מצטער..

ApharseMon

New member
מצטער..

אני חייב שתענו לי -------------------------------------------- הלכתי לחנות ואין שם את גוטנקס!!! וגם גמרתי את המשחק עם גואן עוד לפני שאמרת לי... השגתי את מיסטיק גואן אבל אני לא יכול להשתמש במיסטיק!!!1 וגם: איך משיגים את קאיושין? ואת ברדוק (אבא של גוקו??)ואת השאר???-- --------------------------------------------

תשובה

אי אפשר להשיג את גוטנקס ככה זה סתם... זה רנדומלי מה לעשות. אתה צריך שיהיה אילך סופר סאיין1 +2 כדי להשתמש במיסטיק גוהן...

ApharseMon

New member
אממ..2 בעיות.

דבר ראשון רנדומלי שבוחרים ויוצא מה שיוצא,איך זה מתקשר? אם אין לי אותו ברשימה בכלל. איך משיגים אותו?!!?! וגם.. לגוהן המבוגר אין סופר סאיין 2 יש לו רק סופר סייאן 1 וגם יש לי את המיסטיק ברשימה,אבל אני לא יכולה לשים אותו ברשימה כדי שאני אשתמש בו. ולמרות שלא שמתי אותו שיחקתי נגד המחשב, עשיתי מקסימום באנרגיה עם גואן, לחצתי על המקש שמשנה צורה והפכתי לסופר סייאן 1 בלבד.

תשובה

את גוטנקס אתה יכול רק לקנות... זאת אומרת שאתה צריך לצאת ולהיכנס אל החנות הרבה פעמים עד שיצא גוטנקס... לגוהן אתה צריך להשיג סופר סאיין 2 ויש לו סופר סאיין 2....

ApharseMon

New member
תודה... ו...

מצאתי לגואן הגדול סופר סאיין 2 ובגלל זה אני יכול להשתמש במיסטיק.. איך אני יכול להשיג את גוטנקס? הייתי בחנות מיליון פעמים (מיליון פעם יצאתי וניכנסתי) אין שום גוטנקס!!

ApharseMon

New member
אבל..

לא הבנתי איך אני אמור להשיג את גוטנקס (מה זה רנדומלי) וגם: לגוהן המבוגר אין סופר סאיין 2.. יש לו רק 1!!! ויש לי את המיסטיק ברשימה אבל אני לא יכול לשים אותו ברשימה כדי שאני יוכל להשתמש בו!!! תענה לי מהר (במיוחד לגוטנקס)..

למעלה