מצטרפת חדשה

A n i P o

New member
מצטרפת חדשה ../images/Emo9.gif

טוב אז אני ילדתי את ביתי הבכורה לפני שבוע בדיוק וכבר יש לי כמה שאלות .. בלילה היא עושה לנו בי"ס.... בין יניקה ליניקה היא נרדמת או עלינו או עם מוצץ (אם זה עלינו בלי מוצץ - ברגע שאנחנו שמים אותה בעריסה היא מתעוררת).. הבעיה היא שהמוצץ נופל לה תך כמה דקות ואז היא מתעוררת... כרגע מה שאנחנו עושים זה לשים אותה במיטה איתנו באמצע וככה כולם יכולים לישון בין הארוחות
אני נורא מפחדת שזה יהפוך להרגל.. אני ממש נגד זה אבל לא מוצאת שום פיתרון אחר... אשמח לשמוע את דעתכן... תודה

פלגיה

New member
אצלי זה היה פיתרון טוב למדי

מה שנותן מקסימום שינה להורים הוא הכי טוב בעיני. הרגלים בגיל שבוע? אין דבר כזה. הבעיה היא שאתם עלולים להתמכר...

פלגיה

New member
אל תדאגי עכשיו לגיל מאוחר

השבועות הראשונים כל כך כאוטיים, כל כך מבולבלים, כל כך עתירי הורמונים, שהכי חשוב זה לדאוג להתאוששות שלך ולמינימום של תפקוד, וכמובן להתרגלות להיותכם משפחה. בגיל 6 שבועות תינוקות נכנסים למסלול כלשהו, ואז זה יכול להיות זמן מתאים להכיר לה את המיטה שלה. ומזל טוב

ר ע נ נ ה

New member
כמה דברים

קודם כל מזל טוב! זה מצחיק להגיד על תינוקת בת שבוע שהיא עושה לכם בית ספר
צריך להבין את הקטנים האלה, תשעה חודשים היו מוגנים בתוך הרחם, היה להם חם נעים "אכלו" כמה שרצו היו עטופים בנוזל - כלומר מעולם לא הרגישו ממש רעב או קור או מרחבים ופתאום מצפים מהם להתרגל לעולם החדש עם הרעשים, הקולות, הריחות והמרחב, מצפים שיוכלו להרדם לבד ולא יהיו מפוחדים, זה קצת מוגזם. אני מציעה לך לא לקחת את זה קשה, הרגלים ניתנים לשינוי. אם חשוב לך שהיא תרדם במיטה תתחילי במהלך היום להשכיב אותה איך שאת רואה את סימני העייפות הראשונים - אם המוצץ נופל, לעזור לה להחזיק אותו עד שהיא נרדמת ממש (7-8 דקות) ואז לעזוב. תשימי לב שהיא גדלה ונרגעת קצת מהעולם החדש הסובב אותה, להמשיך ולנסות כל לילה להשכיב בעריסה עד שבסוף זה יקרה, הרי תינוקות צריכים לישון זה צורך פזיולוגי.

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אני חושבת שתמצאי יותר תשובות בפורום הורים לתינוקות. אלינו את מוזמנת כשבנך יהפוך לפעוט. ולענין שאלתך: אני בעד לינה משותפת כך שלא יכולה ממש לעזור לך. בהצלחה

למעלה