מצטרפת חדשה

Big Mama 1

New member
יש לי עכשיו דמעות בעיניים.....

ותאמיני לי שזה לא קורה אצלי הרבה. כואב לי כאבך, עצוב לי עצבונך, במיוחד לאור העובדה שאנחנו כל כך קרובות ואולי אפילו נתקלנו אחת בשניה בליס ואנחנו אפילו לא יודעות..... תאספי כוחות חמודה, ותמשיכי הלאה, אין ברירה כשהמטרה מול העיניים. אני שולחת לך הרבה אהבה.

../images/Emo4.gif../images/Emo141.gif../images/Emo4.gif

מאוד מקווה שזה השלילי האחרון. שולחת הרבה הרבה
ומקווה שתתני לעצמך זמן להיות עצובה - ושתמצאי את המקום ממנו יצוצו הכוחות לטיפול הבא. החיפושית

limordc

New member
קבלי חיבוק חם../images/Emo24.gif

את כ"כ מזכירה לי את עצמי... גם אני אחרי טיפול רביעי שנכשל(אמנם היה לפני 4 חודשים ) גם אני מרגישה שזה לא עוד לפני שהתחיל... שהפעם הבאה תהיה בעז"ה האחרונה!!! לך ולכולנו!

שלי שלי1

New member
אתן מדהימות, אף אחת מכן לא מכירה

אותי, ואני זוכה פה לתמיכה כזו גדולה. תודה, תודה, תודה ושוב..... תודה

hyb

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif שלי ../images/Emo24.gif

כבר חזרת הביתה וכבר בכית, ואולי האיש חזר והיתה כתף רחבה להניח עליה את הראש ולבכות עוד קצת. ואחרי מקלחת חמה בלילה תבכי עוד לכרית. צפיה יש לנו תמיד, למרות כל הפחדים וחרף כל הסימנים. ללא הציפיה והתקווה לא נוכל להתקדם הלאה. הדמעות ינקו את התסכול, יאווררו את הכאב שצובט וחונק ולא מאפשר לראות את העתיד. כן, זה קשה, אבל כאן כולנו חותרות באותה סירה, ובקרוב נצטרף לדמעות השמחה שלך כשתבשרי לנו על ההריון הנחשק
.
נועם

למעלה