מצטרפת ביום קשה

tionit

New member
מצטרפת ביום קשה

אני אמא לחייל, בן יחיד, קצין טרי בחי"ר, שנמצא כרגע בתוך לבנון. אני מניחה, שלא רק אני אינני מסוגלת להירדם בלילה כזה. קצת עלי ועל משפחתי: שמי רונית, וטרינרית, בת 52. בעלי היה שנים רבות בח"א, טייס קרב. מטסו התרסק בשטח אויב, חודשים ספורים לפני הולדת הבן, שהיום חייל. במזל הצליחו 669 לחלצו. את בני הבכור איבדתי לפני כשלוש שנים, בעזה. גם הוא היה קצין בחי"ר. אתם יכולים לדמיין כמה קשה ההי לי לחתום לילד ללכת לקרבי, לא האמנתי שהוא ימצא את עצמו בביצה של לבנון.

oshiko

New member
../images/Emo201.gif ברוכה הבאה

מקווה שאנחנו המקום הנכון. שישוב בשלום הבן יקיר מכל הפעילויות. באיזו חטיבה הוא קצין?

רונית, טוב שהצטרפת אלינו

גם אם לא תמיד יש נחמה - עצם העובדה שאפשר לחלוק את הרגשות עם עוד אנשים שמבינים אותך, כבר מקלה, אולי, במקצת. ימים קשים עוברים עלינו. שולחת לך חיבוק חם ומקווה שייגמר כבר בטוב.

שלום רונית

מצדיעה לך. מתפללת עבור בנך בלבנון שיחזור בשלום הוא וכל חיילי צה"ל. אני בטוחה שימים כאלה קשים מאוד עבורך . היי חזקה. את בטוח אדם מיוחד. גם להיות אשת טייס קרב שחולץ, גם להיות אם שאבדה את בנה ולבסוף גם לחתום לבנך הצעיר. מרגישה אמפטיה מיוחדת(בני כעת אחד מלוחמי 669).מי יתן ולא יזדקקו לו. הרגישי שזה ביתך.

ELIELI22

New member
ליבי איתך.

אני גם הייתי שם וכנראה אחזור לשם ביום ראשון שני. (עדיין לא ברור) . כשהייתי בסדיר השתדלתי להסתיר אינפורמציה על מקום הימצאי , כך מעולם לא אמרתי במשך כל השירות שאני בלבנון . אני מאחל לך בריאות , ואני מעריך מאד שיש עוד משפחות ואנשים כאלו בישראל , את בעלך ובנך מחזיקים במו ידיכם את המדינה הזו . תהי אמיצה את חלק מהכח האדיר שיש למדינה הזו .

אימשל2

New member
כמה כח יש לך

מחזקת את ידיך ומתפללת שיחזור בשלום יחד עם כל שאר הבנים.

אני אחות של חיל קרבי ובת לאמא

היסטרית (היסטרית זו מילה סופר חלשה). אחי אמר שהם יוצאים לפעולה והיא מהבוקר מטפסת על קירות ומלחיצה את כללל הדודים הדודות החברים ומי לא. כבר הספיקה לשלוח אותו ללבנון לומר שחטפו אותו ומה לא. אמא היסטרית כבר אמרתי? אבל ב"ה אח שלי התקשר לפני שעה ואמר שהכול בסדר. מקווה שככה זה יסתים וישובו בנים לגבולם במהרה ובשלום. המשיכי להיות חזקה

שלום לך חמודה

אמא שלך כנראה כמו כולנו ההורים חרדה לאחיך. זה דבר טבעי. נכון, יש חרדים יותר ויש חרדים יותר . אני מניחה שאם את כותבת ,את רוצה לעזור לה. אז יש כמה אפשרויות : האחת, שתכנס לכאן ותשתף אותנו. השניה (אם אכן את מזהה חרדה גבוהה), בהודעה למעלה צירפו קישורים לעזרה במצבים אלו. כנסי לקישורים ותקראי מה מתאים. אולי תשתפי בכך אדם בוגר. שאחיך יחזור בשלום וכל חייל צה"ל.

סמדר בנ

New member
שךום באגירה

ראשית - טוב לשמוע שהכל בסדר אצל אחיך. נסי לשלוח את אמא לכאן - השיתוף יכול לעזור. אני בטוחה שגם את יכולה לעזור לה ולנסות להרגיע אותה, אם כי קשה לפעמים לחשוב בצורה לוגית כאשר סף החרדות עולה.

שלום לכולם.

לשלוח את אמא שלי ליעוץ זה כמו לערבב שמן עם מים. היא לא חושבת שהיא חרדה יתר על המידה אבל מהצד אני יכולה לומר בוודאות שהיא היסטרית. רק שהכול יעבור בשלום ולא י'היו עוד הרוגים וכולנו נוכל לחזור להיות רגועים.

tionit

New member
תודה לכם

יש לציין, שאומנם חתמתי לו, אבל נדרשו הרבה מאוד שכנועים מצידו. הכבוד הוא קודם כל שלו. לשואל, בני לא בחטיבה, אלא ביחידה.

אימשל2

New member
לא, הכבוד הוא לך

הכח הוא שלך ממקום של אם שכבר חוותה את הנורא מכל ובכל זאת מסוגלת לצאת מגידרה כדי לתת לבן לחיות את חייו ללא כבלים. אצלנו ככלי לשאיבת כח אנחנו מסתכלים מסביב על הסכנות שאורבות לילדים בכל מקום אחר מחוץ לצבא. בימים של מלחמה כמו היום, קשה לראות את זה כך. אבל המחשבה נכונה תמיד. יישר כח, ומקווה שאכן תמצאי מספיק כח כדי לעבור את הימים האלה.

mars4

New member
מלח הארץ.. שקוראים פוסט כזה

מבינים שאת הילדים שלנו אנחנו לא שולחים לחינם. למרות שיש שעות וימים שזה נראה כך. שאנחנו פשוט לא שווים את זה. ריגשת אותי מאד. שולח לך מכאן חיבוק גדול גדול ומתפלל שהכל יעבור בשלום. לך ולכולם .

סמדר בנ

New member
ברוכה הבאה רונית

וטוב שבאת לכאן. נקווה שנצליח לשלוח לך חיזוקים. כל הכבוד לך ולבעלך. שולחים תפילה ו-
לשלומו של הבן היקר.

שלום רונית

אני עדי, מדריכת חי"ר.. כואב לשמוע כאלה סיפורים ..אני מקווה שהסיפור הזה ייגמר מהר ושתשובי להירדם בלילות. גם לי יש חברים בלבנון ומשפחה שסופגת קטיושות..כולנו חרדים לגורלם.

../images/Emo24.gif אכן יום קשה (כבר יותר מיום)

כל הכבוד לך על שחתמת לו, ושאלוהים ישמור לך עליו. נתפלל לשלומו ולשלום כל החיילים. מחבקת אותך ומחזקת.

למעלה