את מתייאשת מהר נו,לעזור לך עם רמז?
ה הציירת משנחאי New member 23/7/13 #42 אז אולי... תגלה כבר וזהו? עוד שניה לא נשארים לה ציפורניים מרוב כסיסה...
L LdsPdV New member 23/7/13 #43 מה פתאום בהתחלה לא חשבתי שזה יהיה כזה אתגר. עכשיו מתאים לי לראות לאן אנשים ייקחו את העניין. ציירת, ממתי את כוססת ציפורנים ?
מה פתאום בהתחלה לא חשבתי שזה יהיה כזה אתגר. עכשיו מתאים לי לראות לאן אנשים ייקחו את העניין. ציירת, ממתי את כוססת ציפורנים ?
ה הציירת משנחאי New member 23/7/13 #45 אממ... תגלה לי בסוד,אשמור אותו איתי,טופ? ואני לא כוססת ציפורניים,יש לי ציפורניים ארוכות ומטופחות..
S shayCn New member 23/7/13 #44 נכון שאנשים שמותחים יותר מדי מאבדים בשלב מסויים את המומנטום אם הם לא מגלים בזמן? סתם ככה זה נראה..
A Anna begins cc New member 23/7/13 #53 *נושמת לרווחה וטופחת לעצמי על השכם* (בחיי, איזו תחושת סיפוק.)
ב ביזיון ברשת New member 23/7/13 #57 השם המלא לאונרדו די סר פיירו דה וינצ׳י. Leonardo di ser Piero da Vinci
A Anna begins cc New member 23/7/13 #58 מה שביזי ענתה לך אין לי שמץ של מושג איך ידעתי את השם המלא אגב, כנראה ששמעתי את זה מתישהו וזה נדבק. ותודה. אני עקשנית בקטעים כאלה
מה שביזי ענתה לך אין לי שמץ של מושג איך ידעתי את השם המלא אגב, כנראה ששמעתי את זה מתישהו וזה נדבק. ותודה. אני עקשנית בקטעים כאלה
ב ביזיון ברשת New member 23/7/13 #59 אצלי זה היה מאופסן באיזה תא במוח אחרי שקראתי עליו קצת... אבל אם תשאלי אותי איך קוראים לאנשים במשפחה שלי - לא יהיה לי מושג.
אצלי זה היה מאופסן באיזה תא במוח אחרי שקראתי עליו קצת... אבל אם תשאלי אותי איך קוראים לאנשים במשפחה שלי - לא יהיה לי מושג.