מצטרפים חדשים

מצטרפים חדשים

הסיפור שלנו בתמצות: נולדו שתי מקסימות לפני שלושה ימים, זיו במשקל 2.1 ודניאל "רק" 1.8 בסוף שבוע 35. שתיהן בפגיה ויש לנו כמה שאלות: על מה צריך להשגיח שם? ממה להיזהר? האם לתת לצוות לטפל כראות עיניו? ראינו שמדי פעם הבנות שוכבות על הבטן, סביר בתנאי פגיה? בבית הרי אסור לישון על הבטן, נכון? הן מקבלות אוכל עם זונדה כי הן קצת קשות עם האוכל ונראה לי שגם לצוות קצת קשה לטפל בכול התינוקות ולתאם טיסה ללונדון במקביל, לדוגמה. בקיצור נשמח לקבל עיצות חכמות ומועילות לימים הבאים. הבעיה הגדולה שלנו שאנחנו עוברים דירה ונהיה שם מעט יחסית. אני רק לראות לנשק וללכת ואשתי אולי יותר.

קודם כל ../images/Emo49.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

ובקשר לשאלות: בעיני צריך להשגיח כל הזמן לדבר עם האחיות והרופאים כל הזמן ולהשתדל לשהות בפגיה כמה שיותר. ואפילו לשכנע את הרופאים להאשיר את אשתך עוד כמה ימים מאושפזת (אני למשל הצלחתי לשכנע את הרופאים ונשארתי מאושפזת בסך הכל 10 ימים). מצד שני צריך לתת לרופאים ולאחיות לעשות את העבודה שלהם אבל.. כל הזמן לשאול מה הם עושים ולמה. ואני גם כל הזמן הסתכלתי בתיק הרפואי של עופרי. אם הן באינקובטור אפשר לשבת לידן כמה שיותר להחזיק להם ידים - ובלל כמה שיותר לגעת בהם ככה יותר טוב) הדברים החשובים בעיני הם לעשות "קנגרו" כמה שיותר ואם אפשר אז להניק ובשלב זה אפילו לשאוב ולתת בזונדה. באינקובטור בדרך כלל הם משכיבים על הבטן כי יש מוניטור ואז אם חלילה קורה משהו אז ישר מזהים. מצד שני גם בבית מומלץ לשים על הבטן אבל בהשגחה. לראות, לנשק וללכת? זה קצת מוגזם.. אתה צריך לשהות שם כמה שיותר.. והכי חשוב שיהיה לכם הרבה מזל טוב ושיהיה הרבה נחת וכמובן המון בריאות. ודרך אגב באיזה פגיה אתם? לילה טוב

ברוכים הבאים ומזל טוב

קודם כל, להרגע. כמה שזה קשה, אתם אורחים לרגע בפגיה (בתיקווה). יש סיכוי טוב שאצלכם זה ינינ מעין מפגש רגעי שתזכרו אותו, אבל לא תבינו לגמרי. אני מניח שהילדים לא מונשמים, אז זה דבר אחד להוריד מהראש. אני מניח שסביבות שבוע-שבועיים יבדקו איך רפלקס היניקה שלהם והאם הם בשלים לאכול מבקבוק. במידה וכן, ובמידה ודניאל יעבור במהרה את מחסום שני הקילו, אתם בבית!!! אז כל עוד אין בעיות מיוחדות, אלו הדברים שאתם צריכים לשים אליהם לב (משקל ואכילה מבקבוק)... שיהיה זריז וקצר, מזל טוב, אורן

../images/Emo65.gif../images/Emo49.gifלאופטמי רון/ירון?

באמת המשקלים של הבנות יפים מאוד. אני מקווה עבורכם שהשהייה בפגיה תהיה כמהע שיותר קצרה ותגיעו במהרה הביתה. דברים שצריך לשים לב ...קודם כל אל תחששו לשאול שאלות, תשאלו כמה שיותר ואל תרגישו שאתם מפריעים, הרי האוצר הכי גדול שלהם נתון בידיים של האחיות שם. אני כל הזמן הייתי קוראת את הגליון האישי ואת העדכון היומי בטיפול במאור ומה שלא הבנתי ( והיו הרבה כאלו ) שאלתי, וקבלתי תשובות. לגבי השכיבה על הבטן , כמו שאמרו לך כאן, הן מחוברות למוניטור שמראה ובודק כל תנועה שלהן, אם חס וחלילה קורא משהו המוניטור מיד מצפצף ומתריע. הבנות זקוקות כעת לכמה שיותר מגע ממכם, הן צריכות להרגיש אותכם ולדעת שאתם שם( עד כמה שזה נשמע מוזר,אבל הן מרגישות ויודעות ). אני לא יודעת אפה הן מאושפזות ואם דוגלים בבית חולים הזה בשיטת הקנגורו , אבל זה משהו שמאוד מומלץ, ככה הן ירגישו את חום הגוף שלך ושל אישתך , זה רק יכול לעזור להן. נשמח אם תמשיך לעדכן אותנו במצבן שחרור מהיר הביתה , ובעיקר
לך ולאישתך גלי כל שנבקש לו יהי...

ayelet i

New member
מזל טוב!

אין לי הרבה מה להוסיף על הנאמר. להשתדל להיות בפגיה כמה שיותר. עם כל הרצון והיכולת, ובלי שום קשר לצוות הפגיה והיכולת שלו להתמודד עם התינוקות - אני חושבת שאתם צריכים להיות שם כמה שיותר, במיוחד בשלב הזה. שתיהן נמצאות בגיל בו יתחילו לתת להן לאכול לאט לאט. ההתחלה קשה מאד, צריך הרבה סבלנות והרבה זמן ורצוי להיות נוכחים בכמה שיותר ארוחות שלהן. בשבועות האלה השתדלתי להיות בפגיה כמה שיותר ולהאכיל אותה בעצמי כמה שיותר - אין כמו הורים.

מזל טוב להולדת הבנות!

העצה שלי לעשות כמה שיותר לבד ולהעזר בידע של הצוות לשם כך. כשאיתן היה בפגיה למדתי לרחוץ אותו,להחליף לו,לטפל בטבור,להחזיק נכון להאכיל וכו' וכשהוא הגיע סוף סוף הביתה,הייתי מאוד רגועה ובטוחה ביכולות שלי לטפל בו היטב!

אופטימירון

צריך לבוא הרבה לקחת את הילדות ולחבק וללטף ולנסות להאכיל בבקבוק ברגע שיגידו לכם שאפשר בוודאי אמרו לכם שהתנאים לשחרור הם שבוע 36 ו-2 ק"ג כך שהשמנמנה מבינהם לכאורה בדרך הביתה צריך להתעניין אצל הרופא למה זונדה ולמה לא מתחילים להאכיל או להניק בקיצור צריך להיות שם במיוחד שעל פניו לא צפוי לכם אישפוז ארוך לאיזה פגיה נחתתם? בהצלחה ומזל טוב.

ברוכים הבאים!

נשמע שהמקסימות שלכם שמנמנות וכמעט מוכנות לעלות על אזרחי וללכת הביתה! כמו שאמרו לכם, דווקא לקראת השחרור רצוי להיות בפגיה כמה שיותר כדי להאכיל, לחתל, ולחבק - וגם כדי לתרגל את החומר הנלמד לפני השחרור הביתה. שינה על הבטן לא מהווה בעיה כל עוד הן מחוברות למוניטור. אם הן אוכלות לאט, עוד יותר חשוב שתשרצו בפגיה ותאכילו אותן בעצמכם, בסבלנות. תנסו להאכיל אותן כשהראש שלהן על כף היד שלכם והיד מושטת לפנים, במקום בתנוחת ערסול. בתקווה שבסוף השבוע הבא כבר תעדכן אותנו מהבית החדש.

למעלה