מצטערת שאני לא משרשרת...

מצטערת שאני לא משרשרת...

פשוט לא מצאתי את ההודעה הנוכחית בהקשרה... :I בכל מקרה... בפורום על בנים ועל בנות נערך סקר של מה היית עושה אם חבר של היה מספר לך שהוא הומו. הרבה תגובות הומופיוביות ודוחות היו שם ... אני כתבתי להם שם משהו... ורציתי לשים אותו גם כאן ברשותכם... "שלום. אחרי קריאה מעמיקה של כל הדיון הזה אני פשוט לא עד כדי כך מופתעת. זה הרי ברור שילידם בגיל העשרה שכל מה שהם רוצים זה להיות מקובלים יגידו את זה. אבל זה לא רק זה. כל המעגלים סביב זה. כל הדברים וכל האנשים שאומרים לכם ומסבירים לכם שזה רע. שזה מגעיל. שזה דוחה. אבל תחשבו רגע. אתם מתאהבים במישהו. ממש. בלי קשר בן או בת. אתם הולכים איתו בפארק, אתם מתים להתנשק, להחזיק ידיים... לכם אין בעיה. כי כשאתם עושים את זה , זה נורמלי. זה רגיל. אבל אם זוג של שני בנים רוצים לעשות את זה, תמיד יהיו להם את החששות. שאולי איה הומופוב מטורף בפארק. ובכלל שלא נתחיל לדבר על הסטיגמות.... שאם זוג סטרייטי הולך ומתמזמז ברחוב אז כולם אומרים "או... כמה מתוק... אהבה צעירה..." ואם זוג גייז אז כולם אומרים "מה הם עושים את זה לידינו שילכו ישכרו חדר... " ההודעה הזאת באה להבהיר לכם כמה נקודות. אתם לא שונים! פשוט ההעדפה המינית שונה. בו הו. ואם זה באמת משנה למישהו עם מי חבר שלו מעדיף להיות במיטה, אז מצבו עגום. אבל מאוד עגום." תודה רבה

ביג דיל

New member
כל הכבוד לך

אחרי שקראתי את ההודעה פה ואת ההודעה האחרת שהשארת בפורום בנים אני אברך אותך על הצטרפותך לחבר´ה. את בחיים לא תגידי למישהו שאת אוהבת אותו? נראה לי שיש לך עוד קצת עבודה על עצמך. את יודעת שאת עוד תגידי את זה למישהו (או היא) שתאהבי בעתיד. בינתיים, נשמח לארח לך חברה

MARMELAD

New member
ועוד בעניין הומופוביה

יש לנו היצף הומופובים השבוע מסתבר - ראו נא בפורום "די לכיבוש" - מי הם השמלאנים? אה, בטח, הומואים.

גיא, ראית את תשובתי שם ?

יצאתי מהמגירה בתור הומו שמאלני ידוע...
לא צריך להתייחס לרצינות לכל דביל גזען.... ואצל אורי בפורום מתקבצים הרבה כאלה

הפורום מוריד את הדגלים לחצי התורן

כן כן, השמאל הקיצוני מורכב רובו ככולו, מנושכי כריות ויושבות על קונוסים. הרי רעיונות מוזרים כאלה של הפסקת דיכוי, סיום כיבוש על עם, תחושת הגועל מעקירת עצים והריסות בתים יכולה להיכנס לאנשים רק דרך התחת. ואנחנו הרי אלופים בזה, ועכשיו כולם ביחד: "זה בידיים שלנו ! ! !"

למעלה