מצטערת על ההתפרצות

מצטערת על ההתפרצות

הזאת באמצע הלילה , פשוט אין לי אם מי לדבר , רק הקירות לצידי.... עד היום בכלל לא שמתי לב שאוטו טו מגיעה לה שנה חדשה , שנה חדשה בשבילי תמיד הייתה התחלה יחד עם סוף אולם הפעם אני לא יודעת אם בשבילי הסוף קרב. אם בכלל אני רוצה סוף....?.אני רוצה? אני לא יודעת לפעמיים אני מעדיפה שלא תיהיה לי תקווה בלב , כי תקווה זה כמו ציפייה , זה לחכות בסתר. אז בפעם הראשונה שנכנסתי לאתר ,כתבתי שכולי תקווה שהוא יתקשר , לא עברה דקה והוא התקשר... אבל לא כל יום קורים ניסים , עברו ארבע ימים , אני כאן לבד , שנה חדשה , לא יודעת עדיין מה יקרה בסוף , מקווה בתוך ליבי כל דקה ודקה שתתקשר , שלא תתבלבלו אני במקביל אני ממשיכה בחיי, יוצאת מכירה , אבל כמו שאמרתי תקווה זאת מן ציפייה מוחבאת , ציפייה שלא מספרים לאיש ........ אני כאן עם נקודת התקווה שיש לי בלב, ברבי !

אין על מה להצטער

ברבי יקרה שנה חדשה מביאה איתה בדר"כ גם התחדשות ואני בטוחה שזו הקרבה אכן תביא בשבילך התחדשות ורגעי אושר גדולים!!! ועל התקווה אסור לוותר!!! גם אם קשה לפעמים מאד! שולחת לך שקית של כוכבי אושר רק טוב!!!

בחגים../images/Emo39.gif

בחגים, תחושת הבדידות, מתנפחת. כך זה המצב לצערי. ואני מכיר את נחת זרועה של התחושה הזו. המצב לא כך אצל אנשים שהם עם בן זוג או בת זוג, או ילדים, אצלהם זה אחרת, אצלהם זו תחושה של כייף, הזדמנות להיות ביחד, מרגישים אסופים. אני קנאי גדול, מקנא כל הזמן. הבודדים שביננו, מנסים לישון את החג, שזה יחלוף להם מבלי שירגישו. אין מה לעשות, צריך לכבד את רגשותינו ואת המציאות שאנחנו שייכים אליהה, כאלה הם החיים. יש זוגות שנאבקים קשה מאוד כדי לשמר את זוגיותם, במיוחד כדי לא לעבור את תחושת הבדידות המנופחת בחגים. אני מזמן החלטתי שאת החגים אני צריך אך שהוא לעבור בשלום, יום ביומו, לאט לאט, וכשהם חולפים אני חוזר לתלם. אני הולך לבקר קרובי משפחה, כדי להוריד ממני את תחושת הבדידות המנופחת הזו, ומקפיד להשאר ממוקד איתם, ולדחות מחשבות געגועים, או מחשבות של מה היה קורא אילו הייתי איתה בחג. יום ביומו לאט לאט. אני מאחל לך שהדברים יסתדרו עבורך, ושיהיה לך כייף, ושבמהלך השנה הבאה חלומותייך יתגשמו, ויהיה לך כייף בכלל ובמיוחד בחגים. ביי.

ברבי את מסוגלת,בטח שאת מסוגלת !

מי זה המלעון הזה שמבטיח ולא מתקשר? תשאירי פה את הטלפון שלך....אנחנו כבר נטפל בו...!

למעלה