מצטרף למרכז- מתחילים

joelblueyes

New member
מתארגנת קבוצת לימוד הולנדית בצפון

מתארגנת קבוצת לימוד הולנדית בצפון הארץ (ישראל), ככל הנראה בשעות הערב. התחלה מתוכננת לאחרי החגים. צרו קשר - [email protected]

alma fa

New member
אם תקום אחת כזו, אני מזמינה את עצמי..../images/Emo54.gif

alma fa

New member
נכון שאפשר../images/Emo140.gif

אבל היות וצפויה לי שנת לו"ז מרגשת (זאת הדרך החיובית להסתכל על הבלאגן הבלתי נמנע שעולה ותופח בתנור לכבוד אחרי-החגים), לא כדאי ולא ראלי שאני אהיה במארגנים, או באלה שתלוי בהם אם אכן תתקיים קבוצה, למרות שאני מאוד רוצה (כבר שנים). כך או כך, שיהיה בהצלחה, ושנה טובה לכל חובבי הולנד ותרבותה

becc

New member
אנחנו גם רוצים!!!!

אנחנו גרים בשרון. אנחנו שניים

Fair game

New member
אתם מוזמנים

כל מי שרוצה שירשם אצלי ובנוסף גם שיגיד מה הרמה שלו כדי שנוכל ליצור איזון

elonliberman

New member
רעיון מצויין אני יכול לגייס כמה חברים מהקורס

אני בוודאות בא אבל כנראה שלא רק אני...

Fair game

New member
עדכון חשוב לגבי קורס הולנדית

דיברתי עם ארגון עולי הולנד (אל"ה) וגם עם אוני תא-החוג לשפות לגבי פתיחת קורס הולנדית המינ' זה 4-5 תלמידים וככול שיש יותר המחיר יורד יש אפשרות לקורס מתחילים ומתקדמים בנתיים יש 3 תלמידים שרוצים כל מי שרוצה שיפנה אלי במסר תודה

TwinFlame

New member
אולי

מאחר ואני עם שתי בנות קטנות - לא בטוחה שאוכל להתחייב למשהו כזה. אבל אני רוצה. זה יהיה תלוי באופי הקורס, מתי, כמה פעמים בשבוע, איפה, עלויות, תכנים, מורים, אפשרות להשלים חומר חסר וכיוצ"ב. אנא תפרסם פרטים כשיהיו וכך אני (ואולי אחרים גם) נוכל להחליט. תודה!

Fair game

New member
אז ככה

בגדול הקורס מתוכנן לפעם או פעמיים בשבוע בת"א באוני או באל"ה(אני במו"מ עם שניהם) המחיר יקבע לפי מס התלמידים שיהיו בקורס המורה היא מורה הולנדית עם נסיון בהוראה הקורס מתוכנן על שנה אקדמאית מלאה ברור שיהיה אפשר להשלים חומר וכו הקבוצה המתוכננת היא כיתה שתהיה מתקדמים או מתחילים פרטים מלאים וסופיים יהיו לי רק כאשר תגובש קבוצה סופית וביחד נחליט על ימים שעות וכו

2nd life

New member
שלום

אני מעוניין בקורס ברמה של מתחילים (לא יודע הולנדית בכלל אבל חזרתי מהולנד לא מזמן ושמתי לב שהשפה קצת דומה לאנגלית שבה אני שולט ) אני גר בדרום אבל מוכן להגיע במיוחד במידה והשעות יהיו מתאימות. המייל שלי : Dubi.berger at gmail.com תודה

למעלה