חולמת וחולמת
New member
מצטרפת ומצטרפת
היי. אני שמחה למצוא את הפורום הזה, כי נושא החלימה מעסיק אותי משחר ילדותי. קצת רקע: אני חולמת המון, זוכרת, לפעמים כותבת ואפילו מציירת את מה שחלמתי. אני מסוגלת להחליט בקלות על מה אני חולמת (וגם על מי...
), למרות שלפעמים אני חולמת על "וריאציה" של הנושא שבחרתי. בחלומות אני גם עפה וזו חוויה מדהימה. היומן שלי נכתב לסירוגין. לא בדיוק היו לי טכניקות להגיע לחלומות צלולים, ואפילו לא ידעתי שקוראים להם ככה. (נתקלתי במונח: "חלום שקוף") התחלתי לכתוב אותם מתוך רצון לחקור את התת מודע וללמוד את עצמי... מגיל מאד קטן. טוב. אני אגש לשאלה: אני חולמת הרבה חלומות יצירתיים- ובהם אני כותבת שירים שלמים (שממש מדהימים אותי בחלום) ומציירת ציורים גדולים וצבעוניים. חלק מהציורים ציירתי אחר כך במציאות אבל עם השירים- יש לי בעיה. מה עושים? איך זוכרים את זה לפרטי פרטים. אשמח לקבל עזרה. (האם מתאפשרת כזו רמת זכירה של חלום?) זהו. אשמח לפרט עוד במידת הצורך. ותודה מראש... החולמת וחולמת.... 
היי. אני שמחה למצוא את הפורום הזה, כי נושא החלימה מעסיק אותי משחר ילדותי. קצת רקע: אני חולמת המון, זוכרת, לפעמים כותבת ואפילו מציירת את מה שחלמתי. אני מסוגלת להחליט בקלות על מה אני חולמת (וגם על מי...