שחר של טללים
New member
מצטרפת אליכם ../images/Emo13.gif
מצטרפת אליכם
ובנימוס רב אציג את עצמי:
בת 37 נשואה באושר, קצת פחות בעושר- אך שאלו תהיינה הצרות
אם לשחר בת ה-12 וטלטול בן שנתיים וחודשיים ונכון ללפני 4 ימים, בתקווה רבה, מתהווים אולי בתוכי 3 פינגוויניות שהוחזרו לאמא לאחר קפאון של שנתיים- כמעט 3 שנים בעצם (אפשר להגיד- תאומים של טל...) שחר נולדה בהריון ספונטני לגמרי בלי שום מחשבה על בעייה. אחרי 4 שנים הפסקתי לקחת גלולות והתנהלנו לנו באיזי. אחרי שנתיים עשינו טיפול פה טיפולון שם- השבחה פה ושם- לא לקחנו קשה וממילא קרו כל מיני שינויים בחיים שזה בעצם אפילו די התאים.לא אשמיט את העובדה שבנתיים עברתי גם הריון מחוץ לרחם שהתפ]וצץ לי במטוס חזרה מתאילנד- טיסה של 14 שעות וכמעט מתתי שם...הורידו אותי מהמטוס ישירות באמבולנס לבי"ח תה"ש וישר ניתחו אותי, שאבו קילו דם מהבטן וכרתו את חצוצרה שמאל. אחרי כ-5 שנים החלטנו שדי עם העצלנות ודי עם המריחה וצריך להחליף רופא- ללכת למספר 1 בחיפה ו...לעסק! המספר 1 שלח אותנו "ישר ל-IVF" והטיפול הראשון הביא לנו את טלטול המלך שלי המקסים שאני חולה עליו וששיחק היום ממש יפה במשחקייה
לפני כחצי שנה נקלט הריון טבעי לשמחתינו הרבה! הבטא היתה חיובית, ראינו כבר דופק ושישו ושמחו. אחרי חודש הסתבר שההריון לא התפתח וכבר אין דופק. זה נגמר בגרידה ועצב רב. וכמו שכבר אמרתי. היו עוד 8 פינגווינים ונכון ליום חמישי האחרון- 3 כבר אצלי. אז מכל ארבעתי
, באופטימיות רבה...נעים להכיר
.
מצטרפת אליכם
ובנימוס רב אציג את עצמי: