מצטרפת חדשה

שמרית 30

New member
מצטרפת חדשה

שלום קוראים לי שמרית והיום גליתי את הפורום אני נשואה 3 חודשים וסובלת מבעיה הדבקות של השחלות מגיל 19 וחצי עכשיו שהנושא יותר קרוב לליבי אני רוצה לדעת האם המחלה פוגעת או מקטינה את הסיכויים להיכנס להריון במידה וכן מה אופן הטיפול הקיים ??? אשמח לתגובות מהירות מאחר והדבר מדיר שינה מעיניי.... שבוע טוב

ליאל ד

New member
היי שמרית

אני מבינה שאת גם מאובחנת כאנדואית? אני עם וותק של חודשיים במחלה הזאת, כך שבינתיים רב האינפורמציה שיש לי היא מהבנות כאן בפורום. אבל אענה לפי מה שהבנתי מהבנות. המחלה אכן פוגעת בסיכויים להרות בדרך הטבעית, וזאת בגלל ההדבקויות שנוצרות. אם עושים ניתוח שבו מפרידים הידבקויות אז הרופאים ממליצים לנסות להרות בדרך הטבעית - כל עוד אין מוקדים והידבקויות. אך זה גם תלוי בדרגת האנדו' וגם במצב הרחם, חצוצרות ושחלות - את זה כמובן רואים בניתוח. אני לא רוצה לבאס אותך, יש כאן הרבה מקרים של הריונות ספונטאניים/טבעיים, או הריונות מבחנה (IVF). הכל לפי המלצות הרופאים. יש בנות שישר ניגשות לטיפולי IVF ויש כאלה שמנסות את הדרך הטבעית (למרות הסכנה שבקבלת מחזור). כמובן כל מקרה לגופו, וצריך להיות במעקב של רופאים מומחים לאנדו. מזל טוב על נישואים
!! אני מקווה שעזרתי ולא הילחצתי, מקווה שבנות יתקנו אותי אם טעיתי! לילה טוב!

שמרית 30

New member
שמרית 30

היי ליאל קודם כול תודה תודה שחזרת אליי עם אנפורמציה שכזו אני אשמח עם תמשיכי לידע אותי בהמשך על דברים חדשים שאת מגלה על המחלה ואני אותך... תודה שהייה שבוע טוב

ר ו מ י ה

New member
ברוכה הבאה שמרית ../images/Emo39.gif

האם אובחנת כסובלת מאנדומטריוזיס ע"י ניתוח לפרוסקופיה? המחלה עשוייה לגרום לקשיי כניסה להריון אצל 30% מנשות האנדו', מה שמשאיר 70% ללא בעיות... בהצלחה

שמרית 30

New member
היי רומיה

המון תודה על האניפורמציה ממש עודדת אותי אני מקווה שהייה טוב תודה

שמרית ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

ו-
לכבוד נישואייך
ליאל כתבה לך מעט, רומיה עודדה עוד קצת.... ולי פשוט נשאר לאחל לך הצלחה. את בפורום הנכון, יש כאן בנות עם ידע עצום (כן! אפילו יותר מהרופאים
) תוכלי להעזר בכל שאלה.

blavi1

New member
הי שמרית ברוכה הבאה

קודם כל מזל טוב לנישואייך! גם אני חדשה בפורום ובכלל רק עכשיו אובחנתי במחלה ורק עכשיו התחלתי ללמוד אותה אז עצות מקצועיות אין לי כרגע לתת לך. אני מאחלת לך שתצליחי להרות באופן טבעי בנסיונות הראשונים. אני מבינה ומקווה שאתם לא מתכוונים לחכות עם הנסיונות וזאת העצה הכי טובה שיש לי לתת לך כרגע. תעדכני אותנו. בהצלחה והרבה

ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

מצטרפת לדבריה שלו רומיה
מאחלת לך הליך מהיר וקל להורות

למעלה