מצטרף טרי לפורום

ע צ מ א י

New member
מצטרף טרי לפורום

שלום לכולם, קראתי קצת בפורום וזה נראה לי אחלה... על סמך מה שקראתי אתם נראים קבוצת אנשים איכותית ששווה להשתייך אליה. לצערי, הצטרפתי לקבוצת הפרודים/פרודות, גרושים/גרושות בשבוע האחרון :- ( יש לי ילד קטן ומתוק (בן שלוש) שלא ממש מבין מה קורה איתו בימים אלו. האמת היא שיש לי גם יומהולדת היום וממש ממש לא כיף לי..... זהו בינתיים, שיהיה לכולם יום סבבה.

L o v e M e1

New member
../images/Emo49.gif וברוך הבא../images/Emo65.gif

בריאות, אושר ובהצלחה בכל
, שיתגשמו כל חלומותיך, ובטוחה שבמהלך הזמן הכל יסתדר, לך ולילדון.ממליצה על ספרים ומשחקים עם בובות על מנת להסביר בגובה העיניים שלו ולפי יכולת ההבנה שלו לגילו. וסתם בא לי להקדיש לך את השיר: עצמאי בשטח לא צריך טובות לא מחזיק בכל מחיר רשימת כתובות מחפש בחושך חומר ללחישה למקרה שייתקל באוזני אישה אריאל זילבר

n o g a1

New member
מאחלת לך

ליום הולדתך ש: ביום מן הימים תוכל להסתכל על השנוי שעשית ולהגיד שזו הייתה המתנה היפה ביותר שיכולת לתת לעצמך. מזל טוב

ע צ מ א י

New member
תגובה ל- noga1

אני מאד מקוה שאת צודקת, רק ש- לא אני עשיתי את השינוי-הוא נכפה עלי, ולא אני נתתי לעצמי את המתנה. מאד מאד מקוה שהתקופה הקשה והמבאסת תעבור במהרה.

n o g a1

New member
בסוגריים אומר לך משהו...

כל שנוי המתרחש בחיינו , גם אם בחרנו בו במודע וגם אם לא יש לנו חלק נכבד בהתרחשות. כשהתקופה הקשה והמבאסת תרפה ממך מקוה ותוכל לראות בבהירות את החלק שלך בשנוי. מאחלת לך רק טוב
הדברים נאמרו בסוגריים כי זה יום הולדתך ועכשיו חוגגים לך

ע צ מ א י

New member
NOGA1

תודה רבה! זה באמת מחמם את הלב!!! אומנם יומהולדת אבל יום חרא...לבד בלי הילד, בלי אף אחד, לא ממש משמח... יהיה טוב.

../images/Emo49.gif

שיהיה במזל טוב וכבר עשית צעד קדימה, אפילו שלך כרגע זה לא ניראה כך.

../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

איך אפשר להיות עצוב ביום הולדת המון מזל טוב וברוך הבא בשנה הבאה בטח נחגוג לך בזירה

אופירה 1

New member
קודם כל מזל-טוב!

הנה אתה מתחיל פרק חדש בחייך, אולי זה נכפה עלייך ולא רצית בזה תתפלא לגלות כמה תלמד מהשינוי, גם עלי זה נכפה ולא אגיד שלא קשה אך יש גם רגעים טובים...מזל טוב ..יהיה בסדר...והילדים ? הם מתרגלים ומסתגלים יותר טוב מאיתנו (שלי בת שנתיים וחמישה חודשים...).

../images/Emo65.gif מזל טוב

והנה אני פוצחת בשירה אדירה: "היום יום הולדת, היום יום הולדת, היום יום הולדת ל... חג לך שמח וזר לך פורח היום יומהולדת ל--ך..." שיהיה רק טוב, נפלא, נהדר, אושר ושמחה (שעוד תגיע, אל תדאג). והנה -
לבקש משאלה ולכבות. תבורך בדרך החדשה בה אתה הולך...

קודם כל מזל טוב../images/Emo24.gif

בתור אחת ששבוע לפני יום ההולדת קיבלה הפתעה נהדרת (בעלי התוודה שבגד בי) אני מבינה כמה קשה לך. ובתור אחת שעברו עליה תהפוכות העולם בכמעט שנה האחרונה אני מודיעה לך שזה לא נשאר כואב לנצח. היום אחרי 9 חודשים זה הרבה פחות כואב, הרבה פחות נורא ו... הבטחתי לעצמי השנה ליום ההולדת שיהיה לי יום הולדת נפלא, שאהיה מוקפת באנשים שאוהבים אותי, רק ברכות טובות ליום ההולדת הבא ומבחינתי יום ההולדת שמגיעה בקרוב יהיה נקודת ציון לסגירת מעגל. ולך אני מאחלת שתהיה לך שנה של לימוד עצמי והעצמה, שנת התחזקות וגילויים. ושביום ההולדת הבא תהיה מאושר , שתחגוג ותהיה מוקף רק באהבה. ובקשר לילד, ילדים לומדים וגדלים למצב ואז הוא נראה להם הכי טבעי שיש. גם הבנים שלי היו קצת מבולבלים אבל התרגלו (יותר מהר ממני). שלוש זה גיל נהדר ומקסים תהנה ממנו.

מזל טוב לעצמאי ../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מאחלת לך הצלחה והמון מ ז ל ט ו ב

קטי30

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo49.gifוברוך הבא לך../images/Emo140.gif

יום הולדת זה יום של חשבון נפש פנימי בניך לבין עצמך לסכם שנה מהחיים שלך שעברה חלפה ולתכנן לא מעט לשנה הבאה חושבת שהשנה אתה יכול לסכם לא רק את השנה שעברה אלא תקופה שלמה שהגיעה לסיומה ולהכין את עצמך נפשית לקראת השנה הזאת שלא הולכת להיות קלה ועם זאת הנה גם סוג של התחלה חדשה יש לך
בן 3 ואתה אבא שלו היית ותשאר ככה שום "מצב" לא ישנה את זה מאחלת לך המון מזל טוב רוגע סבלות וכוח ושתעבור את זה בקלות השתלבות נעימה

למעלה