דיפי יקירתי..
שלום ובוקר טוב.. אני בחרתי לכתוב כאן,כי חשבתי שכאן אני אמצא בחורות שמצבן דומה לשלי,שמזדהות איתי,ושיבינו אותי. היו כאלה שבהחלט הבינו וקיבלו אותי בברכה,אך היו כאלה שבחרו לשלול.זו זכותן וזה עניין של דעה.אני עקבתי וקראתי את כל התגובות ושראיתי שהעניין פה מתחיל לקבל תפנית של משהו אחר לגמרי,החלטתי פשוט לרדת מכל עניין הפורום הזה. אבל עכשיו לאחר שקראתי את התגובות של דיפי,אמרתי דיי,זה כבר באמת מוגזם,זה כבר הולך באמת למקום שאני בכלל בכלל לא התכוונתי אליו. אז דיפי יקירתי...עצוב לקרוא שדווקא את,מגיבה כך.בעלי לא קשור לעניין הזה בכלל,זה שהוא מפרגן לי,זה לא אומר שהוא שותף לזה.הוא לא צופה,הוא לא צפה,והוא גם בחיים לא יצפה.זה אני אני ואני בלבד.זה צורך להרגיש מה שאישה יודעת להעניק,ודווקא אתן אמורות להבין בדיוק על מה אני מדברת.לא חיפשתי סטוצים,לא חיפשתי ריגושים מיניים,רציתי בסה"כ חברה לאהוב,ולהיות נאהבת..וזה שכתבתי שתיהיה פנויה רגשית,בסה"כ הכוונה שלי היתה שלא תבוא מזוגיות קודמת של אישה ששם עדיין קיים הרגש.כי קרא לי שהכרתי נשים מדהימות,והן נשואות בדיוק כמוני,אבל תמיד היתה הבעיה של "ההיא" שעדיין בלב שלהן וזה מה שעצר אותן להמשיך הלאה....נו אז זו בקשה כ"כ מוגזמת? לבקש שמישהי תיהיה פנויה רגשית כדי לפתח משהו חדש ואפילו יפה יותר? ושוב...לא סתם כתבתי כל הזמן שאני נשואה דו מינית,הפנייה היתה רק למי שזה מדבר אליה,ולא חלילה לעצבן כאן מישהי או להיות חוצפנית. פשוט הלכתי עם האמת שלי. מקווה שלא עצבנתי אף אחת ושעכשיו הכל התבהר לכן קצת יותר... יום נעים לכן..