מצטערת לא מעוניינת

sunbeam

New member
מצטערת לא מעוניינת

שלום לכולכם. לאור אופי הדיונים שהתנהלו בפורום בימים האחרונים, החלטתי שפשוט לא מתאים לי לנהל את הפורום. כמנהל פורום אתה, שמוכר לכולם בשמך האמיתי, מנהל דיון עם אנשים שמתחבאים מאחורי שמות משתמש ובשל כך מרשים לעצמם להתבטא בצורה לא נעימה.

קרן יקרה

אני מרגישה צער רב גם על הסגנון שפשה כאן בפורום (כבר היה בעבר) וגם על החלטתך שנבעה מהסגנון הזה. דליה השוותה לפני כמה ימים את הפורום שלנו לפורום של ההורים. אני מנסה להבין במה שונה הפורום שלנו מפורומים "מתחבקים" אחרים. אני חושבת שזה דווקא כן קשור לקשר המיוחד שקיים בסי אף. בפורומים האחרים הקשר היחיד הוא הקשר הוירטואלי. אין לו שום מחויבות אחרת, ואין מגעים אחרים. בודאי שהחלטות של ועד לא רלבנטיות לאף אחד מהמשתתפים. וכמה קל לאהוב אנשים זרים, גשאתה אפילו לא יודע מי הם, חוץ מזה שהם מוכנים להקשיב לכל טענותיך ולבטא אמפתיה, מבלי שמישהו יגיד לך שאולי אתה טועה. ועוד - הנושא של CROSS INFECTION הוא נושא מאוד טעון בסביבתנו. אני מכירה כמה זוגות הורים שהפסיקו את הקשרים ביניהם על רקע עלבון שקשור בגישות שונות לגבי נושא זה. אני גם הנחיתי פעם קבוצת הורים שהתפרקה בטונים עגומים על רקע זה. אז קרן, אני לא יכולה לשכנע אותך להישאר מנהלת. גם , כי אני חושבת לעצמי , בלי קשר לדיון הנוכחי, שאני בכלל לא בטוחה שאת צריכה את כאב הראש הזה. אבל, אני כן מציעה שתחשבי על מה שכתכתי, ואולי זה יפחית את עצמת העלבון.
ריקי

הי קרן יקרה

מתוקה שלי התרגלנו להגיד את המשפט העיקר הבריאות, משפט שלא אומר כלום לרוב האוכלוסיה כי הבריאות מובנת מאליה. וכשערך החיים נהפך מובן מאליו כך אנו גם מתנהלים: בחוסר כבוד, באי סבלנות וסובלנות העיקר נהפך לטפל וחיי הרוב עומדים כיום על רכוש, ממון ויוקרה. המתמודדים עם בריאות ועם ערך החיים על בסיס יומי מבינים את רצונו של אלוהים מהבריאה האנושית. ההתמודדות הופכת אותנו לרגישים יותר אך מאידך גם לחזקים יותר. אני יודעת שאת עשויה מהחומר הנכון של אדם, הרי לא סתם אנשים בחרו בך לנהל את הפורום. מהי בחירתך יקירה להוביל אותנו בדרך של ידע, תמיכה ואהבה או להעלב ולא להתמודד? וזכרי יקירתי את המשפט "הרגשה היא לא עובדה". אני אכבד כל בחירה שלך, כי אני מראש מעריכה ואוהבת אותך בלי להכיר אותך, רק מתוך השייכות שלנו לאותה משפחה של מתמודדים ומנצחים. קחי
גדול, קחי אהבה ואוויר...התחברי לענווה שבך ומה שתבחרי אני מאחלת לך בהצלחה

sunbeam

New member
תודה לריקי וללב של אמא

אני לא חוזרת בי. אכן הפורום שלנו בעייתי במובן זה שאנחנו מכירים זה את זה (חלק לפחות). וגם בגלל זה לא מתחשק לי לפגוש אנשים בכל מיני מקומות ולחשוב שאולי הם אלו שכתבו לי דברים לא נעימים בפורום בעוד שהם מחייכים אלי עכשיו ושואלים מה שלומי.... נכון אמרת ריקי. אני לא צריכה את כאב הראש הזה. אני אלך לישון יותר מוקדם וזה כבר טוב מאוד!

אופניק2

New member
../images/Emo88.gifועוד הסברים

ההסבר שלך נשמע אחלה אך קיימים בטח סיבות נוספות אחת הבעיות של הפורום היא 'מנהל פורום' אשר לא יודע ליצור אוירה אמפטית כפי שכינית אותה אלא נהפוך הוא הכל תמיד נעשה 'מלחמה מלחמה מלחמה' בשפת הכדורגל
, טענות מפה ועד הודעה חדשה. הגיע הזמן לאדם רגוע ומקשיב , אדם אשר חושב חמישה רגעים לפני שזורק 'קללה עסיסית' כלפי מי שהעליב אותו. מה שתכוונתי לומר שדרוש סגנון ניהולי שונה ואז אט אט (
)ערכים אלו ישקעו גם אצל חברי הפורום (רווח אחר, לפחות לא יוסיף דלק לאש)
ניתן לשתמש בשירו של ארצי: האם ישנם עוד אנשים כמו האיש ההוא? לחיפוש מועמדים מתאימים בהצלחה לסןבים בהמשך דרכה הציבורית והאישית

jasmine38

New member
ועוד תגובה.............../images/Emo85.gif

קרן טרם הספיקה להתבטא כמנהלת הפורום, ולא תקפה איש מבין המשתתפים. ה"חטא" הכי גדול שלה, הוא , שהביע את דעתה בענין קיום מפגש הבוגרים, והתייחסה לסכנת ההדבקויות. ובשל כך , זכתה ל-"עליהום", תוך התייחסות לא הוגנת, להיותה "הבת של". אני מקווה שקרן תדע להבליג, ונסות בכל זאת לנהל את הפורום. ואם לא, נחשוב על פתרון אחר.

jasmine38

New member
פרופיל אישי למנהל הפורום !!!

מה תפקידו/ה של מנהל/ת פורום בכלל, ופורום סיסטיק פברוזיס בפרט? מה הכישורים ואו היכולות הנדרשות ממנהל/ת פורום סיסטיק פברוזיס? הביעו בבקשה את דעתכם בלי התייחסות למישהו ספציפי. מקווה להתייחסות עניינית ורצינית ! ** אני מאמין שנגיע למסקנה מעניינת ** חג שמח

למעלה