מצטרפת חדשה לפורום

כרמלה46

New member
תודה על החיבוק

ניצן תודה על החיבוק הגדול הוא באמת חסר ואני תקוה שבעוד זמן גם אני אגיד הזמן עשה את שלו שבת שלום .

riva11

New member
למירי 11|../images/Emo201.gif

למירי שלום
היום פתחתי את הדואר ומצאתי את תשובתך נכון לא תמיד מצליח לנו לחיות" נורמלי " והלבד הוא קשה .אבל תנסי למצוא תחביב אני למשל הולכת כמעת יום יום לחדר כושר .שזה גם מוסיף בריאות.היתי רושמת לך את מס הטלפון שלי
אבל אני מפחדת שאנשים לא רצויים ינצלו זאת אני מאחלת לך שבוע טוב

כרמלה46

New member
מצטרפת חדשה לפורום

גם אני איבדתי את אהובי לפני כשנה וחצי (ממחלת הסרטן) לאחר 40 שנות נישואים באושר, המכה היא קשה ואני עדין מחכה לזמן שיעשה את שלו השאלה אם הזמן יודע שהוא צריך לעשות משהוא. היתי בסנה של הביטוח הלאומי לאלמנים ואלמנות ממליצה בחום,

כרמלה היקררה

אם בסטטוס ה"נחשק" אז הגעת למקום הנכון .. פה תמצאי חבורה נהדרת שתקבל אותך בחם ותבין את שאת עוברת . לשבת לחכות ש"זמן יעשה את שלו" לא עוזר במיוחד , עלינו לעזור לזמן , כל התוכניות והחלמות המשותפים הסתימו ,אבל עלינו להמשיך לחלום, להציב מטרות, ולמצוא את הכח להגשים . זה אפשרי ..היום אני במקום אחר מלא תקווה . מאחלת לך השתלבות נעימה בקרבינו , ואת מוזמנת לפנות אלי . שלך טלי

כרמלה46

New member
תודה

האמת שאני לא מחכה שהזמן יעשה לי טוב להיפך אני משתדלת לנצל אותו כי יש בשביל מי להמשיך שלושה ילדים חתן אחד 2 כלות ואחרונים חביבים 6 נכדים מקסימים, תודה לך

אכן סיבות טובות

ה6 נכדים שרוציעם סבתא יגרמו לך להתאושש מהר הם גדלים מהר מאד ורוצים תשומת לב לא כמו הבוגרים הם מעניקים ים של אהבה לסבתא

גיגוב

New member
כשאין

אני איבדתי את בעלי לפני שנתים אחרי מלחמה קשה בסרטן. הבדידות לא נעשית קלה יותר להפך, אמנם מצאתי נתיבים חדשים להעשיר את עצמי דרך הביטוח הלאומי ואני למדתי ומתכוונת להמשיך ללמוד בנושא. השנה אמורים היינו לחגוג 40 שנה, אז עשיתי לנו מסיבה בלעדיו, ולמרות הקושי היה נפלא והנכדות שלי רוצות כל פעם מסיבה לסבא. אזהחיים ממשיכים לבד ואני מפתחת אלרגיות לחיים בלעדיו. בהצלחה לכולם בדרך הזאת יעל

כייף לראות אותך פה

המון זמן לא ראיתי אותך , אבל ויודעת שאת עסוקה מאד שמחה שדברים הסתדרו כך , אני גאה בדרך שיצרת לך עולם משלך מלא בעשייה מפרגנת כייף לי לקרוא אותך כיום , מלאה באופטימיות ותקוות לעתיד של עשייה שולחת לך ים של אהבה, וכוחות להמשיך בדרך הזו נסיכונת

כרמלה46

New member
מסיבה

ליעל כל הכבוד על הרעיון פשוט נפלא בטח הביצוע היה קשה. אני אמנם חגגתי את 40 שנות נישואים כחצי שנה לפני שקובי נפטר אבל אחשוב על זה להבא, נצין את יום הולדתו.

רואי להערכה

כל הכבוד, אני חושב שטוב עשית, בעצם חגגת את עובדת היותכם יחד כל כך הרבה זמן וכנראה היו הרבה סיבות לחגוג את היחד. חזקי ואמצי, דרושים הרבה כוחות ועוד יותרתעצומות נפש אדירות למעשייך.

Utopia86

New member
אני מצטערת

שהיית צריכה להגיע לכאן. אצלי עברה שנה, ביום חמישי הייתה האזכרה. זה נראה קצר כל כך וארוך לאין שיעור באותו זמן. אני לא מאמינה ששנה שלא דיברתי איתו, שלא שמעתי את קולו או חיבקתי אותו.. אני מקווה שהזמן יודע, אני מקווה בשבילך גם, ושהנכדים והילדים הם מקור נחמה טוב. לירז.

מיר11

New member
מצטרפת חדשה

אני איבדתי את בעלי לפני שש שנים ועדיין קשה לי מאוד זה לא הזמן אלה את ומה שאת מחליטה לעשות בהמשך חייך אני לקחתי המון קורסים בכל נושא שמעניין בתחילה שלוש ארבע היום אחד או שניים למדתי להעסיק את עצמי בדברים אחרים אנחנו תמיד היום ביחד ולקח לי המון זמן להבין שאין ביחד אלה לבד ולהתחיל לבצע כל מני דברים לבד זה לוקח את הזמן שלו נסי להעסיק את עצמך בדברים שאת אוהבת ולא בדברים שאהבתם ביחד זה שלב ראשון בהתמודדות לא קל אבל אפשרי.

תבורכי גם את

בואי קחי כסא מהחדר הסמוך ותצטרפי לחבורה הנחמדה הכותבת פה חושבת שכולם מבינים על מה את כותבת , ועברו את זה בצורה כזו או אחרת לכן אנא כתבי והגיבי להודעות האחרות ברוכה המצתטרפת למעגל הכותבים בפורום

riva11

New member
למירי 11

גם אני איבדתי את בעלי לפני שבע שנים .ואני מסכימה איתך בכל מילה שכתבת אבל ההתמודדות נמשכת יום יום וצריך להמשיך על אף הקשיים ולישמוח עם מה שיש

למעלה