מצטרפת אליכן..אפשר :) ?

מצטרפת אליכן..אפשר :) ?

אחלה פורום, הגיע הזמן שגם לבוגרות שבינינו יהיה פורום שכזה שנוכל לפנות אליו אז ככה..אני נשואה דומינית בת32+ מהמרכז. אם יש כאן מישהי להכרות,רצינית ונשית,תשאירי מסר.. נשתמע :)

s c a l l y

New member
../images/Emo96.gif ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif

גם אני חדשה

מקווה שזה לא מסוג ההכרות של בואי נצרף את הבעל

כי כיום זה כבר בלתי נסבל, זה כמו לקבל הצעות מגונות היי בא לך לבוא אליי ובעלי יסתכל וכדומה...

לא חומד, אני לעולם לא כועסת,

אנרגיה כזאת לא נמצאת אצלי.
כעס זה אנרגיה מיותרת אצל בנאדם

היי דיפי מה שלומך?

ואולי הם גם נכנסו לפורום זוגיות פתוחה ואחרת... ואולי הם במסגרת נישואין והיא יותר בעניין של נשים... ואולי ואולי ואולי.... מגרש האפשרויות הבלתי נדלה - איזה יופי! ומכיוון שששתינו יודעות שיש כמה סוגי נשים וגם כמה סוגי לסביות אלה היותר סגורות או היותר פתוחות אני לא חושבת שזה שונה מנשים /נערות בנות 20 שגם נכנסות לפורום 30+, בודקות, מציצות, מתקשרות ובמידה ויש מישהי שהעניין מדבר אליה - הן מתקשרות ביניהן. כולם מבינים את משמעות המושג לסבית ואני בטוחה שכולם מבינים את מספר הגיל 30.

dify

New member
הלו?

על מה את מדברת? את בטוחה שהבנת על מה את מגיבה?

הלו הלו

כן דיפי, אני בטוחה שהבנתי על מה אני מגיבה. מישהי נכנסה, היא לא לסבית לפי הגדרה מילונית חד משמעית, היא נמשכת לנשים, היא קיימה קשר של 4 שנים עם אשה וכן היא גם נשואה, שאלה אם יש מישהי פנויה למטרת הכרות.. היו כאלה שברכו אותה היו כאלה שהסתייגו והיו כאלה שלא הגיבו. בדיוק כמו שנכנסה ילדה בת 20 לא מנוסה בחייה שרוצה לשאול שאלות על איך מתחילים עם בנות, ואמירות ברוכה הבאה וברוכה הנמצאת אבל מגדירה עצמה לסבית. מה ההבדל בניהן? למה ילדה בת 20 מתקבלת בברכה ובחום רק בגלל שהיא לסבית ואילו לאשה בשנות ה30+ שמנהלת קשרים רומנטיים (לא סטוצים או לא רק סטוצים) מוצעת הדלת החוצה לפורום זוגיות אחרת?

dify

New member
ועדיין זה לא רלוונטי לפורום

קודם כל אף ילדה בת 20 לא התקבלה פה בברכה. יש לשאול שאלה בודדת לגבי מהות כלשהי ולקבל מענה וללכת הלאה, ויש להשתתף בפורום. אני לא מכירה ילדה בת 20 שמשתתפת בפורום באופן פעיל (אני אשמח אם תתני דוגמא). לסביות, בי או סטרייטיות, עם כל הכבוד, זה העדפה מינית בין שני אנשים. מה שתואר פה זה שתי נשים שיעשו את זה בזמן שהגבר של אחת מהן מסתכל האם זו לא סיטואציה אופיינית לזוגיות פתוחה ואחרת? האם אישה ששוכבת עם אישה בשביל לספק את בן הזוג שלה היא לסבית? האם זה שהיא עושה את זה על מנת להביא את בן הזוג שלה לסיפוק לא משנה את נקודת ההתייחסות פה? ובאמת מה ההבדל בין מה שהצעת לבין מה שעושים בפורום זוגיות פתוחה ואחרת? (וכדי שלא יהיו אי הבנות- אני לא מתייחסת למה שכתבה פותחת השרשור אלא לתגובה שלך כאילו להיכנס לפורום לסביות על מנת למצוא אישה לשכב איתה כדי לספק את בן הזוג שיסתכל בינתיים ויגיע לסיפוק מיני, זו, בין השאר, מטרת הפורום הזה)

דיפי יקירתי..

שלום ובוקר טוב.. אני בחרתי לכתוב כאן,כי חשבתי שכאן אני אמצא בחורות שמצבן דומה לשלי,שמזדהות איתי,ושיבינו אותי. היו כאלה שבהחלט הבינו וקיבלו אותי בברכה,אך היו כאלה שבחרו לשלול.זו זכותן וזה עניין של דעה.אני עקבתי וקראתי את כל התגובות ושראיתי שהעניין פה מתחיל לקבל תפנית של משהו אחר לגמרי,החלטתי פשוט לרדת מכל עניין הפורום הזה. אבל עכשיו לאחר שקראתי את התגובות של דיפי,אמרתי דיי,זה כבר באמת מוגזם,זה כבר הולך באמת למקום שאני בכלל בכלל לא התכוונתי אליו. אז דיפי יקירתי...עצוב לקרוא שדווקא את,מגיבה כך.בעלי לא קשור לעניין הזה בכלל,זה שהוא מפרגן לי,זה לא אומר שהוא שותף לזה.הוא לא צופה,הוא לא צפה,והוא גם בחיים לא יצפה.זה אני אני ואני בלבד.זה צורך להרגיש מה שאישה יודעת להעניק,ודווקא אתן אמורות להבין בדיוק על מה אני מדברת.לא חיפשתי סטוצים,לא חיפשתי ריגושים מיניים,רציתי בסה"כ חברה לאהוב,ולהיות נאהבת..וזה שכתבתי שתיהיה פנויה רגשית,בסה"כ הכוונה שלי היתה שלא תבוא מזוגיות קודמת של אישה ששם עדיין קיים הרגש.כי קרא לי שהכרתי נשים מדהימות,והן נשואות בדיוק כמוני,אבל תמיד היתה הבעיה של "ההיא" שעדיין בלב שלהן וזה מה שעצר אותן להמשיך הלאה....נו אז זו בקשה כ"כ מוגזמת? לבקש שמישהי תיהיה פנויה רגשית כדי לפתח משהו חדש ואפילו יפה יותר? ושוב...לא סתם כתבתי כל הזמן שאני נשואה דו מינית,הפנייה היתה רק למי שזה מדבר אליה,ולא חלילה לעצבן כאן מישהי או להיות חוצפנית. פשוט הלכתי עם האמת שלי. מקווה שלא עצבנתי אף אחת ושעכשיו הכל התבהר לכן קצת יותר... יום נעים לכן..

ניחוח של אשה בוקר טוב

שמחה שחזרת אלינו כנראה שיש כאן רגשויות מה.. בטח קראת את שרשורי הלילה ואת מבינה שהכל כאן בהתהוות משהו. נחמד היה אם היה מתאפשר להיות במקום מקבל, פתוח ומפרגן.. שיהיה לך יום מקסים

קרין79

New member
רגע רגע אפשר לדעת איך בדיוק?

איך בדיוק בעלך מפרגן ? והייתי מאוד רוצה לדעת כי אני גם דו ועל סף גירושים בגלל זה. ואם כן: האם גם את מפרגנת לו לקשר עם אחרות?

למעלה