מצטרף חדש-ישן...
"כל אלה רק תירוצים" - היא אמרה לי. וכמובן היא צדקה. "מה זה ההתחמקות הזאת?!" - צעק המנהל... ובצדק... ומה נשאר לי לעשות?... חוץ מלהודות באשמתי, לבקש יפה סליחה, להפסיק עם התירוצים וההתחמקויות ולחזור אליכם (בשקט, בתקווה שלא תרביצו לי ותסקלו אות באבנים...) האמת שבזמן האחרון כמעט ואין לי "חיים", כל החיים שלי מסתכמים בעבודה ושינה, כולל בסופ"ש... ו... זהו בערך (טוב, אם לא מתחשבים בנסיעות עסקים לחו"ל
) אבל הגעתי למסקנה שזה לא יימשך ככה. אני כן רוצה לבלות לפעמים, אפילו שבעבודה מאוד לחוץ, במיוחד עכשיו שאני עושה עבודה של שני אנשים כי הבוס שלי במילואים.... אני כן רוצה קצת זמן ש"פות, כי התגעגעתי אליכם מאוד מאוד! אז לכל ה-
-ות המתוקות והיפיפיות, לכל ה-
-ים החביבים, לכל ה-
-ים, ה-
-ים, לכל ה-
-ים וה-
-ים וה-
,
,
,
,
ואפילו...
-ות... (אוקיי, זה היה תרגיל חזרה באייקונים של תפוז) ...רציתי להגיד עוד פעם שהתגעגעתי ואני אוהב את כולכן ולכולכם, וכמובן... במפגש הקרוב אין סיכוי שלא תראו אותי, אז צפו ל-
-ים ענקיים ו-
-ות!!! מצטרף חדש-ישן... אלכס-כמו-תמיד-חולה-ש"פות!!!
"כל אלה רק תירוצים" - היא אמרה לי. וכמובן היא צדקה. "מה זה ההתחמקות הזאת?!" - צעק המנהל... ובצדק... ומה נשאר לי לעשות?... חוץ מלהודות באשמתי, לבקש יפה סליחה, להפסיק עם התירוצים וההתחמקויות ולחזור אליכם (בשקט, בתקווה שלא תרביצו לי ותסקלו אות באבנים...) האמת שבזמן האחרון כמעט ואין לי "חיים", כל החיים שלי מסתכמים בעבודה ושינה, כולל בסופ"ש... ו... זהו בערך (טוב, אם לא מתחשבים בנסיעות עסקים לחו"ל