מצטרף לפורום :)

שמתי לב, רק תסתכלו על השאלות ששאלתי בהודעה...

אני חושב שיש כאן אנשים שהפסיכומטרי מאחוריהם ואני אשמח לטיפים בתור אחד שמתחיל ת'קורס אוטוטו :) על ברמנים אני יותר בספק אם יש כאן כאלה שסיימו או מכירים.. חשוב לי פשוט לדבר עם מי שעשו קורס ברמנים ועובדים בזה :)

טיפ לפסיכומטרי...לך ללמוד!

כן כן, עכשיו, במקום לשבת פה איתנו....סתם אחי, צוחק .פסיכומטרי לומדים רק בשיטת התרגול תרגול תרגול תרגול תרגול. איפה אתה עושה קורס? אני עשיתי לפני 3 חודש בהיי קיו, ציון לא משו, 551........צריך לעשות שוב... המלצות......לקרוא כמה ספרים באנגלית ולשפר את אוצר המילים, זה מאוד חשוב. ללמוד את הכרטיסיות\חומר שנתנו לך בפרק המילולי, יש איזה 2500 מילים.... ולעשות ניקוי ראש בכמותי, לשפר את הדברים הקטנים. אם תרצה עוד משו גבר אתה יכול לשלוח לי מסר לפה או לאיסיקיו 128305582

המממ שלום../images/Emo68.gif

ברוך הבא אני בטוח שתשתלב פה נהדר..... באיזו חברה אתה עושה את הקורס פסיכומטרי? בקשר לקורס ברמנים תחשוב טוב אם באמת תתעסק בזה כי זה די יקר. אני רציתי לעשות בשביל הכיף כי אני יודע שאני לא אעסוק בזה אבל כרגע ירדתי מהעניין...

וולקאם וולקאם...

ואיזה כינוי מעניין! למה בחרת בו? אה, ומאיפה אתה, בן כמה וכל זה? (רק מה שאתה רוצה לספר, כמובן). השתלבות נעימה

שלום מר קפוצ'ון :)

לא יודע למה סיפרו לך שיש כאן אנשים נחמדים.. בטח מישהו שיחד אותם או משהו ברוך הבא, ותהנה :) אני מיכאל.. בן 24 טרי

תודה איזה חמודים :) אז ככה..

את הפסיכומטרי אני עושה בלחמן, זה קורס של חודשיים פעמיים בשבוע ועוד פעמיים שיעורי בית+תיגבור... אני חושב שאני אלך את כל הארבע פעמים בשבוע כי ברגע שאני רוצה לעשות משהו אני עושה את זה הכי טוב שאפשר וכרגע יש לי אובססיה לקבל ציון הכי גבוה שאפשר בפסיכומטרי ואני באמת אתן השקעה בחודשיים האלה :) אממ ואני בן 21 כמו שכבר ציינתי (מספר שאני חולה עליו) למרות שראיתי ששאלו שוב. ואני מצפון הארץ לצערי או לשמחתי :) בקשר לקורס ברמנים אני כן אעסוק בזה, אני יודע שיש הרבה שעשו ולא עובדים בזה ועשו סתם בשביל הכיף אבל אני יודע שאני אעסוק בזה וזה תכלס עבודה לא רעה לסטודנט. בינתיים יש לי להספיק כמה דברים לפני שאני ניסגר על מה ללמוד לתואר. מה איתכם? תציגו את עצמכם גם :)

וואי לחמן מעולים!!(לדעתי)

אני עשיתי בחלחמן קריות הקורס היה נהדר עכשיו אני מחכה לציון....

גם אני מתחיל את הקורס בלחמן קריות :)

גם אני שמעתי שלחמן הכי טובים ולשמוע מעוד מישהו שעבר את הקורס באותו מקום כבר טוב. איזה קורס לקחת אצלם של חודשיים או שלוש?

שעטנז

New member
גם אני אמור להתחיל היום [מכינה] אבל אני מנסה

לדחות את זה בחורף... אין מצב אני מצליח לשבת בבית כשבחוץ יש מזג אוויר כזה. עדיף להיקבר בבית בחורף מאשר בקיץ, אני אומר. חבל רק שלחמן לא חוזרים אליי, כושילאמאשלהם
בכ"מ בהצלחה

נראה שגם אני אקבר בחורף ללמוד לפסיכומטרי

הייתי בלחמן היום והחלטתי לדחות את הפסיכומטרי כדי לשפר את הבגרות במתמטיקה. ככה גם כל הקטע של המתמטיקה יהיה לי ממש רענן בראש כי לא נגעתי במתמטיקה הרבה זמן. נראה שאני אעשה את הקורס ברמנים לפני כי זה עבודה שמתאימה בול לסטודנט בסופי שבוע ככה וגם הבילוי והיציאה לא שברמנים זה עבודה קלה אבל בטח נחמדה למי שאוהב ואפשר להרוויח בזה, אני רק צריך לברר אם אני יכול לעשות את הקורס על חשבון לשכת העבודה.

שעטנז

New member
גם אני דחיתי../images/Emo70.gif חחח אנחנו נלמד ביחד!

אלא אם כן אתה לא לומד באוני' ת"א... בכ"מ, שיהיה בהצלחה בבגרות ובקורס

חחח גם אני מבין אלה שהתגעגעו לקיץ

בעיקר כי לא היה לי קיץ שנה שעברה עם כל המלחמה..

למעלה