מצטרפת חדשה

שלי שלי1

New member
מצטרפת חדשה ../images/Emo20.gif

שלום לכולן, אני קוראת בפרום המדהים שלכן כבר כמה חודשים, אולם טרם הצטרפתי. אחרי סופ"ש ארוך ומלא מחשבות החלטתי כי גם אני צריכה קצת תמיכה, מאחר וזוהי תקופה לא קלה עבורי. אנחנו עוברים טיפולי IVF באיכילוב, אני כרגע מחכה לתשובה אחרי הפריה רביעית, אך התחושה שלי לא טובה מאחר וכל הסימנים הטרום ויסתיים הגיעו... כמו תמיד, ואני עצובה.... כמו תמיד. עברתי גם שלוש הזרעות ושני החזרת מוקפאים, ה IVF הראשון נגמר עם הריון כימי שהביא עמו אכזבה גדולה וגם הרבה אופטימיות שבכל זאת משהו קרה שם בפנים וזה יכול לקרות שוב בעתיד... אולם ככל שהזמן עובר אני מתחילה לאבד את האופטימיות. אלוהים, כמה זה קשה. אנחנו שוקלים כרגע לעבור לטיפול באסותא, והייתי שמחה לקבל מבנות אשר מטופלות שם את חוות דעתן. סה"כ אני מרוצה מכל הטיפול באיכילוב ומפרופ' עמית בפרט (איש יקר לליבי) אבל המטרה שלנו שם היא ה-ר-י-ו-ן ומאחר וזה לא קורה אז אולי נשנה מקום, שמעתי שבאסותא עושים גם זיפט, דבר שלא נעשה באיכילוב - מישהיא עברה שם ? אשמח לשמוע מכן, ותודה על ההקשבה.

neta2

New member
היי שלי. ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

מקווה שהטיפול הרביעי הצליח ולא תתאכזבי שוב ולא תצטרכי לעבור בי"ח. אז עדיין התקווה לא נגוזה וממשיכים להחזיק לך אצבעות. אני יודעת כמה זה קשה, אין פה אחת שלא חווה זאת על בשרה. כל אחת בטיפול שלה והזמן שהיא כבר חווה את הכאב הזה. אבל, כנראה שרק סבלנות וזמן - הם התרופה ואני בעצמי עובדת על עצמי ומנסה ליישם זאת על בשרי. אני מטופלת של פרופ' זיידמן אם שמעת, והוא עובד עם "אסותא". עברתי עד כה 3 ivf מלאים ואני מאד מרוצה מהטיפול שם. לא עשיתי זיפט ולכן לא אוכל לסייע. אם תרצי המלצות על רופא או על משו ספציפי אני אשמח לתת.

שלי ברוכה הבאה ../images/Emo141.gif

בתקווה שמהר מאוד תוכלי להמשיך הלאה - לפורום השכן, ההוא ליד הדלת משמאל.. צר לי לא מהמרכז ולא יכולה להמליץ.... אבל כן יכולה לאחל שלא תצטרכי לעבור לשום בי"ח אחר - אלא שהפעם הזו הרביעית תצליח!!!
מחזיקה לך אצבעות

ayoosh

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

ושהות קצרצרה...!!! צר לי, אבל בעניין המידע אני לא יכולה לעזור...

Big Mama 1

New member
היי שלי שלי.....

גם אני מטופלת באיכילוב, מחכה לתשובה (ממש השבוע) אחרי IVF שלישי. מאמי, לא להתייאש, לא מזמן ראיתי את פרופ' עמית בראיון באחת מתכניות הבוקר. הוא אמר בראיון הזה שברוב המקרים אנחנו מתייאשים לפני הרופאים, זה קל להגיד, במיוחד לאור העובדה שלהם לא כואב..... אבל זה נכון. מספיק להסתכל על מאות התמונות שתלויות שם כדי להתנחם, גם יומך יגיע וגם יומי, וכך גם כולן פה. אם את מרגישה ש"משנה מקום משנה מזל" אז לכי על זה. ממוקר מוסמך (שוב בעלולי שלי) שעובד (גם) שם, אני יודעת שהמחלקה שם מעולה. בכל מקרה שיהיה בהצלחה. אולי לא תצטרכי בכלל לעבור.... הלוואי!

טיפטיפ29

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

ומאד מקוה שלתקופה קצרה. אני מטופלת אצל ד"ר בר חוה באסותא ומאד מרוצה, גם מבית החולים וגם מהרופא. מעולם לא עשיתי זיפט, כך שאני לא יודעת לענות לך בענין הזה, אבל אני יודעת שהם עושים את זה, )ראיתי בדוחות של השאיבות וההחזרות את האפשרות הזו). מאחלת לך המון המון בהצלחה.

babywishing

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

היי שלי מקווה שהשהות שלך תשבור את שיא הזמן הקצר ביותר בפורום
שהטיפול הזה יהיה הטיפול המנצח מחזיקה

אסותא

היי שלי אני ממש מבינה לליבך , גם אני סיימתי עכשיו טיפול רביעי שלא הצליח, אני מתוך 4 טיפולים נקלטתי פעמיים אבל הם נגמרו לצערי הרב בהפלות. אני מטופלת באסותא ואני מאוד מאוד מרוצה מהמחלקה, האחיות מדהימות וגם הרופאים מצוניים כפי שאת יודעת מטפלים שם לב רן דור ומשיח וכולם מעולים וקשובים. אני עדיין מתחבטת במחשבה "משנה מקום משנה מזל" וגם אני חשבתי לעבור אבל עדיין לא הצלחתי להגיע להחלטה. אני רק יכולה להשתתף איתך ברגשות שלך כי אני בדיוק מרגישה אותו דבר - אבל תמיד תנסי להיות אופטימית כי אני בטוחה שהיום יש פתרון לכל בעיה וזה רק עניין של זמן אז אני שולחת לך
ואם תרצי פרטיים נוספים או אם יש לך שאלות יותר פרטניות את יכולה חופשי לשלוח לי מסר

שלי שלי1

New member
תודה לכל המגיבות, אני אשמח

לדבר עם מישהיא שעברה שם טיפול זיפט או גידול של עוברים לבולציסטים... אני מקווה שכתבתי זאת נכון. ובכלל, שטופלה שם.... אני ממש מתלבטת כי אני מאוד אוהבת את המחלקה באיכילוב ומרגישה בטחון עם פרופ' עמית, אבל זה מתארך וזה קשה וכואב, כמו לכולן כאן.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. אופטימיות היא דבר מאוד שביר, וברגע שהיא מתחילה להשתמט לנו מהידיים אנחנו צריכות להתאמץ ולהחזיר אותה. כן, פשוט לשנן לעצמנו שוב ושוב שאנחנו נהיה אמהות, שהילדים שלנו מחכים לנו ומסיבה לא ידועה הם מתעכבים. יש אומרים שאופטימיות עוזרת ומזרזרת, אבל אני מאמינה שפסימיות סתם דופקת את איכות החיים לכן היא פשוט לא שווה
.
בהצלחה נועם

זקיקית

New member
שלי, ברוכה הבאה

קל להתרגל לחמימות של הפורום הזה, אבל המטרה, כמו שנועם בת כותבת, זה לעבור לפורום השכן. אין לי מידע על רופאים טובים של IVF, כי אני לא שם (אני בהזרעות), אבל אני בטוחה שיוכלו לעזור לך כאן. בקשר לד"ר בר חוה באסותא, חברה שלי טופלה אצלו ואחרי 7 הפריות נקלטה, והיום יש לה בת מקסימה בת 4. חוץ מזה, יצא לו לא מזמן ספר "פוריות מאלף ועד טף", שכבר הומלץ פה רבות, כך שהבחור מבין עניין. בהצלחה ושהות קצרצרה

שלי שלי1

New member
כרגיל..... עוד שלילי

טוב, הייתה לי הרגשה שכך הם הדברים, אבל בכל זאת הייתה בי צפייה קטנה. אני עצובה וכואבת ותקועה בעבודה וממשיכה לתפקד כרגיל, מיד אחרי הטלפון מבית החולים שבישר לי על התשובה השלילית נכנסתי לישיבה והראש שלי היה במקום אחר לגמרי (אתן יכולות לתאר לעצמכן) ופתאום ירדה לי דימעה. אוי, זה כ"כ קשה.

אפרסקה

New member
שלי יקרה, מאוד מצטערת על השלילי../images/Emo10.gif

אני מכירה את ההרגשה, גם כשאנחנו ממש מרגישות שזה לא "זה", עדיין התשובה הרישמית צובטת עמוק בלב
מאחלת לך מכל הלב שזה השלילי האחרון שתקבלי

ayoosh

New member
../images/Emo24.gif גדול...

ולא משנה איזו החלטה תיפול (בעניין החלפת בית החולים), שהפעם הבאה תהיה האחרונה (לפני הילד הבא...

נועה 35

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אין מילים לעצב הזה.

למעלה