מצטער על השאלה הבוטה...

מצטער על השאלה הבוטה...

התערבתי עם מישהי שטוענת בכוח שאורנה בנאי האגדית היא לסבית והילד שלה הוא ילד מבחנה ושיש לה חברה לחיים, ואני טוען שהיא פשוט אם חד הורית ואין לה שום נטיות לסביות... האם תוכלו להגיד לי מה היא בדיוק, ואם יש לכם הוכחות כתובות בכל מיני אתרים וכאלה אני אשמח לקבל, חבר'ה זאת התערבות גדולה!! תודה מראש, שמעון.

PopPy

New member
אני באמת, אבל באמת לא מבינה

למה אנשים מנסים בכוח להיכנס לה לחיים הפרטיים. אורנה קנאית מאוד לפרטיות שלה, ואנחנו כמעריצים מכבדים את זה. עד כמה שידוע לי מהתקשורת, כרגע אין לה בן (או בת..) זוג. הופצו עליה הרבה שמועות, חלקן מרושעות, חלקן מצוצות מהאצבע וחלקן אולי נכונות - אורנה לא התייחסה אליהן, ולא אישרה או שללה אותן.

אני מבין....

את הקנאיות הזאת לפרטיות שלה, אבל בטוח יכולה להיות איזה פיסת מידע שתאשר את הצד שלי בהתערבות...

Sweet Angel 22

New member
../images/Emo185.gif אני שמחה להגיד לך שניצחת

בהתערבות שלך והחברים שלך, אני יודעת את זה בוודעות לא משנה למה ואיך אבל אני נשבעת לך ,ואני יודעת מה אני אומרת.. אבל אתה לא חייב להאמין לי אם אתה ממש לא רוצה.. אבל כדאי לך...

Sweet Angel 22

New member
../images/Emo185.gif יש מצב ש..

אני אוכל להסביר לך אבל לא כדיון בפורום ולא את כל הפרטים.. כי גם אני ממש לא מתעסקת בזה בחיי... שכל אחד ייחיה איך שבא לו..

R8002

New member
יש לה ילד מבחנה אבל היא לא לסבית

היא פשוט לא מאמינה בזה שצריך להתחתן וד''א היה לה חבר אז בקיצור לא לסבית.........

Sweet Angel 22

New member
../images/Emo185.gif טוב לא צריך לדון על זה כאן!!

החיים הפרטיים של אורנה לא צריכים להיות דיון בפורום אם בא לכם תדברו במסרים על זה...

amitush26

New member
../images/Emo187.gifסורי, הפסדת

יש לה חברה לחיים שהיא גרה איתה והבן שלה הוא ילד מבחנה. הסיפור ידוע.

למעלה