מצטערת....

מצב
הנושא נעול.

ronitili

New member
אוי, מתוקה שלי, כמה עצוב../images/Emo7.gif

לקרוא יותר ממילה אחת זה כבר יותר
טוב... כמו שצוקה אמרה- המילה האחת הזו- כ"כ הרבה כאב.....
אני מאוד מאוד מזדהה עם התחושות שלך- אני באמת חושבת שהפעם הראשונה היא מעין "ניסוי" (שלפעמים מצליח
), אבל לומדים ממנו המון. אני גם מאוד מאוד מבינה את התחושה ש"אם לפחות היו מוקפאים להחזרה נוספת"...אני לא חושבת שאפשר להבטיח את זה ב100%, אבל אנחנו לומדות מה לדרוש ולהתעקש יותר בעניין- כך שלפחות מבחינת ההרגשה שלנו- נדע שעשינו את מקסימום. מאחלת לכולנו- שהפעם הבאה (למי שממתינה לה...), תהיה מוצלחת ויהיו ממנה גם אחים...
ו
אוי, מתוקה שלי, כמה עצוב

אני מאד מסכימה עם איוש. בינתיים למצות את הכאב והבאסה, לנגב את הדמעות אחרי להזדקף להתאושש ולהסתער על הפעם הבאה - שללא ספק תהיה יותר מוצלחת
בכל מקרה - קחי לעצמך את הזמן בינתיים קחי
וגם
בסוף זה יקרה

נטשה...

לקרוא יותר ממילה אחת זה כבר יותר
טוב... כמו שצוקה אמרה- המילה האחת הזו- כ"כ הרבה כאב.....
אני מאוד מאוד מזדהה עם התחושות שלך- אני באמת חושבת שהפעם הראשונה היא מעין "ניסוי" (שלפעמים מצליח
), אבל לומדים ממנו המון. אני גם מאוד מאוד מבינה את התחושה ש"אם לפחות היו מוקפאים להחזרה נוספת"...אני לא חושבת שאפשר להבטיח את זה ב100%, אבל אנחנו לומדות מה לדרוש ולהתעקש יותר בעניין- כך שלפחות מבחינת ההרגשה שלנו- נדע שעשינו את מקסימום. מאחלת לכולנו- שהפעם הבאה (למי שממתינה לה...), תהיה מוצלחת ויהיו ממנה גם אחים...
ו
נטשה...
עצוב לי שלא הצליח זה באמת מעייף. אז תתאוששי. אין מה לעשות אנחנו כמו עוף החול- קמות מהעפר שוב ושוב... אל תשברי מהדרך. יש את המטרה. ולא צריך להעלב כל פעם מהגוף שלנו כשזה לא מצליח. לא הכל קשור אלינו. ככה אני חושבת לפחות. אני מרגישה שהחוויה הקשה והמעייפת הזו לימדה אותי שלפעמים פשוט צריך לוותר- כלומר להבין שזה לא משנה אם תתאמץ נורא ונורא תרצה- יש דברים שלא תלויים בך. מקווה שהבנת הכוונתי היא לא לרפות את ידיך אלא לאמר לך- לשחרר....

נ א ו י

New member
יפה כתבת here....

נטשה...
עצוב לי שלא הצליח זה באמת מעייף. אז תתאוששי. אין מה לעשות אנחנו כמו עוף החול- קמות מהעפר שוב ושוב... אל תשברי מהדרך. יש את המטרה. ולא צריך להעלב כל פעם מהגוף שלנו כשזה לא מצליח. לא הכל קשור אלינו. ככה אני חושבת לפחות. אני מרגישה שהחוויה הקשה והמעייפת הזו לימדה אותי שלפעמים פשוט צריך לוותר- כלומר להבין שזה לא משנה אם תתאמץ נורא ונורא תרצה- יש דברים שלא תלויים בך. מקווה שהבנת הכוונתי היא לא לרפות את ידיך אלא לאמר לך- לשחרר....
יפה כתבת here....
זה כל כך נכון מה שכתבת, אז נטשה, אסור, אסור להתיאש. לפעמים, כשקשה כל כך, לקחת פסק זמן, אך לא להתיאש. התקוה היא זו שנותנת לנו את הכח להמשיך.

צוקה1

New member
נטאשה.חששתי מאוד משתיקתך

כמה שעות אחרי...
כמה שעות אחרי שבכיתי הכל, הבנתי שאני אפילו יותר עצובה כי אם היו לי עכשיו עוברים נוספים בהקפאה אפשר היה להחזיר אותם מיד, הגוף שלי מוכן ומשווע לזה כל כך חבל לי ואני יודעת שאין את מי להאשים, פשוט לא היו לתורמת שלי יותר ביציות איכותיות, אבל אם היו... עכשיו אצטרך לחכות כמה חודשים עד לקבלת העוברים החדשים והפעם אני מקווה שיהיו מספיק ליותר מהחזרה אחת טוב, למדתי הרבה מהפעם הראשונה ומקוה שהפעם הבאה תהיה יותר קלה ופחות גישושים באפלה ואהיה כבר יותר מוכנה (אם יש דבר כזה...) מודה לכולכם על התמיכה הנהדרת שלכם ועל זה שאתם פה בשבילי עכשיו
נטאשה.חששתי מאוד משתיקתך
(בדומה לזו של לימי)וכבר בשתיקה הזו שלך התחלתי להתעצב בשבילך ובשבילנו (כי כל עצב כזה נוגע, מין הסתם, בעצב העמוק שלנו על ה-אין ועל-הכמיהההמתעקשת הזאת לילד משלנו. מצטערת על שאין מוקפאים, שימלאו את ליבך בתיקווה מחודשת ככה, כבר,מוקדם ככל האפשר . אמרת שאין מוקפאים ,האם יש שליטה על כך ואפשר בתרומה הבאה לדאוג שכן יהיו? ומה למדת הפעם לפעם הבאה- אנא השכילי אותי(ברצינות!!). ההפסקות שלי בין תרומה לתרומה הן ברווחים גדולים הן מהסיבה הכלכלית והן מהחשש לחוות את אותה "נפילה" קשה שלאחר הכישלון. מאוד אהבתי את מה ששמש אמרה(נדמה לי שזו היא ולא מצטטת במדוייק) שחשוב לדעת לוותר ולהמשיך לנסות-מוצאת שהתפיסה עוזרת לי ואנסה להפנים. היי נטאשה חמודה ליבי איתך ומייחלת להצלחתך בפעם הבאה והאחרונה צוקה

sagivkr

New member
הלוואי

כמה שעות אחרי...
כמה שעות אחרי שבכיתי הכל, הבנתי שאני אפילו יותר עצובה כי אם היו לי עכשיו עוברים נוספים בהקפאה אפשר היה להחזיר אותם מיד, הגוף שלי מוכן ומשווע לזה כל כך חבל לי ואני יודעת שאין את מי להאשים, פשוט לא היו לתורמת שלי יותר ביציות איכותיות, אבל אם היו... עכשיו אצטרך לחכות כמה חודשים עד לקבלת העוברים החדשים והפעם אני מקווה שיהיו מספיק ליותר מהחזרה אחת טוב, למדתי הרבה מהפעם הראשונה ומקוה שהפעם הבאה תהיה יותר קלה ופחות גישושים באפלה ואהיה כבר יותר מוכנה (אם יש דבר כזה...) מודה לכולכם על התמיכה הנהדרת שלכם ועל זה שאתם פה בשבילי עכשיו
הלוואי
שבפעם הבא לא תזדקקי למוקפאים!!

סביון1

New member
נטאשה, זה עדיין כואב אבל רואים שאת

כמה שעות אחרי...
נטאשה, זה עדיין כואב אבל רואים שאת
כבר בכיוון הנכון.

שיר5520

New member
עצוב לשמוע...

עצוב לשמוע...
אני ממש מצטערת בשבילך. זה לא קל. מותר לך שיהיה לך קשה וגם מותר שקצת נגמר הכוח. אל תדאגי. איך שהוא הכוח פשוט תמיד מגיע. לפעמים זה אפילו מעצבן. אפילו כשממש קשה - פתאום מגיח מאיפה שהוא הכוח הזה ותופס פיקוד. תחזיקי מעמד

נטשה מקווה שהפעם הבאה היא שלך

עצוב לשמוע...
אני ממש מצטערת בשבילך. זה לא קל. מותר לך שיהיה לך קשה וגם מותר שקצת נגמר הכוח. אל תדאגי. איך שהוא הכוח פשוט תמיד מגיע. לפעמים זה אפילו מעצבן. אפילו כשממש קשה - פתאום מגיח מאיפה שהוא הכוח הזה ותופס פיקוד. תחזיקי מעמד
נטשה מקווה שהפעם הבאה היא שלך
מאחלת הצלחה

מצב
הנושא נעול.
למעלה