מצטערת שלא נצלשתי אבל...

LadyInPink

New member
מצטערת שלא נצלשתי אבל...

זה נראה לי חשוב בגלל שזה פורום של פוב ואני חושבת שחייבים להתעדכן על השירים שלהם... אז הנה כל השירים שיש לי של פוב... המטרה היא להוסיף שירים במקרה שחסר... אני מקווה שזה יעבוד וכולם יוסיפו שירים שחסר ואם חסר להם שירים מהרשימה שיורידו כדי לדעת יותר על הלהקה ולשמוע מוזיקה יותר מגוות שלה חוץ מ-2 הדיסקים האחרונים.. אז הנה הרשימה (יש 56 שירים): Grenade Jumper Dead On Arrival I'm Like a Lawyer with the Way I'm Always Trying to Get You Off (Me & You) Of All The Gin Joints In The World Sending Postcards From A Plane Crash Wish You Were Here Thriller You're Crashing, But You're No Wave Champagne For My Real Friends Real Pain For My Sham Friends Chicago Is So Two Years Ago Dance Dance Hand Of God Don't You Know Who I Think I Am Homesick at Spacecamp I Slept With Someone In Fall Out Boy And All A Got Was This Stupid Song Written About Me I've Got All This Ringing In My Ears And None On My Fingers It's Hard To Say I Do, When I Don't I've got a dark alley and a bad idea that says you should shut your mouth My Heart is the Worst Kind of Weapon Our Lawyer Made Us Change The Name Of This Song So We Wouldn't Get Sued Reinventing The Wheel To Run Myself Over Snitches and Talkers get Stitches and Walkers Sugar We'Re Going Down Tell That Mick He Just Made My List Of Things To Do Today The Music Or The Misery The Patron Saint Of Liars And Fakes The Pros And Cons Of Breathing The Worlds Not Waiting (For Five Boys In A Broken Down Van) this aint a scene its an arms race What's This Xo Yule Shoot Your Eye Out Gone Yesterday Sophomore Slump Or Comeback of The Year Little Less Sixteen Candles, A Little More Touch Me bang the doldrums fame <infamy Get Busy Living Or Get Busy Dying (Do Your Part To Save The Scene And Stop Going To Shows) Golden growing up honorable mention hum hallelujah It's Not A Side Effect Of The Cocaine I Am Thinking It Must Be Love moving pictures nobody puts baby in the corner 7 minutes in heaven Calm Before The Storm Saturday Where Is Your Boy Tonight Pretty In Punk short fast and loud the (after) life of the party The carpal tunnel of love the take over the breaks over Thnks Fr Th Mmrs One & Only

LadyInPink

New member
זה חשוב אנשים!!!!!!!!!!!!!!

זה שירים של פוב.. ובלי להעליב אף אחד כמעט לא מדברים פה על שירים שלהם ומוזיקה שלהם תכלס אלא יותר על ה"מסביב" של הלהקה.... אז אני מקווה שעוד תשתפו פעולה...

מי אמר???../images/Emo108.gif

אני אישית ממש לא מסתכלת על כמה שפיט חתיך ואוו הוא יהיה אבא שיהיה לו מזל טוב.! זה כיף לדעת שטוב לו =] אבל מה אפשר לכתוב על זה אז יופי רשימת שירים כל הכבוד על הסבלנות שכתבת את כולם חסרים שירים ברשימה שלך , כי לפי דעתי עד היום הם הוציאו 74 או 76 שירים

LadyInPink

New member
לא ממש הבנתי אבל...

לא ממש הבנתי למה התכוונת במה שכתבת הבתחלה כי לא כתבתי על זה כלום וקצת התבלבלתי.... את יכולה להוסיף שירים שחסרים כי תכלס זה המטרה בשרשור הזה... מישהו יכול להוסיף כירים שחברים?

שכתבת ..../images/Emo108.gif

"המסביב של הלהקה" על בטוח התכוונת על מה שקורה עם פיט ואשלי וכל החרא ואם לא אז הבאתי את זה בתור דוגמא^^

LadyInPink

New member
אני מצטערת על החפירה מראש אבל...

התכוונתי שמדברים יותר על כל הרכילויות של הלהקה. אז כן היום זה הקטע של פיט ואשלי ואתמול זה היה משהו אחר ואני חושבת שאנחנו צריכים לדבר יותר על השירים שלהם, על המוזיקה בכלל.... אני חושבת (תתקני אותי אם אני טועה...) אבל הרבה אנשים מכירים רק את שני הדיסקים האחרונים שלהם ועוד כל מני שירים כמו DANCE,DANCE וכאלה כי הם מפורסמים שלהם אבל לא מכירים שירים שלהם כמו Reinventing The Wheel To Run Myself Over או The Patron Saint Of Liars And Fakes או שירים כאלה ובגלל זה פתחתי את השרשור הזה כדי שאנשים יכירו עוד שירים שלהם ויוסיפו שירים שאין ברשימה (זה פחות או יותר השירים שאני וחברות שלי שומעות ואני מכירה אנשים שזה מה שהם מכירים) ואמרת שיש להם 70 ומשהו שירים ואני כתבתי 56 מה שאומר שחסרים עוד 20 שהייתי שמחה מאוד אם היו מוסיפים אותם גם כדי שלי יהיה וגם כדי שעוד אנשים יכירו... טוב אז סורי על החפירה אבל זה ממש ממש חשוב לי להכיר עוד שירים שלהם ושאנשים אחרים יכירו עוד שירים שלא מופיעים רק בשני הדיסקים האחרונים שלהם....

ההייתי מוסיפה בכיף אבל חבר אין טעם ..../images/Emo108.gif

כנסו לשירונט יש שם את כל השירים +המילים
קישור לשירים שלהם =]: http://www.shiron.net/search_zong.aspx?workName=fall+out+boy&performerName=&lyrics=

אני לא יודעת מה יש לזה../images/Emo122.gif../images/Emo108.gif

זה כנראה לא נכון מה ששמתי בכל אופן תכתבו fall out boy ואז יעלו כל השירים <68שירים>

למעלה