מצטרף!

צחקן

New member
מצטרף!

ב"ה שלום לכולם!. הצטרפתי אליכם... . מהים, גם לי ב"ה יש את פילייט סימולטור 2004 אני עככשיו נכנס למטוס.. להתראות חברים שם!. אבל אני רוצה עצות לג'וסטיקים טובים וזולים (150-200 ש"ח גג). תודה מראש!!.

אור ב

New member
באיחור קצת אבל השעה מביאה לי ת'מוזה

קודם כל ברוכים הבאים לפורום סימולטורים או טייסים בפוטנציה..:) בכל מקרה,בזמנו הייתי מטיס עם ג'ויסטיק יו אס בי של מייקרוסופט נוח וממש קל לשימוש,הוא אפילו לא דרש כיול,הוא עלה לי 130 יש אותו ברוב חנויות המחשבים... אם הוא היה ליידי הייתי אומר לך את הדגם אבל הוא לא פה,שאני אמצא אני מבטיח לרשום לך, אני הייתי ממליץ על יוק ופדלים זה מעט יותר יקר אבל נראה הרבה יותר כיף,אני גם מתכנן להתנסות ולקנות לי בהצלחה... אור ב

omer landau

New member
SideWinder???

זה מה שיש לי וזה גם היה ממש זול אני מתכנן לשדרג את הגויסטיקה הזה איכשהו עדיין לא יודע למה כנראה שזה יהיה גויסטיק יותר טוב אז במה אתה משתמש עכשיו????? משהו שאני לא ממש הבנתי למה משמשים הפדלים??? משהו לזנב???

Daddy DJ

New member
פדלים

הפדלים משמשים להיגוי על הקרקע ולשליטה בהגה כיוון (שהוא כמו שאמרת נמצא בזנב המטוס)

אור ב

New member
כרגע אני עם הג'ויסטיק...

הפדלים הם להגה הכיוון שנמצא בזנב,כן.... אני אשדרג בקרוב,שאני אמצא מאיפה לקנות. אגב אם מישהו מוכר משומש במצב טוב...זה הזמן להגיד לי...

למעלה