' לעשות רק אצל המומחים, אצלנו כדי לעשות א.ס צריך ללכת למומחים ולא לטכנאיות שלא מבינות כלום.

שי לוש

New member
תודה לכולכן

תודה לכולכן על ההמלצות והתמיכה, הבוקר קמתי ואני מרגישה קצת יותר טוב, הצלחתי לקבל תור לדר' שטוקהיים בקופ"ח, שבועיים לאחר הניתוח, כך שלפחות איזשהו רופא שמבין יראה אותי ובכל זאת אני אגיע לתה"ש רק חודש אחרי- כך אני אזכה ל2 ביקורות... בכל מקרה אני ממש מקווה שאני אמשיך להתקדם ואולי באמת אחרי שבועיים (עוד שבוע, אני אוכל לחזור לאט לאט לעבודה...) הכי קשה זה עם הקטנה היא זקוקה לאמא... ואני בטח לא יכולה להרים עדין, מנסה לחבק בישבה ולשחק איתה על הספה, אבל אין את הפינוקים הרגילים וזה קשה לשתינו...

ברוכה הבאה ואף אני עברתי את הניתוח וחזרתי

לעבודה אחרי שבוע. את הביקורת עשיתי אצל הגינקולוג שלי במקום לנסוע לתה"ש. את יכולה לעבור ביקורת אצל הרופא שלך. תחזרי לעבודה כשתרגישי טוב. אני חזרתי מיד כשהרגשתי טוב ומספיק חזקה.

למעלה