מצטרפת חדשה-ושאלה:

• פותח הנושא c21
  • פורסם בתאריך

c21

New member
מצטרפת חדשה-ושאלה:

שלום לכולם אני הפסקתי גלולות לפני 7 חודשים, ועדיין לא נכנסתי להריון. מה לעשות? האם לקנות ערכת ביוץ? האם לפנות לרופא? חשוב לציין כי יש לי בת וגם היא נולדה לאחר כמעט שנה של נסיונות. טוב שיש מקום כזה להתייעץ ולקבל תמיכה...

קובולט

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif ותשובה

את כל התהליך רצוי שילווה רופא . בנתיים את יכולה למדוד חום שחר, איך עושים את זה תמצאי במאמרים. בדיקות הביוץ אמינות רק שאת אכן מרגישה שאת מבייצת או יש לך מחזורים סדירים כי בכל ערכה יש 5 בדיקות והן מאוד יקרות וזה מאוד מתסכל ככה סתם לבזבז אותן. את יכולה לפנות לרופא למעקב זקיקים, ואז ממש יגידו לך מתי ללכת לעבוד על העינין. וכמובן שכמו כל דבר בחיים האלה צריך גם ים של סבלנות!!

c21

New member
../images/Emo51.gif

תודה רבה על התשובה המהירה.

ברוכה הבאה! אם כבר נכנסת להריון אז

כנראה שאין לך שום בעיה, אבל כדי להיות בטוחה כדאי לפנות לרופא שיבדקו שאכן יש ביוץ והכל עובד בסדר. שהות נעימה בפורומינו!

סנונית 1

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

חסרה אינפורמציה האם עשיתם את כל הבדיקות? פרופיל הורמונלי בדיקה האם את מבייצת אולטרסאונד וגינלי לשלול ציסטות בשחלות ובדיקת זרע לבעלול. במידה והרופא לא שלח אתכם לעשות לדעתי תחליפו רופא שיזרז את העניינים במידה ועשיתם והכל יצא תקין כדאי להיוועץ עם מומחה לפוריות. בהצלחה.

chapling

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מצטרפת לקובלט, גם אני חושבת שהדבר הראשון שכדאי לך לעשות זה להתחיל למדוד חום ולראות איפה בדיוק הביוץ... 7 חודשים זה לא מעט. אז כדאי גם ללכת לרופא, ואם יהיו לך קצת מדידות חום זה יתן לו ולך מידע על הביוץ

למעלה