מצטרף חדש

vladiadom

New member
מצטרף חדש

אהלן אנשים!! אני מצטרף חדש לנוער בנתניה... מצטרף בשמחה ומקווה לעזור לנוער בנתניה ובכלל בכל מה שאני יכול. מחר יש פעילות אצלנו בנתניה וכל מי שיכול להגיע מוזמן להגיע ולעזור אני אגיע ומקווה לראות אנשים נוספים.... וזהו מקווה שנצליח כמה שאפשר.... וד"ש לסאשה החמודה!!!

Sashka7

New member
הי ולאדי!!! ברוך הבא! ../images/Emo140.gif

אני שמחה לראות אותך בפורום שלנו... אני מאמינה שעוד מעט כבר תתחיל להשתתף גם בדיונים המעניינים שיש כאן... נתראה מחר!!!!

ברוך הבא ../images/Emo140.gif !

ולדי, ברוך הבא לנוער שינוי וגם לפורום של הנוער בתפוז ! אני שמח לשמוע שיש מצטרפים חדשים לתא החדש בנתניה, ואני בטוח שתא נתניה יהפוך להיות אחד מהתאים הגדולים, החזקים והתוססים בתנועה ! שיהיה הרבה כיף ונתראה מחר ! יוראי להב הרצנו
יו"ר נוער שינוי

ברוך הבא ולאדי../images/Emo70.gif

שמי תמיר (הניק הקבוע שלי זה תמיר1991 אבל כרגע אני כותב מזה) ואני פעיל בתא ת"א, בן 14 וחצי. בהצלחה בהמשך דרכך בנוער ושיהיה בכיף
תמיר.

asafz8

New member
הי ולאדי וברוך הבא לנוער!

ברוך הבא לנוער שינוי, לכל פניה, הארה, הערה אתה מוכן לפנות אלי! אסף זגריזק יו"ר תא חיפה משקיף במועצת שינוי

שלום vladiadom !! אני גם מתא

נתניה!! נעים מאוד... אולי תציג מעט את עצמך?! אני מאוד שמח שהצתרפתה ועודיו תר שמח שאתה מנתניה זה ממש נס!!!!! מי צירף אותך לנוער שינוי?! תן לי לנחש שזאת סשה ואםזה נכון! אז באמת כל הכבוד לסשה!!!!!

tapr

New member
ברוך הבא!../images/Emo65.gif

אני מקווה שתשתלב טוב בתא נתניה
טל

למעלה