מצטער על ההצפה

Zenith

New member
מצטער על ההצפה ../images/Emo104.gif

יש לי המון שאלות וחוויות לחלוק איתכם... אני מקווה שתסלחו לי :) במידה ואני מפריע - Variety, תרגיש חופשי למחוק את ההודעות... חלום צלול שלא היה כ"כ בשליטתי. לפני מספר חודשים חלמתי חלום במסגרתו אני הולך ברחוב ליד בית הספר הקודם בו למדתי לפני הגיוס. לא זוכר את פרטי האירוע, אני רק זוכר שנפתחה אש לעבר מספר אנשים (יכול להיות שגם לעברי). הוצאתי משום מקום נשק והתחלתי לרדוף אחר היורים. הם התבצרו בדירה בבניין תלת-קומתי, ואני יריתי לעבר החלון. יכולתי לזהות פגיעה באחד מהם, אבל לא הצלחתי להבין מה בדיוק קרה. באיזשהו שלב הם רדפו אחרי... יכולתי להרגיש את עצמי מתנשף כאשר אני בורח ומסתתר באחד הרחובות הסמוכים. בסופו של דבר המשטרה הגיעה וטיפלה באירוע ואז התעוררתי. כשהתעוררתי, יכולתי להרגיש את פעימות הלב שלי... לחץ הדם שלי המריא לשחקים, וסבלתי ממגרנה במשך כמה שעות אח"כ. מספר מחשבות שעלו לי: ייתכן ונרדמתי על היד שלי, ומנעתי מעבר דם ליד. כתוצאה מכך, לחץ הדם שלי עלה, וייתכן והשפיע על החלום, ועל התופעה המוזרה כשהתעוררתי. החלום הזה לא עזב אותי עד לשלהי אותו יום.... נזכרתי בו מדי פעם אך לא יכולתי לזכור את כולו. אני רק זוכר שהרגשתי מבוהל ומפוחד כולי... רעדתי ממש. זה היה חלום שלא שלטתי בו... אני חושב (לא בטוח) שידעתי שאני חולם אבל לא יכולתי לעשות כלום... כאילו הייתי שחקן שמשחק לפי תסריט מוכתב.

Chav

New member
לא חלום צלול

לפי מה שהבנתי בכלל לא היית צלול. בכל אופן, נשמע נחמד.

למעלה