מצטער על העצלנות...

מצטער על העצלנות...

אין לי כוח לחפש אחורה בחיפוש מתקדם, אולי מישהו יוכל לקשר לי את ההודעה המסבירה על מספרי E השונים של צבעי מאכל? (יש לי פאלם עכשיו, אז אני יכול להכין לי ממו קטן שבו זה יהיה כתוב, ואז זה עליי כל הזמן)

../images/Emo51.gif

מה זו לעזאזל הרשימה הכל כך ארוכה הזו לגבי כאלו שעלולים להיות?!?!? אהההה....סיוט!

כמה חביב ונחמד...

עכשיו אני מקיש על אופציית החיפוש בפאלם, מקיש את שם הצבע מאכל אם אין שום קשר לבע"ח הוא לא מוצא אותו. אם בהכרח מבע"ח הוא מראה לי את ה memo: Animal Related, אם יש סיכוי שהוא מבע"ח מופיע לי Probably Animal Related. מה שמעלה לי רעיון למתכנתים מביננו, להכין תוכנה שתשתמש ברשימת מוצרים מן החי של PeTa (כ 7,000 חומרים שונים יש שם ניראה לי) וכל חומר לא מזוהה למישהו הוא יוכל להקיש בתוכנה וזה יגיד לו אם מהחי \ כנראה מהחי \ מהצומח ו\או מעבדה. איזשהו מתכנת לוקח את זה על עצמו?

k hut

New member
רעיון לא רע בכלל...../images/Emo45.gif

אמנם כישורי התכנות שלי די בסיסיים, אבל זה לא נראה בעייתי במיוחד. תוכל לתת כאן קישור לרשימה של כל המרכיבים? אני אשתדל לבנות משהו שימושי בפלאש, וגם באקסל למשתמשי הפאלם..

מצאתי מאגר נתונים קטן יותר...

מזה של ה PeTa (דווקא עכשיו את זה של פטה לא מצאתי!) אבל הנה...

k hut

New member
קטנצ'יק לעומת 7000 שאמרת...

אבל גם זה טוב בתור התחלה... אני מקווה שיהיה לי זמן השבוע להתעסק עם זה. כשיהיו תוצאות אני אעלה לפורום!

למעלה