מצטרפת אליכן

מצב
הנושא נעול.

ultras plo

New member
מצטרפת אליכן

מצטרפת אליכן
שלום,שמי דנה. לאחרונה נכנסתי לפורום לעיתים תכופות וקראתי את הודעותכן ואני מעוניינת להציטרף אליכן במאבק ולהצטרף אליכן לפגישות שאתן מקיימות. אנא תנו לי לי הסבר מפורט על התנהלות העניינים ועל הדרך שבה אוכל להצטרף. שבוע טוב.

היי דנה וברכה הבאה ../images/Emo140.gif

מצטרפת אליכן
שלום,שמי דנה. לאחרונה נכנסתי לפורום לעיתים תכופות וקראתי את הודעותכן ואני מעוניינת להציטרף אליכן במאבק ולהצטרף אליכן לפגישות שאתן מקיימות. אנא תנו לי לי הסבר מפורט על התנהלות העניינים ועל הדרך שבה אוכל להצטרף. שבוע טוב.
היי דנה וברכה הבאה

שלום דנה וברוכה הבאה לפורום
לא כל כך ברור למה התכוונת כשאת כותבת שאת מצטרפת עלינו? האם האת מצטרפת מתוך הזדהות למצוקה שלנו או בשל הצורך שלך לתרומת ביציות? נשמח אם תספרי לנו קצת על עצמיך. פעילות הפורום הוא למעשה שניים: 1) עזרה ותמיכה לאילו שצריכים תרומת ביציות ע"י מתן מידע מתוך ניסיון של חברי הפורום. 2) המאבק לשינוי וקידום חוק תרומת ביציות. אני מצרף קישור על איך להצטרף למאבק זו. המאבק מנוהל על-ידי "אדוינה" ובשיתוף פעולה של העמותה "זכות להיות הורים", אשר לפני שנה הביאה לעצרת שינוי במימון טיפולי IVF בכנסת במסגרת תקציב 2004. הפגישות של הפורום הן לרוב פגישות חברתיות ולא קשורות למאבק. אני מאמין שבעתיד הקרוב יתקיים מפגש שיעודו העיקרי יהיה עדכון ופעילות במסגרת המאבק.

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מצטרפת אליכן
ברוכה הבאה

נטאשה

New member
דנה ברוכה הבאה

מצטרפת אליכן
דנה ברוכה הבאה
כמו שמלח כתב, נשמח לשמוע יותר פרטים עלייך ואם לא אכפת לך, הסבר על החתימה המוזרה שלך....

בת אל5

New member
היי דנה

דנה ברוכה הבאה
כמו שמלח כתב, נשמח לשמוע יותר פרטים עלייך ואם לא אכפת לך, הסבר על החתימה המוזרה שלך....
היי דנה
האם את מעונינת להצטרף לפגישות ולמאבק מתוך הזדהות או משום שאת זקוקה לתרומת ביציות
זה לא כל כך ברור. החתימה שלך מוזרה, אפשר לקבל הסבר עליה

ultras plo

New member
קצת פרטים כמו שרציתן

מצטרפת אליכן
קצת פרטים כמו שרציתן
שמי דנה ואני מטופלת ב-IVF מזה 6 שנים. עברתי 7 הפריות עד כה כאשר באחרונה הריתי תאומים אך לצערי הם "נפלו" בחודש השני. כעת עקב בעיה בשחלות אצטרך כפי הנראה תרומת ביציות. אגב,אני מטופלת ע"י הדוקטור ג'קי אשכנזי. אינני יודעת מה קורה איתו בעניין הביציות,עליי לשוחח איתו בקרוב. אז בכל מקרה,אני מעוניינת להצטרף ל"מאבק הביציות". בקשר לשאלתך,נטאשה: החתימה מוזרה מכיוון שהבן שלי חבר בתפוז,וזהו חשבון המשתמש שלו. גם כן השטויות שהוא רשם...

ultras plo

New member
עוד משהו

קצת פרטים כמו שרציתן
שמי דנה ואני מטופלת ב-IVF מזה 6 שנים. עברתי 7 הפריות עד כה כאשר באחרונה הריתי תאומים אך לצערי הם "נפלו" בחודש השני. כעת עקב בעיה בשחלות אצטרך כפי הנראה תרומת ביציות. אגב,אני מטופלת ע"י הדוקטור ג'קי אשכנזי. אינני יודעת מה קורה איתו בעניין הביציות,עליי לשוחח איתו בקרוב. אז בכל מקרה,אני מעוניינת להצטרף ל"מאבק הביציות". בקשר לשאלתך,נטאשה: החתימה מוזרה מכיוון שהבן שלי חבר בתפוז,וזהו חשבון המשתמש שלו. גם כן השטויות שהוא רשם...
עוד משהו
אגב המשפט שבחתימה הוא קטע משיר של 2 בחורים ששרים מוזיקה שחורה

ultras plo

New member
...

קצת פרטים כמו שרציתן
...
אה ו..אני מצטרפת למאבק מתוך צורך בביציות ולא רק מתוך הזדהות

br p

New member
שלום דנה ../images/Emo39.gif

קצת פרטים כמו שרציתן
שלום דנה

ברוכה הבאה לפורום. תוכלי למצוא כאן מידע רב. החבר'ה פה ממש "על הכיפאק" מאחלת לך ולכולנו בהצלחה

ultras plo

New member
שלום בנות

שלום דנה

ברוכה הבאה לפורום. תוכלי למצוא כאן מידע רב. החבר'ה פה ממש "על הכיפאק" מאחלת לך ולכולנו בהצלחה
שלום בנות
תודה רבה על העידוד. גם אני יכולה לייעץ לעזור אם יש בעיות. אני מבינה המון בנושא הגניקולוגיה,ואני יכולה לעזור לכם בצילומים,פקסים והדפסות!

צוקה1

New member
היי דנה ברוכה הבאה

שלום בנות
תודה רבה על העידוד. גם אני יכולה לייעץ לעזור אם יש בעיות. אני מבינה המון בנושא הגניקולוגיה,ואני יכולה לעזור לכם בצילומים,פקסים והדפסות!
היי דנה ברוכה הבאה
תודה על הנכונות להשתתף במאבק. איזה כיף שומעים את טוב ליבך ואת הנדיבות עם לכאן-
המון הצלחה במאבק הפרטי(הריון-אם זה לא ברור
)והמאבק הציבורי צוקה

שיר5520

New member
ברוכה הבאה!

מצטרפת אליכן
ברוכה הבאה!
אנחנו שמחים שהצטרפת אלינו ושמחים גם שאת מוכנה להצטרף לפעילות המאבק. את המאבק מנהלים היום חברי "הזכות להיות הורים" והם קוראים כאן באופן קבוע וודאי יתייחסו להצעתך. הפורום התחיל במקביל למאבק והוא תורם לו וחלק ממנו, אבל הפורום הוא ברובו פורום תמיכה וייעוץ זה לזה. לא פורום של מלחמה. את המלחמה אנחנו מנסים לעשות מאחורי הקלעים. נשמח אם תצטרפי גם לפורום וגם למאבק! בהצלחה!

אדוינה

New member
בוקר טוב וברוכה הבאה!

ברוכה הבאה!
אנחנו שמחים שהצטרפת אלינו ושמחים גם שאת מוכנה להצטרף לפעילות המאבק. את המאבק מנהלים היום חברי "הזכות להיות הורים" והם קוראים כאן באופן קבוע וודאי יתייחסו להצעתך. הפורום התחיל במקביל למאבק והוא תורם לו וחלק ממנו, אבל הפורום הוא ברובו פורום תמיכה וייעוץ זה לזה. לא פורום של מלחמה. את המלחמה אנחנו מנסים לעשות מאחורי הקלעים. נשמח אם תצטרפי גם לפורום וגם למאבק! בהצלחה!
בוקר טוב וברוכה הבאה!
חג שמח לכל הפורום! אני מאוד שמחה על הענות הגדולה ועל ההרתמות למאבק. קיבלתי מספר הצעות בינהם משרון וגליה,לגבי עזרה ספציפית וניצול קשרים אישיים.זה אכן מבורך,ומאוד נזדקק לזה.אנו כאמור נקיים מפגש מאבק,בעוד מספר שבועות.ואז נגבש אסטרטגיה. הקמת לובי בכנסת ,הוא תהליך שידרש כנראה.אך ראשית היינו רוצים להיפגש עם מנכ"ל משרד הבריאות.יתכן ואפשר יהיה לעשות את שני הדברים במקביל ,אבל יהיה צריך להחליט על כך בפגישה של העמותה. יום טוב לכולנו!

מצב
הנושא נעול.
למעלה