מצטרפת חדשה

אלונית1

New member
מצטרפת חדשה

ערב טוב לכולם, יתכן ובעלי ואני נצא לשליחות לדנמרק. יש פה מישהו שגר בקופנהגן? אשמח לשמוע פרטים על המקום. תודה

sirpad

New member
יום טוב מקופנהאגן

היי אני הסירפד,ואני ישראלי שחיי בקופנהאגן מזה חודשיים.הגעתם לתקופה הטובה של דנמרק כי השמש זורחת כמעט כל הזמן ונורא נעים בחוץ ולא קר.לי מבטיחים שכשיתחיל החורף אני יתגעגע מאוד מאוד לשמש. האווירה בעיר נחמדה מאוד,תחבורה מצויינת רכבות ואוטובוסים כל הזמן.בניינים יפייפים וזה.חנויות ישראליות יש 3 ואין להם הרבה מוצרים ,לא כמו בארה"ב לפחות. מצפה בכיליון עיניים לבואכם,אין לי ממש המון חברים ישראלים.בניי כמה אתם????יש גם ביצפר יהודי לא רחוק ממרכז העיר ובהמשך אאתר לכם מידע על דירות ואזורים שווים יותר ופחות למגורים. בקיצור ברוכים הבאים,מצ"ב אתר שיענה על רוב שאלותיכם.

נעים מאוד, ../images/Emo140.gif

כבר אני מקנא בכם שתפגשו את סרפד, ונקווה לראות אתכם פה קבוע. יותר לשאול איזה שליחות? (כי אני משער שלא של
)

sirpad

New member
אתה מקנא????

אני קורא את כל הודעותך הבישוליות וחובט ראשי בקיר הוירטואלי למה אני לא הילד שלך???? אגב,אני גר ממש מול כנסייה ענקית עוד מימיה העתיקים של קופנהאגן אז אני משער שיש להם עוגב וזה,בוא תתפוס גם פה :)

זה יפה שאתה היית רוצה להיות הילד

שלי, בהתחשב בעובדה שאנחנו בני אותו גיל... חוץ מזה סרפד, כבר אמרת שבעצם המרחק זה קצת יותר מממטולה לאילת, אז תקפוץ הנה ואני אבשל לך
ואם יזמינו אותי לקונצרט בקופנהגן - מבטיח להגיע (מי שמגיע - מודיע
) ובענין רעיון לילַסדר, אז חוץ מזה שאני בד"כ בארץ, הרעיון של סדר חברים מוצלח להפליא. לפני כמה שנים ערכנו אחד כזה בארץ, נוהל שתית הכוסות היה שאם זה שמקריא טועה - הוא צריך לרוקן את הכוס, היה שמח

Gefen

New member
בני אותו גיל אעעלק...../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

ואני בת 16, כבר אמרתי את זה??

לדעתי סרפד כתב שהוא בן 24 - כמוני!

וזה קצת חדש לי שאת בת 16 - אבל בסדר. (בסוד) תגידי גפן, את ברגרסיה?D-:

ברוכים הבאים! ../images/Emo141.gif

נשמח לשמוע ממך בפורום - ואני שמחה שסירפד יוכל לסייע לך!

Gefen

New member
ברוכה המצטרפת...../images/Emo65.gif../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif

אלונית1

New member
תודה רבה על קבלת הפנים החמה ../images/Emo140.gif

אשמח להיות משתתפת פעילה אתכם בפורום. לסירפד, לשאלותיך: שנינו בני 34 הורים לבן שנתיים. נגיע לדנמרק בסביבות ספטמבר, כך שאת ה"קיץ" כנראה נפסיד וחבל. אומרים שהימים מאוד יפים ונעימים. אשמח להעזר בך. תודה

sirpad

New member
נו אם לא זוג חברים לפחות בייביסיטר

אני דיי צעיר בימיי,רק בן 24 באוגוסט.אבל אני משער שנמצא מכנה משותף כלשהוא.ספטמבר אני בדיוק חוזר לציון לתקופה של חודש ומשו אוליי יותר ובתלות בעבודה שתהיה לי אני מקווה עד אז אוליי אחזור אחריי שבועות מספר.תרגישי חלופשי לפנות אליי בשאלות לגביי הקהילה ושאר מיניי ירקות.אם אתם אוהבים את הכפר יותר מהעיר הגדולה יש מלא מלא עיירות קטנות מסביב לקופנהאגן וכמו שציינתי רכבות ואוטובוסים כל הזמו כך שזה דיי נח ושקט.אני אישית גר במרכז קופנהאגן לטוב ולרע. אגב מסקרן אותי מהי סוג השליחות??? אם יותר לי להתעניין?

ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif

תעשי חיים שם ותהני איזה סוג של שליחות ?????? נפלת על אחלה פורום

למעלה