מצטרפת אליכן..אפשר :) ?

זה אומר..

קשר רגשי,חברי,אינטימי,לא סטוצים זה בטוח...חברות עמוקה..מיוחדת..שרק אישה יכולה ויודעת לתת.
ועוד דבר..שתיהיה פנויה רגשית,ושתדע מה היא רוצה מעצמה.

איך את רואה את זה משתלב

במערכת הזוגית שיש לך עם בעלך? לפי מה שאת מתארת זה עוד מערכת יחסים - הבנתי נכון? משהו שהוא מעבר לחוויה... את פנויה רגשית? ושלרגע לא תביני אותי לא נכון אני בעד-פשוט מעניינת אותי צורת החשיבה אם אפשר כמובן.

ככה..

הייתי כבר במערכת זוגית כזו עם אישה במשך 4 שנים בזמן הנישואים.בעלי ידע כמובן,והכל היה בסדר. פשוט ביני לבינה זה כבר לא היה אותו דבר.אבל כן זה היה אפשרי לשלב בין השניים.שהכל פתוח ואין שקרים זה הרבה יותר קל.

ר ו מ י 5

New member
וואו

אני משתחווה לך אם ככה, גמני ניסיתי את זה, מערכת יחסים רגשית, אינטימית, חברית ואוהבת עם אשה בעודי נשואה ואמא,ולאחר שנה קרסתי, המעורבות הרגשית שנדרשה ממני להיות ב100% בשני המקומות היתה גבוהה מדי ביחס למה שרציתי לתת לתת לכל קשר.אז אם לך זה מצליח, איזה יופי!!

כל הכבוד לכם

אם זה אישי מידי או רגיש את לא חייבת לענות, אך מה קורה עם הילדים (אם יש?) איך הם מקבלים את הסידור הזה?

sharon or

New member
פששששששש

המון דרישות יש לך הייתי אומרת בהתחשב בעובדה שמי שלא פנויה זו את... תתגרשי קודם בייבי... נשואות זה לא דבר קל

סליחה???

מי בכלל דיבר על להתגרש?? ועל איזה המון דרישות את בכלל מדברת?? את קראת בכלל את כל השירשור לפני שקפצת סתם למסקנות הלא נכונות???...כי אם את מחליטה להגיב,תקראי לפחות כמו שצריך.

sharon or

New member
למה את מתעצבנת?

אם את נשואה פשוט תשארי נשואה...תהיי נאמנה,בדרך הזאת לא מגיעים לשום מקום ולבטח לא לקשר "עמוק" עם אישה כי תמיד את תשארי חצויה...אני לא באה לתקוף אותך ומאחלת לך אך ורק בהצלחה פשוט הייתי בסרט הזה גם אני הייתי נשואה 6 שנים אבל בחרתי בדרך הוגנת אחת ולא קפצתי מהמיטה של בעלי למיטה של חברה שלי..עשיתי בחירה ואני מברכת עליה יום יום. ואגב...קראתי את כללללללללללללל השירשור. בהצלחה

חייבת לשאול...

ציטוט - "ועוד דבר..שתיהיה פנויה רגשית,ושתדע מה היא רוצה מעצמה" את נשואה ואת דורשת את זה?... את פנויה ריגשית? את יודעת מה את רוצה מעצמך?? מצחיק.. פשוט מצחיק...

מחזקת את תגובתה של שרון!!

וואלה יש לך המון דרישות! וכן! קראתי את כל השירשור!! כשאת נמצאת בתוך ה"מערבולת" שלך (הקשר עם בעלך) את לא יכולה לדרוש ממישהי את מה שאת דורשת! שיוואווו זה היה אחד החצופים!

דווקא כאן הייתי מצפה

ליחס מעט יותר אמפתי ולנסיון להבין את הכותבת ולא לשפוט אותה בכזאת חומרה. נכון שלרובכן זה נראה מוזר הקשר שאותו היא מתארת, אבל יש זוגות שחיים בנישואים פתוחים ויש אנשים שהבינו שאפשר לאהוב יותר מאדם אחד, ואפשר לנהל מערכת זוגית מחוץ לנישואין בלי שקרים ובלי הסתרות (וזה לא רלוונטי אם זה עם גבר או אישה). אני לא אנסה לשכנע אתכם בדרכה, למרות שאני מסכימה ומזדהה איתה, אבל אין לי ספק שכל אחת כאן כבר נתקלה באנשים שלא קיבלו את אורך חייה, לכן אני מופתעת מהתגובות. ברור שלא לכל אחת מתאים לנהל רומן עם אישה נשואה, אבל היא הציגה מראש את מצבה ומה היא מחפשת, ורק מי שזה מתאים לה מן הסתם תפנה אליה. סביר להניח שקשר כזה יתאים למשל לאישה במצב דומה. בפתיחת הפורום הוגדר שהוא גם לנשים דו (אופפףףף, שונאת את ההגדרה הזאת...) וככאלה החיים שלנו שונים ממה שרובכן מכירות. (יחסית לזה שרק היום העזתי לכתוב פה, אני בהחלט לא סותמת את הפה... טוב, נו - יש גם ימים כאלה. מקווה שאין היום סקילות פומביות... p-:)

...

ישנם אנשים שמסוגלים לנהל שתי מערכות יחסים חופפות ולאהוב שניים... לדעתי זה קשר שמלווה בהמון קשיים ונדון מראש לכשלון. כיוון שהפניה היתה מאוד מכוונת ומדויקת, רק מי שמתאים לה תכנס בדעה צלולה לקשר כזה ואין צורך לכעוס על הכותבת.

תגובה

אני לגמריי מסכימה איתך.. אפשר לאהוב יותר מאדם אחד ואפשר לנהל מערכות יחסים שכאלה.. ה"דרישה" הזאת שלה לא נשמעה לי הגיונית ואני מתנצלת אם הגבתי בחומרה, חולקת על דעתך שדווקא כאן היחס צריך להיות יותר אמפתי, היא מציגה את סוג הקשר שהיא רוצה כקשר עמוק, אפילו קשר של אהבה, כשבעצם היא מציעה הרפתקאה חסרת בסיס, דווקא כאן??? בנות צעירות מחפשות הרפתקאות הרבה יותר מנשים בוגרות.. מי שמחפשת הרפתקאות תסתפק בסוגי הקשרים הללו, אבל מי שמחפשת קשר של אהבה - תרצה את כל הקופה!! אז דווקא כאן.. מה שלא ברור לי זה למה היא דורשת שמישהי תהייה פנויה אליה לחלוטין כשהיא עצמה לא פנויה?.. ושוב אני מתנצלת אם הגבתי בחומרה.. זה מחוסר הבנה טוטאלי של כל העניין הזה בכלל ואת נושא ה-"דו" בפרט... לילה טוב

למעלה