מצטרף לשונאי זיכרון

מצטרף לשונאי זיכרון

האמת היא שאני לא שונא את זיכרון, אני שונא את עצמי טס שם. בפעמיים האחרונות לא הספקתי לסגור את הרוכסן ברתמה. בפעם האחרונה אני מטיל חלק מהאשמה על חגי שמרגע ההמראה לא הפסיק לדבר אלי בקשר ולהסביר לי את הטעויות שלי. גם כך הוואריו שלי על גבול השמיעה ולא הצלחתי לשחרר יד לכבות את המכשיר (הקשר). חגי יקירי, כוונותיך תמיד טובות ואני מודה, אבל אתה באמת חייב לעצמך קורס בהמנעות (תחליט לבד ממה... אבל ממשהו)

חגי

New member
אני נמנע מתגובה - לבקשתך

אבל בכל זאת בלי כלום אי אפשר אז: זיכרון הוא אתר שדורש ביטחון עצמי, יכולת ולפעמים קצת תיזמון טוב. אי אפשר להמריא בזיכרון , לגעת בטרמיקה הראשונה 20 שניות אחרי המראה ולפספס אותה. האמת אפשר , רק שרב הסיכויים שתנחת לפני שתהיה לך הזדמנות נוספת. זיכרון מחייב כניסה למצב טיסה מלא מיד אחרי המראה - אין זמן להתחיל להתארגן על הרתמה ועל תחושות הטיסה , צריך להיות מהר מאד במלוא התפקוד . בתחילת הדרך בזיכרון היו לי המון טיסות למטה מתסכלות וגם בימנינו זה קורה מדי פעם - כמו שאמרתי לפעמים צריך גם שהמזל לא ישחק לרעתך בתזמון ההמראה. בכל מה שקשור לרמת טיסה , זיכרון לדעתי האתר שמחייב אותך כל הזמן להשתפר, במיוחד ביכולת הטרמול. גם לגבי אלטרנטיבות הקרוס לזיכרון יש את רב היתרונות עם 3 כיווני יציאה אפשריים והכי חשוב - אפשר לטוס הביתה!

כל מה שכתבת נכון מאוד, אבל

לא התיחסתך לעצמך כגורם מפריע...אולי ללא "העזרה" שלך הייתי מצליח יותר. אני מקווה שאתה מבין את התסכול. פשוט לא יכותי לשמוע את הוואריו ויצאתי לגמרי מריכוז. אבל שוב, אני משוכנע שהייתה לך כוונה טובה ובאמת רצית שאעלה שם בטרמיקה.

amitceder

New member
אז מעכשיו ש"ז /= שקיות זבל

למי שלא מתעסק במחשבים /= כלומר : לא שווה. השיוויון הנכון הוא : שונאי זיכרון. אני מקים בזאת את אגודת ש"ז ששמה לה למטרה לטוס בכל מקום אחר ובלבד שלא להגיע למקום המנאחס הזה. ולראיה בא על החתום: יו"ר אגודת ש"ז. אגב - הטיסה שם בצירוף ש"ז (שקיות זבל הפעם) באמת היתה יותר מדי: סיבוב שמאלה קרוב לרכס: מדוזה תקועה משמאל. טוב - נוותר לטובת סיבוב לצד השני - אבל לא - גם שם יש מדוזה. בקיצור - זה לא שאני חרא - אבל הם ממש נמשכו אלי כמו זבובים. הצרה היא שהם תמיד יעשו את זה בצורה הכי פחות מתחשבת שאפשר לעשות באוויר. ומכאן - אגודת ש"זשש"ז, כלומר: שונאי זכרון ששונאים שקיות זבל!

amitceder

New member
ועכשיו ההימנון

הודות לאילן שאמנם אינו נמנה עם אגודת ש"ז, אבל בכל זאת שר את השיר בזכרון כל פעם לפני שאני ממריא לנחיתה למטה. מבוסס על ביצועו המאנפף של יהודה סעעעעדו: "אז לא היתה לי טרמיקה טובה, אז לא היתה לי כנף קשיחה, כשלהקות של ציפורים, נמאס לי מהבירבורים.... (שכחתי כאן את המילים) ... הלהקה כבר מוכנה, הכל יהיה בצדר עם קרוס מזכרון למבוא חמה...."

David Gerby

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יפה, גרמת לי לגחגך

על הבוקר. אבל הייתי רוצה לשמוע (או לקרא) את המילים מפי המקור.

למעלה