מצטרפת אליכם/ן

noahirshson

New member
מצטרפת אליכם/ן

שלום לכל האירופאים, גם אני מצטרפת אליכם לפורום. אז לידע כללי, אני נעה, סטודנטית לרפואה בת 22 מהונגריה. אני חיה פה עם החבר שלי (גם ישראלי) ועם הכלבה ההונגריה שלנו, מיצי. שבוע טוב לכולם!

blixgirl

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

לפורום,יש לנו עוד ישראלית(קרן) שחיה בהונגריה ומבקרת בפורום מידי פעם. נעים להכיר
בליקסי מסקוטלנד

noahirshson

New member
תודה רבה../images/Emo13.gif

לכל המברכים.... יש למישהו מושג למה אין קשר בין הסדר בו אני רואה את ההודעות לבין הסדר בו הן נכתבו?

Sparker

New member
הממ...

השרשורים בפורום עצמו מסודרים לפי ההודעה האחרונה בתוך השרשור (בתנאי שלא עברו 72 שעות מתאריך ההודעה הראשית) - השרשורים קופצים בהתאם. בעמוד הראשי של הקהילה, אפשר לראות רק את השרשורים בהם את משתתפת... ברוכה הבאה!,

ipple®

New member
|לוחות/ברית ספרקי, בליקסי קבלו.....

ח"ח על האייקונים החדשים לחג.

een ogenblik

New member
ברוכה הבאה

מיצי זה שם טוב לכלבה! (וכל עוד יש לנו את תלבושת הפרסומת הזו, כל מראה עץ התגובות מעוות. כאשר הפרסומת תוסר, גם התגובות יראו חזרה במקומן.)

ipple®

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה ונעים מאוד.....

ריפל - לונדון, הממלכה המאוחדת

blixgirl

New member
היי Ripple

מה נשמע ? שבוע חדש ? איך יצא בסוף פרויקט שולחן עתיק שהחלטת לשפץ ? איפה התמונות ?
בליקסי

ipple®

New member
היי בליקסי ../images/Emo24.gif

מתקדם לא רע, רק שבינתיים מרוב שיוף נתפס לי הגב התחתון
כמעט שכולו כבר משוייף, נשארו לי רק הרגליים שלו, ואז אפשר לצפות בשיכבת לכה. רק שהסיפור עם הגב דיי דחה את העניין..... בכל מקרה אני מקווה שעד סוף השבוע אני אסיים עם הכוננית הזו ואעבור לבאה בתור. (יש לי לו"ז צפוף - עוד שבועיים אני עוברת דירה אז שתיהן חייבות להיות גמורות עד אז). לגבי סוף השבוע - היה מדהים!!! בלינו את יום שבת על הדשא של אחד הפאבים שמול התמזה בריצ'מונד. היו הרבה קרני שמש חמימות והרבה, הרבה
.... חזרנו הביתה מאוחר בלילה שיכורים ומרוצים
ריפל

blixgirl

New member
שמש נפלאה

היתה גם כאן בסופ"ש,עבדנו בחוץ בגינה,שיחקנו עם הכלבים בגינה ובכלל הכל נראה טוב יותר כשיש כמה קרני שמש בחוץ... היום אפור אבל לפחות לא יורד גשם...גם משהו :) ממתינה לחזרתה של השמש. בהצלחה עם המעבר דירות וכו,נשמע שיהיו לך כמה שבועות עמוסים, אני מקווה שמזג האויר ישתף פעולה :)
בליקסי

למעלה