המון תודה על התמיכה../images/Emo140.gif
מאוד מאוד מצטערת לשמוע
קבלי חיבוק
המון תודה על התמיכה
נורא קשה לי
נמאס לי, באסה לי, אין לי כוח. אני לא שוכחת שזה טיפול ראשון שיש לו לכאורה סיכוי (אחרי ההיסטרוסקופיה הניתוחית מלפני שלושה חודשים), אבל אני גם לא שוכחת את הכישלונות שהיו...אי אפשר לעשות להם delete. סטטיסטיקה, אני יודעת. לא יתכן שפדיוס רק יצליחו...אז דווקא אני הייתי חייבת לאזן את ההצלחות שלהם? אני מקווה להצליח עם המוקפאים. יש לי חברה עם תינוק בן שנה, שנוצר ממוקפאים אחרי שתי החזרות טריים שלא נקלטו. בקשר לגרד/פריחה - כנראה אלרגיה לגסטון - היום זה נרגע יחסית. בחיים לא הייתי רגישה לכלום! רופאת העור שבדקה אותי אתמול אומרת כי התגובה האלרגית היא לא מהחשיפה הראשונה אלא נבנית מצבר חשיפות. היא איבחנה שיש לי אורטיקריה, כאילו נגע בי סרפד, ומה שמאפיין את התופעה אלו כתמים אדומים כמו כוויות שמופיעים פתאום, נעלמים אחרי איזה זמן ומופיעים שוב במקום אחר, גם סימנים שנראים כמו שריטות...אז כאמור היום זה כבר לא מגרד כל כך, פחות כתמים, ואם מופיעים - אלוורה וזה נרגע. הכדור שנתנו לי בבית חולים (לורטדין) מרדים אותי, למרות שהוא נחשב ל"לא מרדים", אז אני משתדלת לא לקחת אותו - רק במקרה חירום. האלרגיה הזו גם "זורקת אותי", עושה אותי ירודה, מעבר למצב הרוח השפוף. אולי האלרגיה הזו משפיעה על השתרשות הריון? הרי בהריון הפרוגסטרון גבוה, לא? זהו. מזל שאני לא מוותרת לעצמי והולכת לעבוד, כך לא שוקעת בבאסה. שוב המון תודה על העידוד והתמיכה, זה כל כך חשוב תמיד, ובמיוחד ברגעים קשים.
רונית העצובה