מצטרפת חדשה

סילבית42

New member
מצטרפת חדשה../images/Emo14.gif

שלום לכולם, אני אם חד הורית לילד בן 12, עברתי תאונה לפני כ3 שנים, ומקורח הנסיבות נאלצתי לרשום אותו לפנימיה, היום אני כבר בבית ,וגם הילד חזר הביתה לחופש אבל התסכול הגדול שלי הוא שאין באפשרותי לעשות איתו דברים מחוץ לבית עקב המגבלה שלי אני כיום מהלכת עם קביים,אז אנחנו רב הזמן בבית,כי קשה לי ללכת למרחקים, אני גם לא ניידת, הוא מאוד אוהב את המחשב וכל התוכניות בטלויזיה למזלי זה איך שהוא מעביר לו את הזמן אבל נוספה לנו בעיה הוא נהיה כעסן מאוד גדול, אני מאוד מבינה אותו אבל גם אני מאוד מתוסכלת מהמצב החדש כל היום בבית משתדלת לעשות מעט דברים כמו למשל לצייר לעשות תכשיטים,אבל לפעמים גם מזה אני מתייאשת, הילד מאוד אוהב משחקי סקייט בורד אבל אנחנו לא יודעים מאיפה להוריד ,אולי לאחד מהילדים שלכם יש איזה אתר שנוכל למצוא בקלות,אני מודה לכם מראש, אני מאחלת לכם יום טוב ובתקווה שתקבלו אותי בחום אני כל כך זקוקה להוציא ולשתף את מה שבליבי כדי לא להגיע לאי שפיות

../images/Emo24.gifברוכה הבאה

כאן תקבלי את כל החום והיבוקים שאת ובנך צריכים שהיה לך רק טוב אושר וכמובן בריאות

../images/Emo39.gifטנא ירוק, פרח לבן לך סילבית!

טנא ירוק, פרח לבן, יין אדום, פת במלח, זה מה שיש שבי איתנו כאן! כשילדיי יחזרו מחופשה אשמח לברר איתם בנושא משחקי המחשב.

זה מה שמצאתי

http://www.download.com/Tony-Hawk-s-Pro-Skater-3-demo/3000-7418_4-10246402.html המשחק טוני הוק אבל זה דמו..מקווה שעזרתי

סילבית42

New member
ריגשתן אותי מכל../images/Emo23.gif

המון תודות לכן, אני כל כך שמחה שהעזתי להצטרף לפורום החם הזה וגם הבן שלי מודה לכן.

סילבית42

New member
מאז שהתחברתי

אני לא זזה מהמחשב כל כך נעים לדעת שיש עוד אנשים טובים,

m i c h a l i

New member
ברוכה הבאה סילבית ../images/Emo140.gif

את מוזמנת להצטרף אלינו
אני מבינה שקשה לך לעזוב את הבית בשל מצבך הפיזי ובנך מתוסכל מכך... מה לגבי משחקים יחד איתו? יש המון משחקי קופסא, פאזלים של המון חלקים, לפתור תשבצים יחד, לצפות בסרט יחד (פעם לפי בחירתך ופעם לפי בחירתו) , לאפשר לו להזמין חבר או יותר... במשחקי מחשב איני מבינה כל כך אז אשמח לשמוע אם אחד מהרעיונות היו שימושיים...

סילבית42

New member
../images/Emo39.gifתודה על

כל מה שהצעת אנחנו עושים זאת מידי פעם אני גם מציירת על עץ אז אני נותנת לו ליצור מידי פעם אבל את יודעת שבנים הם לא בנות, יש לו גם חברים שבאים אלינו אני מזמינה להם סרטים והוא גם הולך אליהםץ בכל אופן תודה על העצות. והמשך יום טוב.

Anat44

New member
הבנות שלי

מורידות משחקים ממנוע החיפוש "נענע" ו- walla. שינסה שם. בהצלחה.
דרך אגב, האם אין ילדים בגילו בסביבתכם?

למעלה