מצטרף (=

MilkShack

New member
מצטרף (=

סתם ראיתי את ההודעה בפורום רוק או כלי נגינה.. ברח לי =P אז החלטתי להצטרף! אוקיי, אני מכיר את אואזיס פחות או יותר, אולי איזה 8-9 שירים... אבל מכל מה ששמעתי ממש אהבתי. אשמח אם תקבלו אותי ותמליצו על שירים או על איזה אלבום שלפי דעתכם ימשוך אותי לכל מה שקשור בלהקה. =]

sok777

New member
היי!

אני סער. המנהל פה. אני זה שהמליץ לבוא לפורום.
אני בטוח שעם הזמן תכיר הרבה יותר שירים ותדע הרבה יותר על הלהקה. אני אישית ממליץ לך לקרוא כל מיני הודעות שנמצאות ב'טאגליינס' בתפריט של הפורום וגם אתה תלמד מ'שאלות נפוצות', בתפריט גם כן. אם תצטרך משהו, לדעת, עזרה, שאלה, בקשה, הכל.. אני פה
ואני כמובן ממליץ לך לקנות אלבום או שניים. יצא לאחרונה אלבום אוסף - Stop The Clocks. אני בטוח שהוא יעזור לך, יש בו 18 שירים הטובים ביותר שנבחרו ע"י הלהקה. אם בא לך לשמוע אלבומים אחרים אז אני ממליץ לקנות את Definitely Maybe [האלבום הראשון ואחד הטובים אי פעם של כל האמנים], Morning Glory [אלבום ענק שכל שיר בו הוא להיט] ואם החלטת ללכת על עוד אחד, אז אני הולך עם יונת [מהפורום] וממליץ לך על The Masterplan - אוסף בי-סיידז.

YOasis

New member
הוצאת לי את המילים מהפה לגבי

האלבומים
בכלל אני בעד שתקנה את האלבומים שסער המליץ עליהם ולא את ה-best of... כי אין כמו לשמוע אלבום במלואו (במיוחד אם הוא טוב או ענק כמו האלבומים שצויינו) מאשר לשמוע כמה שירים שקובצו יחד בלי הרבה הקשר לזמן או לתקופה... זה ממש שונה. מה שגם 18 השירים שבבסט אוף הם עניין של טעם (טעם של נואל ליתר דיוק P:) וגם רוב השירים של הבסט אוף האלו לקוחים מהאלבומים שסער המליץ... בקיצור אין על אלבומים. סמוך עלינו
ואני יונת, ברוך הבא! בטוחה שתהנה

cmpo

New member
../images/Emo109.gif ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

מור, בת 15
מתה על אואזיס
Have fun...

למעלה