מצטער שנעלמתי אני בימים הקרובים לא אהיה זמין יותר מדי, אבל אני אשתדל בכל זאת להעלות בעיות ולהגיב.
L LeCagot New member 26/4/06 #1 מצטער שנעלמתי ../images/Emo3.gif אני בימים הקרובים לא אהיה זמין יותר מדי, אבל אני אשתדל בכל זאת להעלות בעיות ולהגיב.
מצטער שנעלמתי ../images/Emo3.gif אני בימים הקרובים לא אהיה זמין יותר מדי, אבל אני אשתדל בכל זאת להעלות בעיות ולהגיב.
I imdark New member 26/4/06 #2 לא סולחים../images/Emo3.gif (יש גם שאלה בפנים) אני זוכר שאמרת שיהיה אירוח בפורום אז רציתי לשאול של מי ומתי
לא סולחים../images/Emo3.gif (יש גם שאלה בפנים) אני זוכר שאמרת שיהיה אירוח בפורום אז רציתי לשאול של מי ומתי
L LeCagot New member 26/4/06 #3 כרגע אני עובד על 2 אירוחים. הראשון הוא אינסיי (בן 15) מיפן, והשני מקצוענית. מתי - בקרוב, אבל אין לי עדיין תאריך.
כרגע אני עובד על 2 אירוחים. הראשון הוא אינסיי (בן 15) מיפן, והשני מקצוענית. מתי - בקרוב, אבל אין לי עדיין תאריך.
B bluexx New member 27/4/06 #8 נחמד לראות שאתה חורש ^^ יש סיכוי שתשכנע אותם ללחוץ על כמה כפתורים ולתת לנו משחק לימוד בKGS?
ל ליאור קלעי New member 26/4/06 #5 זה בסדר.... רק אם אתה יכול להגיב לפתרונות לבעיה בינונית מספר 8, פשוט עלו חילוקי דעות ואנחנו לא יודעים אם הגענו לפיתרון שהתכוונת או שכדאי להמשיך לחפש.
זה בסדר.... רק אם אתה יכול להגיב לפתרונות לבעיה בינונית מספר 8, פשוט עלו חילוקי דעות ואנחנו לא יודעים אם הגענו לפיתרון שהתכוונת או שכדאי להמשיך לחפש.